reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Kasia dzieki zapisalam do zakladek i zrobie jak dojde do etapu ze slodycze beda mogly mnie blagac na kolanach zebym je zjadla a ja powiem stanowczo spier papier ;) hahah.

Dzis slodkie zjaflam jabklo ooo u nawet dobre bylo ;D:D

Dobra ide pod prycha puki Emis spi ;)
To moje kolejne uzaleznienie jest..
Mam zamiar zaczac sobie rozpisywac plan dnia...w tym internet bedzie na godzine a nie tak jak ja to robie ze zagladam co chwila..choc w sumie przewaznie czytam karmiac z tel ..albo jak jade autem :D hahaha tzn jak m jedzie... a jak ja jade to na czerwonym swietle haha ;)

Masakra dziewczyny nie ??? :) te ostatnie skoki to naprawdę nie skoki ja sie cZuje pod ostrzałem. Do m nie ma takiej agresji przytuli sie a ja ???????? Rece mi wkłada w oczy w noc w buzie hak go trzymam a jak złapie za wlosyyyyyy .... Niedość ze garstka została to on z kamienna mina jak ja piszcze ;( wlasnie była próba zupki z buraczkiem o matulu kopie nogami rece jak kołowrotek dałam sobe spokój zglodmieje to zje .... Chyba ....

Kasia o Grochola ja uwielbiam ;) ale juz chyba wszystko jej przeczytałam oprócz cos w tytule z aniołem

Akuku - heheh w ciazy to czytałam czekam na film bo ja sie nie moge doczekac jak przedstawia te sceny w wannie cZy jak ona w kącie klęczala w sypialni haha :)

Monika - a nie nie czytałam szukałam wlasnie ebooka pt wilk z wall street kolega mi polecił ale kiepsko cos jest wiem ze w pl za miesiac biegne do księgarni i zostawię minimum 200 bo idzie oszaleć

Milusia tak tak te niedzielne leniuszko aktualnie skoczki sa okropne ja juz mam tak dosyć ze świeczki mam w oczach jestem juz tak skopana bo lezy obok bo ja go odsunę ryk ... Boze daj mi siły :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi, mój mnie nawala rękami albo zabawkami... a jaki perfidny, cały dzień łeee i się darł, a jak wieczorem m wrócił - aniołek, bawi się sam, uśmiecha do m... i wychodzi, że ja oszukuję, że on taki niegrzeczny :wściekła/y:

Monika - i ja mam tak samo do m jak wróci macha łapkami z takim i taki ma zaciesz i identycznie jak rozmiawiam z mama przez skypa jakby go odczarować taki mały aktor jest przesłodki cudowny wiec ja juz nic nie mowie ze marudny bo juz no pomyślą że marudnego dziecka nie widziałam przecież to aniooołek ! :)

Akuku - kurna w przyszłym roku ;/

dzieczyny- ja rowniez do fanek Greya dolaczam:-) cala serie czytalam juz dwa razy...ale poskutkowalo to syneczkiem, wiec narazie leza ksiazki w kacie i ich nie tykam:-p a film ma byc podobno na walentynki w kinach- czekam niecierpliwie, choc aktorzy jak dla mnie nie najlepsi wybrani...

pustiszi- Grochola ma nowa ksiazke "Zagubione niebo"...chyba teraz w maju premiera byla...czytalas?

Pustiszi hehe jak moje wszystkie 3 mnie wykańczają to siadam i mówię"Boże dałeś dzieci daj i cierpliwość":-D:-D wczoraj to tak mi moja trójca dała do wiwatu że czwartego nie będzie o nie!:-D:eek: (ole ogólnie to na Zosię naprawdę nie moge narzekać-a że czasem humorki ma-to jak każdy):-D

reklama
Milusia mały mój miał w 4 miejscach zrośnięty kanalik. Zabieg bez narkozy trwał max 5 min i poprawa natychmiastowa. A musicie w narkozie. - to zawsze obciążenie dla maluszka?

Malinka super cieszę się... A nfz to można w d... Kopnąć.... Nigdy nie ma nigdzie terminów. W pl jak jesteś chory musisz mieć kasę...

Ja lubię Camille lackberg... Polecam serię :-D

Do góry