reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hmm a mnie chyba dotyka to samo co w poprzednich ciążach, to znaczy plamienia.. Nie są brązowe, ale są takie "już nie fajne".. i mam dylemat, czy lecieć na IP zaraz po pracy po hormony, czy wytrzymać i poczekać dwa dni na wizytę.. :(
Mój stres dodatkowo powiększony jest tym, że wczoraj się lekko przewróciłam i mam stracha że coś nabroiłam.. ale na IP pewnie mnie wyśmieją że z tak błahym powodem im głowy zawracam.. :-(

reklama
hmm a mnie chyba dotyka to samo co w poprzednich ciążach, to znaczy plamienia.. Nie są brązowe, ale są takie "już nie fajne".. i mam dylemat, czy lecieć na IP zaraz po pracy po hormony, czy wytrzymać i poczekać dwa dni na wizytę.. :(
Mój stres dodatkowo powiększony jest tym, że wczoraj się lekko przewróciłam i mam stracha że coś nabroiłam.. ale na IP pewnie mnie wyśmieją że z tak błahym powodem im głowy zawracam.. :-(
ja na Twoim miejscu,jesli Cię to uspokoi to bym jechałam...

ehh gdybym plamiła na brązowo lub gdybym miała duphaston w domu to bym się nie martwiła tak bardzo :( ale pewnie osiwieje jeśli nie pojadę.. no nic, jeszcze poobserwuję i zobaczę co i jak..

Ivi ja bym od razu leciala do szpitala...albo chociaz dzwonila do swojego gina...

Ja wlasnie wrocilam z parku...bylam na rzeką, na laweczce, poczytalam książkę...i musialam wracac, bo zglodnialam:p

ivi - w ciazy tak to juz jest ze zaden powod nie jest smieszny...w koncu chodzi o zycie czlowieka!!! Jedz bedziesz spokojniejsza.
dziewczyny ratunku....mam tyle roboty w pracy a checi zero !!!! co zrobic z tym fantem?? :)

reklama
Inomama - :) wszystko dobrze dzisiaj w domu mam trójkąt bermudzki: kuchnia - łazienka - sofa. :-) Nie mam zbyt wielkiego zapału do sprzątania i gotowania więc po każdej czynności padam na sofe :)
A nudzę się okropnie od 2 tygodni obiecuje sobie że zacznę się uczyć słówek z niemieckiego a zaczynam na ebay-u oglądam wszystko co się wiąże z dzidziusiami i na tym samym kończę.

Do góry