Hej! Ugh.... dzisiaj po raz pierwszy położyliśmy Adriana i Konrada do jednego pokoju na noc... to była ciężka noc
Mam wrażenie że tylko Adrian wstając o 5 był wyspany
Nawet Konrad ledwo żyje a mąż cwaniak sobie jeszcze odsypia...
Poza tym chwalę się! Jestem taka szczęśliwa ze szok! Mamy teraz teraz dwa pokoje - duży plus naszą sypialnie. Kuchnia, łazienka... wiadomo... Aktualnie remontuję się jeszcze jeden pokój do którego do tej pory nie mieliśmy żadnego przejścia ALE! Wszytko już praktycznie kupione, koloryfery, drzwi... teraz ojciec męża zaczął szpachlowanie.
Wygląda na to ze do zimy będziemy mieli dodatkowo prawie 40m2 salon!!! Nareszcie zrobimy chłopakom ich własny pokój!
Czarnooka ja miałam Mendeli w szpitalu elektryczny. Ściągał fajnie... zwłaszcza w nocy kiedy biegałam do pokoju laktacyjnego co 2 godziny ledwo żywa :-) ale jednak w domu aventa ręczny dawał lepiej radę.... ściągałam nim porcję szybciej niż tym elektrycznym w szpitalu... ale co cycka to inna..
Akuku pewnie... teraz już masz lżej. Ja to boję się zostawiać Konrada i Adriana samych bo Konrad ma głupie pomysły... wczoraj na przykład zostawiłam Adriana w wózku i poszłam wziąć pranie do domu żeby rozwiesić na dworze póki siedzieli grzecznie.Wracam a tam..... Konrad zasypał Adriana piaskiem z piaskowinicy...
Normalnie miał piasek nawet pod pieluchą biedaczek...
Dona można już z żyły pobierać. Pamiętam Adrianowi próbowali jak byłam zrobić mu morfologię. Ale nie dała radykobieta znaleźć żyły i pobrali z palca.
No i 100 latek dla kawalera!
Olich Adrian też robi zawsze o tej samej godzinie - o 5 rano... ale czasem też puści takiego niezapowiedzianego
Hope ja nosze w elastycznej jeszcze. Adrian waży jakieś 7,5kg. Jest mi już niezbyt wygodnie ale z elastycznej mogę go wyciągnąć bez konieczności jej rozwiązywania (to właśnie kocham w elastycznych... wiąże raz i mogę wsadzać i wyciągać kiedy chce,,,) Tkaną mam Nati Baby - koszt ok 200-250zł. Jest świetna! Też w niej noszę, zwłaszcza ostatnio bo tam trzyma Adriana tylko jedna warstwa materiału... w elstarycznej jest bardzo gorąco... Co do nosidła nie pomogę bo nie wiem... ale raczej wydaje mi się że nosidła miekkie sa od czasu trzymania główki.
Kaczuszka współczuję... okropne są takie dni...