reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
witam
od rana nie mialam neta, bo prad mi wylaczyli a ja mam radiowy. dopiero teraz przyszedł. nadal leze calymi dniami bo jakos podbrzusze pobolewa ale chyba normalnie macica sie rozciaga (mam taka nadzieje) i strasznie bola plecy w dole - podobno tak moze byc po cesarce. plamien na szczescie brak

ja dziś zakupiłam kilka ciuszków dla dzidzi (tak wiem, obiecywałam sobie, że jeszcze poczekam) ale byłam w tak świetnym humorze po usg, że sobie zaszalałam. :)

Vinga89 ja też nie umiałam się powstrzymać i kupłam śliczne body i śpioszki :) tak na dobry początek. I Wierzyłam w zabobony różne że się nie kupuje wcześniej bo się zapesza i w rodzinie było kilka nieszcześć.. no ale jak przypomniałam sobie piosenkę Beaty Kozidrak "serca mam dwa" nie było na mnie mocnych :)

ja mam tylko takie buciki : DSC06310.jpg

Załączniki

• DSC06310.jpg
    DSC06310.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 29
zabobony zabobonami a ja gdzieś przeczytałam kiedyś, żeby zrobić ładne odświeżacze powietrza (takie do szafy) z zapachowej soli wsypanej do maleńkiej skarpetki zawiązanej kokardką. No więc ok. pół roku temu zrobiłam takie cudo i włożyłam jedną skarpeteczkę do szafki męża a drugą do mojej i palnęłam od głupoty , że to takie "czary aby dzidzia się pojawiła " :-) no widocznie podziałało bo nie planowaliśmy potomka i 2 kreseczki to było totalne zaskoczenie dla nas :-)

Dziewczyny Wy juz pierwsze zakupki a ja to dalej uwierzyc nie moge ze w ciazy jestem :)))
Mam takie pytanie w kwestii formalnej... :) juz ktoras z was to poruszla dzis lub wczoraj...Powiedzcie mi jak to jest z rozpoznawaniem plci? Tzn. kiedy mozna o to juz u lekarza zapytac? Bo tu ktoras napisala cos o 14 tyg :szok: Nie jest to ciut za wczesnie? Wstyd sie przyznac ale kiedy mi lekarz mowil w pierwszej ciazy ze przed 20tym tygodniem to mozna nawet nie zagladac bo to wszystko jeszcze wyglada podobnie to tez nie pytalam wiecej i czekalam az mi "pokaze" :) A teraz slysze ze juz w 14 tyd!!! To moze bym "pomolestowala" lekarza wczesniej...Jak bylo u Was?

reklama
mój j miał w poprzednim aucie taki drążek zmiany biegów metalowy który sie robił koszmarnie zimny w zimie . gdzieś w lutym ( u mnie luty to jeszcze środek zimy) kupiłam malutkie czerwone skarpeteczki na ten drązek a w maju test był pozytywny ;) J sie śmieje ze to od tych skarpetek ;)

Do góry