dona_76
Fanka BB :)
Pustiszi moj tez zle sypia, ostatnio znowu jeszcze gorzej, chociaz w ciagu 4 miesiecy moze ze 5 nocy było przespanych ładnie, tzn nie ze sie nie budzil ale chodzi o to ze budzil sie na jedzenie i dalej zasypial, a ostatnio co 2 godziny je, a wlasciwie niekiedy tylko pomamla przez chwile i na pewno nie jest bardzo głodny ale musi to zrobic, bo smoczkiem pluje i bardzo placze a po drugie wlasnie rzuca sie po lozeczku, przesuwa bo nie przekreca ale przesuwa tak ze tam gdzie mial glowe teraz ma nogi i tez mocno kopie po szczebelkach bo z podnoszeniem nog do gory nie ma problemu.
Akuku super wiadomosc o planowaniu kolejnego potomka, juz dawno mialam napisac ale zawsze zapominalam, ja zawsze marzylam o 3 dzieci ale czasowo nie wyrobilam a teraz juz jestem za stara na kolejna ciaze z problemami, moze za jakis czas zdecydujemy sie z mezem wziac jakies dziecko w rodzine zastepcza, zawsze o tym marzylismy aby pomoc jakiemus dziecku. no ale zobaczymy jak rozwinie sie sprawa naszych maluszkow.
antek po rannym cwiczeniu spi juz 1,5 godziny, ale go te cwiczenia wymeczaja
Tina a ty pisz kiedy tylko mozesz i chcesz i nie przejmuj sie przserwami, czasem kazda na jakis czas milknie, no moze prawei każda
a tak wogole to Vingi ostatnio dlugo juz nie widzialam, ktos wie co sie z nia dzieje? tez przez jakis czas mnie nie bylo i nie dalam rady nadrobic i nie wiem jak tam z nozkami u malego bylo?
Akuku super wiadomosc o planowaniu kolejnego potomka, juz dawno mialam napisac ale zawsze zapominalam, ja zawsze marzylam o 3 dzieci ale czasowo nie wyrobilam a teraz juz jestem za stara na kolejna ciaze z problemami, moze za jakis czas zdecydujemy sie z mezem wziac jakies dziecko w rodzine zastepcza, zawsze o tym marzylismy aby pomoc jakiemus dziecku. no ale zobaczymy jak rozwinie sie sprawa naszych maluszkow.
antek po rannym cwiczeniu spi juz 1,5 godziny, ale go te cwiczenia wymeczaja
Tina a ty pisz kiedy tylko mozesz i chcesz i nie przejmuj sie przserwami, czasem kazda na jakis czas milknie, no moze prawei każda
a tak wogole to Vingi ostatnio dlugo juz nie widzialam, ktos wie co sie z nia dzieje? tez przez jakis czas mnie nie bylo i nie dalam rady nadrobic i nie wiem jak tam z nozkami u malego bylo?