reklama
dona_76
Fanka BB :)
witam
od rana nie mialam neta, bo prad mi wylaczyli a ja mam radiowy. dopiero teraz przyszedł. nadal leze calymi dniami bo jakos podbrzusze pobolewa ale chyba normalnie macica sie rozciaga (mam taka nadzieje) i strasznie bola plecy w dole - podobno tak moze byc po cesarce. plamien na szczescie brak
od rana nie mialam neta, bo prad mi wylaczyli a ja mam radiowy. dopiero teraz przyszedł. nadal leze calymi dniami bo jakos podbrzusze pobolewa ale chyba normalnie macica sie rozciaga (mam taka nadzieje) i strasznie bola plecy w dole - podobno tak moze byc po cesarce. plamien na szczescie brak
vinga89
mamusia syneczków
ja dziś zakupiłam kilka ciuszków dla dzidzi (tak wiem, obiecywałam sobie, że jeszcze poczekam) ale byłam w tak świetnym humorze po usg, że sobie zaszalałam.
Anisen
kochamy Cię mocno
vinga pochwal sie )
moje dzieci zasneły wiec zabieram sie do pracy na jutro mam 3 konspekty do przygotowania. Jutro tylko 2 lekcje normalne reszta to fikcja bo jutro mamy klasyfikacje klas 3 i już oceny wystawione. chyba nie przyjdą jak są normalni
moje dzieci zasneły wiec zabieram sie do pracy na jutro mam 3 konspekty do przygotowania. Jutro tylko 2 lekcje normalne reszta to fikcja bo jutro mamy klasyfikacje klas 3 i już oceny wystawione. chyba nie przyjdą jak są normalni
vinga89
mamusia syneczków
później wstawię fotki
P
Pustiszi
Gość
Vinga89 ja też nie umiałam się powstrzymać i kupłam śliczne body i śpioszki tak na dobry początek. I Wierzyłam w zabobony różne że się nie kupuje wcześniej bo się zapesza i w rodzinie było kilka nieszcześć.. no ale jak przypomniałam sobie piosenkę Beaty Kozidrak "serca mam dwa" nie było na mnie mocnych
Anisen
kochamy Cię mocno
Ka_siaaa
Zaciekawiona BB
zabobony zabobonami a ja gdzieś przeczytałam kiedyś, żeby zrobić ładne odświeżacze powietrza (takie do szafy) z zapachowej soli wsypanej do maleńkiej skarpetki zawiązanej kokardką. No więc ok. pół roku temu zrobiłam takie cudo i włożyłam jedną skarpeteczkę do szafki męża a drugą do mojej i palnęłam od głupoty , że to takie "czary aby dzidzia się pojawiła " :-) no widocznie podziałało bo nie planowaliśmy potomka i 2 kreseczki to było totalne zaskoczenie dla nas :-)
anbas
Mamusia Kubusia
Dziewczyny Wy juz pierwsze zakupki a ja to dalej uwierzyc nie moge ze w ciazy jestem ))
Mam takie pytanie w kwestii formalnej... juz ktoras z was to poruszla dzis lub wczoraj...Powiedzcie mi jak to jest z rozpoznawaniem plci? Tzn. kiedy mozna o to juz u lekarza zapytac? Bo tu ktoras napisala cos o 14 tyg Nie jest to ciut za wczesnie? Wstyd sie przyznac ale kiedy mi lekarz mowil w pierwszej ciazy ze przed 20tym tygodniem to mozna nawet nie zagladac bo to wszystko jeszcze wyglada podobnie to tez nie pytalam wiecej i czekalam az mi "pokaze" A teraz slysze ze juz w 14 tyd!!! To moze bym "pomolestowala" lekarza wczesniej...Jak bylo u Was?
Mam takie pytanie w kwestii formalnej... juz ktoras z was to poruszla dzis lub wczoraj...Powiedzcie mi jak to jest z rozpoznawaniem plci? Tzn. kiedy mozna o to juz u lekarza zapytac? Bo tu ktoras napisala cos o 14 tyg Nie jest to ciut za wczesnie? Wstyd sie przyznac ale kiedy mi lekarz mowil w pierwszej ciazy ze przed 20tym tygodniem to mozna nawet nie zagladac bo to wszystko jeszcze wyglada podobnie to tez nie pytalam wiecej i czekalam az mi "pokaze" A teraz slysze ze juz w 14 tyd!!! To moze bym "pomolestowala" lekarza wczesniej...Jak bylo u Was?
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
mój j miał w poprzednim aucie taki drążek zmiany biegów metalowy który sie robił koszmarnie zimny w zimie . gdzieś w lutym ( u mnie luty to jeszcze środek zimy) kupiłam malutkie czerwone skarpeteczki na ten drązek a w maju test był pozytywny J sie śmieje ze to od tych skarpetek