reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

hmm a mnie chyba dotyka to samo co w poprzednich ciążach, to znaczy plamienia.. Nie są brązowe, ale są takie "już nie fajne".. i mam dylemat, czy lecieć na IP zaraz po pracy po hormony, czy wytrzymać i poczekać dwa dni na wizytę.. :(
Mój stres dodatkowo powiększony jest tym, że wczoraj się lekko przewróciłam i mam stracha że coś nabroiłam.. ale na IP pewnie mnie wyśmieją że z tak błahym powodem im głowy zawracam.. :-(

reklama
hmm a mnie chyba dotyka to samo co w poprzednich ciążach, to znaczy plamienia.. Nie są brązowe, ale są takie "już nie fajne".. i mam dylemat, czy lecieć na IP zaraz po pracy po hormony, czy wytrzymać i poczekać dwa dni na wizytę.. :(
Mój stres dodatkowo powiększony jest tym, że wczoraj się lekko przewróciłam i mam stracha że coś nabroiłam.. ale na IP pewnie mnie wyśmieją że z tak błahym powodem im głowy zawracam.. :-(
ja na Twoim miejscu,jesli Cię to uspokoi to bym jechałam...

ehh gdybym plamiła na brązowo lub gdybym miała duphaston w domu to bym się nie martwiła tak bardzo :( ale pewnie osiwieje jeśli nie pojadę.. no nic, jeszcze poobserwuję i zobaczę co i jak..

Ivi ja bym od razu leciala do szpitala...albo chociaz dzwonila do swojego gina...

Ja wlasnie wrocilam z parku...bylam na rzeką, na laweczce, poczytalam książkę...i musialam wracac, bo zglodnialam:p

ivi - w ciazy tak to juz jest ze zaden powod nie jest smieszny...w koncu chodzi o zycie czlowieka!!! Jedz bedziesz spokojniejsza.
dziewczyny ratunku....mam tyle roboty w pracy a checi zero !!!! co zrobic z tym fantem?? :)

reklama
Inomama - :) wszystko dobrze dzisiaj w domu mam trójkąt bermudzki: kuchnia - łazienka - sofa. :-) Nie mam zbyt wielkiego zapału do sprzątania i gotowania więc po każdej czynności padam na sofe :)
A nudzę się okropnie od 2 tygodni obiecuje sobie że zacznę się uczyć słówek z niemieckiego a zaczynam na ebay-u oglądam wszystko co się wiąże z dzidziusiami i na tym samym kończę.

Do góry