Dzieki dziewczyny kochane jestescie, duzo mi to pomoglo, bo za nic nie wiedzialam ktory komplecik, wszystkie mi sie podobaja
Pewnei zamowie jeden albo drugi, tylko dokupie do tego muszke bo mi sie z muszka podobaja.
Monika , dobrze, ze Zosia zdrowa i juz tego zelaza nie trzeba. A cisato na pewno dobre, ja osttanio malemu ziemniaczkow z obiadu ktore jadlam przytkalam do buzki , bo dziecko az sie trzesie jak cos jemy
Elama, zdrowka mamie zycze aby wszystko pozytywnie sie wyjasniło. A chrupki jz 2 tydzien przybieram sie do kupienia, moze jutro jak nie zapomne, zobacze czy malemu posmakuje.
Aniaa gratuluje rocznicy, no to milego swietowania
Pustiszi meliski do mleczka dolej dla Niklaska
, moze to skok i szybko przejdzie.Albo faktycznie tak go te zabki mecza.
U nas narazie spokojne nocki.
Hope ciesz sie błoga cisza , nie ma nic lepszego po calym dniu z dizeciakami
MY mielismy intensywny weekend, dzisiaj zamiast wypoczeta to bylam wyczerpana. Popoludniu bylam na zakonczeniu roku mojej bylej grupy w przedszkolu i zaprowadzilam Wiktorka do zlobka na chwile , wracam a ten siedzi u cioci na kolankach zadowolony , wianuszek maluchow w okol niego, az mnie rozczulil ten widok, moj maluch w zlobku!!!,
A i jeszcze spotkalam przypadkiem dziewczyne z ktora rodzilam w szpitalu, to znaczy u niej porod skoczyl sie cc ale pozniej lezalysmy na tej samej sali, jej maluszek podobny wagowo do mojego ale zupelnie sie zmienil, nie poznalabym go jakby nie mama, noworodki inaczej wygladaja. Fajnie bylo ie spotkac i powspominac szpital,,porod. A WY macie kontakt z koleznkami z porodowki?
I znow mecz