reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
ja tylko na chwilę, moja Zosia ma od kilku dni temp tak 37,2-37,8 nie wiem od czego, dziś jedziemy do lekarza, w piątek miała pobieraną krew do morfologii więc od razu kontrola czy dawać małej żelazo czy już nie.
Buziaki!

Hej,
U nas cisza i spokój - odpukać ;)
Marchewkę wcinamy trzeci dzień, poza tym, że zasmakowala to nic się na razie nie dzieje ;)
Vinga, super że już bez gipsu!
Sylka, mi się podoba biały komplet symbol WA010L :)
Na razie zmykam wyszykowac starszą do szkoły.
Miłego dnia :)

Sylka mi sie podoba symbol WA011:-)

Hejka. My dzis z małzem obchodzimy 2 rocznice slubu, ale zlecialo szybko.

Monika moze mala tak na zabki? To jeszcze nie jest goraczka i wskazuje ze zabki, ale lepiej sprawdzic :)

Sylka mi też najbardziej podobają się WA010 i 011

Ania -mnóstwa miłości z okazji rocznicy. Poświętujcie ostro :-D

monika - może to zęby/?

A u nas nowości! Dziś niunia dostała chrupka kukurydzianego i aż piszczała z radości DSC06548.jpg

No i dziękuję wam za słowa otuchy w sprawie mamy. Jutro przewożą ją do innego szpitala specjalizującego się w chorobach płuc. Rezonans wykazał nacieki ropne na płucach. Mają pobrać wcinek płuca i sprawdzić czy to tylko pozostałości po niezaleczonym zapaleniu płuc czy już jakieś stadium raka...

Załączniki

• DSC06548.jpg
    DSC06548.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 51
Aniia - duuuuuuuzo miłości !! :)

Elama - ja tak sobie wlasnie myslalam o chrupaskach ale dygalam dać ;) Niunia przecuuudna !!!!!!

Płacz marudzenie wszystko na nie, to co ja trzymam jest Niklasa nie moje bo płacz, a to co jego to nie rusz !! W nocy multum pobudek (nadal) fakt wiem ze moze to zeby ktore nadal nie wyszły młody sie wścieka kupiłam czopki viburcol ale pic na wodę fotomontaż ... Cholera ciagle stęka jeczy i w nocy o północy "yyyyyyyyyy" o tak az mu sie powietrze skonczy wdech i znowu ... Laski maja dzieci wasze takie "jazdy" ? Skok to jaki czy Co ?? ;(

reklama
Elama kciuki za wyniki mamy. Oby wszystko bylo oki!

Ania gratulacje kochana!!!! No niestety czas smiga ;) A swietowanie odbijecie sobie w weekend :)

U nas dzis pogoda az nie do uwierzenia :D rano bylo pochmurno a teraz jak na hawajach hihihi. Wlasnie wyciagnelam kubie basenik na ogrodek i sie pluska hihi. A mama wywalila te biale kita na slonce i pisze posta ;)

A z nowości to Emma wczoraj wsunela 2 biszkopty az jej sie uchole trzesly :) Radości i uciechy po pachy dziecko mialo :)

Do góry