Dobry wieczór
:-)
Dona, cieszę się, że po szczepieniu ok. Trzymam moooocno kciuki za neurologa &&&&
Kurcze, my dopiero po pierwszym szczepieniu, muszę się umówić na drugie, a jakoś ciągle to odwlekam. Ja niestety też trochę czytałam… teraz staram się o tym nie myśleć.
Kasienka, woooow. Sarunia wymiata!!!
Kamag, o to Ci chodzi, prawda?
https://www.bobovita.pl/home/produkty/kaszki-expert/expert-minima/ Może warto spróbować. My mamy sinlac, ale w sumie 2 razy mu podałam i zjadł dosłownie kilka łyżeczek. Jakoś oboje nie mamy do niego przekonania
;-)
My z M. mamy oboje oczy brązowe, a Szymon niebieskie
J Mój niebieskooki ojciec pęka z dumy
J
Jagus, mam nadzieję, że dziś już lżejszy dzień.
Olich, ja też karmię na leżąco. Właściwie tylko tak. W domu zawsze, a jak jesteśmy poza to też szukam takiej możliwości. Oboje się przyzwyczailiśmy jakoś nam niezręcznie inaczej.
U nas też zaczęło się pełzanie do tyłu, choć jeszcze powolne, bo niezamierzone jak mi się wydaje. Nerwów przy tym dużo, bo on do przodu chce iść, a wychodzi odwrotnie…
Marika, śliczna Laurka
:-) Widziałam dzisiaj tę kaszkę z Bobovity w rossmanie. Ona faktycznie jest o połowę tańsza niż sinlac, ale to 350g a sinlac 500g, więc patrząc na objętość to różnica w cenie nie jest już taka duża, choć jest.
Fifka, Adrian super pozycję przyjmuje
Trzymam kciuki, żeby zaraz ruszył.
Milusia, przykro mi. Co się stało?
Kasia, kciuki za bioderka &&&
Inomama, współczuję bardzo. Minie w końcu, no musi!
eM-Ka, kciuki za dobrą nockę.
Kaczuszka, udanego dnia jutro, fajny plan
Akuku, całuski dla Emisia.
I dla wszystkich dzieciaczków, którym już się przytrafił pierwszy upadek. Ja się boje coraz bardziej, ze to się w końcu stanie. Szymonem jeszcze się nie turla, ale przemieszcza innymi sposobami
;-) Ale nie boję się, że spadnie mi w nocy z łóżka (śpi z nami), bo zawsze jest między nami, poza tym w nocy ŚPI, a jeśli on nie śpi, to my też… Groźniejsze wydają mi się szaleństwa w ciągu dnia – też chyba muszę zrezygnować z przewijaka, bo tam straszne szaleństwo. Właśnie, jakim cudem udaje Wam się dzieci przewijać jak tak wierzgają?