Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja tak napisałam o tym ze my w długim rękawie... a od 2 dni wychodzimy na dwór w krótkich bodach i spodenkach :-) Upał w cieniu po 24 stopnie... dlatego jestem z dziećmi praktycznie od rana (o 9 już na dworze) o 12 drzemka obiad i znów na dwór do 19! Za to kocham właśnie dom i swoje podwórko... ostatnio i śniadania i kolację jemy na zwnątrz bo szkoda dzieci zabierać do domu. Swoją drogą wychodząc i ja odpoczywam bo na podwórku łatwiej mi dzieci ogarnąć :-) Konrad biega z psem zapominając o zazdrości i męczeniu mamy a i Adrian spokojnie siedzi w wózku... śpi sam bez rąk itp. ŻYĆ NIE UMIERAĆ! Pogodo trwaj!!!
Akuku piękny tort!! Masz ręke! Ten drugi ładniejszy zdecydowanie!
Marika biedna pupa małej... mam nadzieje ze to już ostatnie...
Kaczuszka ja podobnie! Jadłam już wszytko Mały co prawda troszkę się wkurzał wieczorami z bąkami przezto moje jedzenie ale nic się nie działo! Wczoraj nawet grila zaliczylićmy :-)
Caro nie pomogę bo nie wiem...
Idę obiad jeść... postaram się wieczorem po podwórku zajrzeć bo zaraz idę do dentysty :-)
Akuku piękny tort!! Masz ręke! Ten drugi ładniejszy zdecydowanie!
Marika biedna pupa małej... mam nadzieje ze to już ostatnie...
Kaczuszka ja podobnie! Jadłam już wszytko Mały co prawda troszkę się wkurzał wieczorami z bąkami przezto moje jedzenie ale nic się nie działo! Wczoraj nawet grila zaliczylićmy :-)
Caro nie pomogę bo nie wiem...
Idę obiad jeść... postaram się wieczorem po podwórku zajrzeć bo zaraz idę do dentysty :-)