reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Może wątek o produktach to dobry pomysł. Kazdy wrzuci znalezisko jakies. Mi lekarka poki co kazala tylko mleczne. Jak zapytałam o jajka to powiedziala zebym w małych ilościach jadla. Dzis chyba zrobie biszkopt zwykly bo tak mi się czegos słodkiego chce do herbatki.
Ciekawe czy np z ,vitalii uloza mi dietę z uwzględnieniem alergii i moich preferencji? Bo ja nie mam pomyslow co jesc a dużo taniej by wyszło niz u dietetyka:)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny przepraszam ale nie mam kiedy pisac. nawet nie przeczylam o tym co tam u was,

z malym jezdze prywatnie na cwiczenia a od tego tygodnia zaczelam tez cwiczenia na nfz.dodatkowo bylam tez z nim u psychologa, czeka mnie jeszcze logopeda i pedagog. to w miejscu gdzie cwicze zestaw specjalistow do ktorych trzeba chodzic oprocz rehabiitanta. 3 razy dziennie cwiczymy metoda Vojty, maly strasznie placze . skonczymy cwiczyc jest karmienie, przebranie, chwila snu i znowu cwiczenie, karmienie przebtanie i tak caly dzien. a do tego doszedl jeszcze problem logopedyczny bo zauwazylam ze maly ma slabe miesnei jezyka i ten jezyczek lezy mu miedzy wargami. a wiec doszly mi jeszcze masaze logopedyczne. no i cwiczenia ze starsza corka ktora strszznie sie buntuje i nie chce cwiczyc , a do lekarza ortopedy idzie dopiero pod koniec czerwca wiec teraz sama wymyslam cwiczenia i probuje ja zmusic, a kosztuje mnie to sporo nerwow. no i ostatnio rehabilitant powiedzial mi ze mala powinna juz od 2 lat intensywnie byc rehabilitowana i tak sie wkurzylam bo chodzilam z nia do lekarzy rehabilitacji prywatnie i byla pod kontrola i kazala babka tak sobie w domu rekreacyjnie cwiczyc , anwet bylam u profesora na konsulacji i tez nic madrego mi nie powiedzial. a sama widze ze jest coraz gorzej i znowu poszlam prywatnie do rehabilitanta i uslyszalam cos takiego. jezu dziwczyny mam dosyc, niekiedy az mi sie chce plakac z bezsilnosci.

Marika,ja jem Promienna i nic się nie dzieje. I taką na chleb i do pieczenia czy smażenia. Popieram wątek dla alergików.

Kacxuszka zaraz sprobuje jak moj cycocholik oderwie sie od cyca

Nic nie daje, raz psika a raz nie i nie mgielka tylko kropla tak dziwnie wyskakuje, moze z jedna na 10 psikniec.
Tak samo zepsul mi sie sudafet. Zreszta tego typu opakowania czesto sie psuja

Ostatnia edycja:
Widziałam, że nowy wątek już śmiga - super :)
Dziewczyny mam pytanie, musimy łóżeczko turystyczne kupić i szukam i szukam i zdecydować się na nic nie mogę. Macie jakieś doświadczenia? Możecie coś polecić?

Yoanna ja ostatnio kupilam w Lidlu za 99 zl. Przy starszym tez mialam to pisalo na nim Buna.
Do lozeczek turystycznych trzeba miec dodatkowo materacyk, bo tamte sie nie nadaja Jak zabieralam je gdzies ze soba to bralam po prostu gruby koc, ktory sluzyl jako materac.
Goraco polecam lozeczko turystyczne, mozna je wszedzie zabrac i jest bezpieczne, dziecko sie nie uderzy, ani nie wlozy nozki miedzy szczebelki

reklama
Hej w środę wyszliśmy ze szpitala:) Wszystko jest w porządku ale wymęczyli Filipka :( ile się on napłakał to aż serce pękało. Badała go neurolog, usg przez ciemiączkowe i cała litania badań z krwi. Mieliśmy pojedynczą salę na końcu oddziału także nikt nam nie przeszkadzał nawet do nas zbytnio nikt nie zaglądał:) Od czwartku jeździmy na rehabiloitację. Fajna fizjoterapeutka, pokazała nam co i jak mamy robic i juz są efekty. Mam nadzieje ze szybko Mały nadrobi zaległości :)

a i dziękujemy za trzymanie kciuków :*:*:*:*

Do góry