reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku to gratki dla Alexa i mamy !!!

No to sobie nasze dzieci chyba jednak skaczą rozwojowo, wyszłam na spacer bo w koncu nie pada myśle ... Pospi mały ... Jakis relax mu zrobie ... Fuck non stop wstawać chciał Myslalam ze ju go wyjmie postawie przy nodze i każe mu iść jak taki hop do przodu ... No i nie spał dopiero jak wracałem dodomku zamknął oczy i tak go wargalam z wózkiem i prosto na balkon i pospal pol godziny ... Jak sie bawi teraz to z taka złością taka "agresja" wkurzony sie rzuca na macie aby patrzeć jak bedzie wył .... Nic to ...

My słuchamy grubsona bob one czy bas Tajpana tzn ja i mały bo m i tak nie ma w domu ... Nie cierpię powiem wam szczerze piosenek dla dzieci puszczamy mu jak nie wiem co zrobić zeby obejrzał jak obrazki skaczą ...

Ale mam dzisiaj parcie na słodkie :////

Moj jak patrzyłam to z ta waga to normalnie nie jest za gruby a zabim skończy 4 mies to tak 7,5 to tez nie tragedia ... Poki nie ma parcia ze na rece mamo na rece ...

Dobra poki młody kopie w tr zabawki to ide obiad szykować ....

reklama
Hello.

Emma narazie problemu ze spankiem w nocy nie ma. Okolo 20-20.30 odlot i do 6 spi za to w dzien jakas masakra. Jak wczesniej ladnie spala po min. 2 godz przynajmniej 2 lub 3 razy tak teraz max 20min w ciagu i to tez tylko ze 2 razy dziennie. Nie wiem o co kaman. I zaczela tak calkiem inaczej gugac :) Jakby normalnie rozmawiala tylko w swoim jezyku :) Smiesznie to brzmi :)

A co do chrzcin to i u nas problem. Matka chrzestna ok ale z ojciem gorzej... Chrzciny planujemy w pierwszy weekend sierpnia jak bedziemy w polsce i mam nadzieje ze do tego czasu sie sprawa wyklaruje :)

Akuku ty jesteś dla mnie bohaterka normalnie !!! I przez organizacje sprzatania i te ćwiczenia i wypieki no a teraz jeszcze przez chec powiekszenia rodziny!!!! :) Superrr ;) Ja po cichu moze i tez bym myślała ale ja to juz serio za stara jestem...

Własnie wracam z naszej forumowej galerii, ale mamy superanckie te dzieciaczki, bobasy fajne:D normalnie do schrupania:)))

Akuku: gratulacje dla synka!!! :)) i mam pytanie: wiesz moze jak to jest w liniach ryanair z wózkami?? Wiem ze mozna mieć bezpłatnie spacerówkę, ale zastanawiam sie czy przy takim maluszku wózek z gondola jak mam ja (od wózka 3 w jednym czyli stelaz osobno i nakładana gondola) równiez sie liczy jako bezpłatny??? slyszalam ze dodzwonic sie na informacje jest bardzo ciezko, ale i tak bd próbowac :angry:

Marika trzymaj sie !!! bedzie dobrze :( :*

Ostatnia edycja:
laski ! jak kupiłam ciapkę młodemu marchew+kartofeln no to czy jak to otworze dam 2 łyżki to moge do lodówy i 2 dnia też dać szkoda mi wywalić ;/

Tina ja latam czesciej wizzairem ale rayanerem tez lecialam mozesz wziasc normalnie stelaz plus gondole lub fotelik lub spacerowke. Nie wiem jan z torba do wozka ja zawsze bralam ale oni sie tych bagazy czepiaja. Choc jak dla mnie tor a do wozka jest do wozka...zawsze mozna na dol wozka wsadzic i przykryc kurtkami lub kocykiem hehe. Ja tak robilam ;)
Aa co do tego ile czesci masz to tyls naklejek na wozek da.. tzn tego co ja bagaz sie nakleja to na stelaz da osobno i na gondole osobno ;)
Ale jakbys chciala dodatkowo fotelik to chyba placic trzeba.
Ja zawsze z fotelikiem lecialam bez gondoli ;) bo potem w aucie w pl mialabym problem.
A i mozesz wozek miec przy sobie az do wejscia do samolotu ;)
Polecam wziasc ze soba jakis worek czy pokrowiec na gindole fotelik ..bo mi moj jasniutki wozek do gory nogami wyzucili z samolotu...

Moj Emik spi w nocy jako tako ..narzekac nie moge choc on pierwszy sen dlugi ma a potem albo raz albo 5 razy... smoczka w nocy zapiminam dawac ale i dobrze bo znowu mleka braknie

Anbas jaka stara ;) a ja... nie cwiczylam teraz znowu zaczelam wiec zaden ze mnie ideal hehe . A posprzatane to ja juz nie pamietam kiedy mialam ... a chcialabym miec tak na tip top ;)

Pustiszi mozesz miec to otwarte 48 godz i zeby w lodowce stalo czyki jak dobrze wyliczysz to 3 dni mozesz podawac tylko na poczatek cos jednoskladnikowego

A co u nas. Dalej nie wiem, napisalam w innym watku

reklama
Tina tak jak Akuku pisze. Ryanair em mozesz brac wozek jaki chcesz. Tzn. Jedno lub dwuczesciowy. Np. Stelaz z gondolka lub stelaz z fotelikiem lub sama spacerowke. I to jest bezplatne ale gdybys miala juz stelaz z gondolka i fotelik to za fotelik musisz zaplacic. Ale czasem warto bo to jest ok. 10€ w jedna strone za dodatkowy sprzet dla dzieci a jesli trzeba by na miejscu kombinowac z fotelikiem to roznie....Co do torby do wozka to na wozku mozna miec :) W ogole mozna juz miec w Ryanie oprocz torby podrecznej torebke mala :)

Do góry