reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Wszystkiego najlepszego! Zdrówka bo to najważniejsze, zdrowych, radosnych, pogodnych Świąt z rodzinką ( Inomama dla Ciebie też - oby godzenie się było słodkie), mokrego dyngusa a mamy które mogą niech próbują pyszności za te które na diecie.

Buziaki dla Wszystkich

reklama
A my pojechalismy na troche na swieta. A bedzie co bedzie. Wrocilismy na zastrzyk
przychodzil ratownik medyczny. Mowil, ze chyba mamy znajomegp lekarza, ze do domu zastrzyki bo tak to do pol roku w szpitalu tylko robia. Ze na pogotowiu nie powinni przyjac tego zlecenia a nie spojrzeli na wiek

MILUSIA wspoluje, duzo zdrowka dla Zosi. U Laury jeszcze 4 zastrzyki i we qtorek kontrola

ha i wszystko jasne-trzydniówka nas dopadła akurat na święta... dziś mała ma wysypany cały brzuszek i po gorączce...

Fifka gdzie można w Białym fajne ciuszki i gadżety kupić?jakies hurtownie ciekawe albo fajne sklepy(nie koniecznie typowo oryginalne)?(w Białej wiem że Smyk jest)

Ale miałam dzisiaj stresa...
Pierwszy raz moje dziecko odmówiło mi piersi, ba, wpadała przy tym w wielką histerię a od poprzedniego karmienia mijało już 5 a potem 6 godzin (zwykle max 3h). Długo nie wiedziałam co jej jest bo ani na kolkę ani na ząbki to nie wyglądało, temperatury brak, drogą dedukcji wyszło że zalega kupa. Pomogłam jej termometrem ale moja księżniczka jeszcze długo się nie mogła uspokoić i dopiero któraś próba przystawiania się powiodła. A już się bałam jak ją nakarmię bo z butelki to ona nie bardzo chce jeść nawet mojego mleczka.

Milusia współczuje... Ale dobrze że już chociaż gorączka minęła

eM-Ka ja sie martwie o Emisia bo juz ponad tydzien kupki nie robi... juz nawet nie pamietam kiedy ale dluugo juz... i widze ze sie meczy...baki puszcza ..gorzej spi.. ehh

reklama
Do góry