reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia na ul. Upalnej jest fartlandia - sklep podobny do smyka duzy 2 piętrowy. Doslownie na przeciwko jest tez hurtownia akcesoriów dla dzieci (w "piwnicy" żłobka) - jest duza i dosc tania i ma duzo ciuszkow. Jest tez hurtownia na ul. Handlowej w sumie nawet dwie - zabawek i akcesoriow dla dzieci...

Oj to dobrze ze tylko 3dniowka..

Marika jak mala?

Akuku hehe jaka radosc z kupki :-)

Zdrówka dla chorych :*

AAaaa i mamy ząbka!!!!!!!!!! Jedynka na dole się przebila :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Dziewczyny, maz mi wyjezdza jutro rano. Czuje czarna rozpacz.
FIFKA Laura ma juz siniaki na pupie. Jutro kontrol i 2 ostatnie zastrzyki. Jednak chrypka nie zniknela, kaszel tez jest :(
Gratuluje pierwszego zabka

Akuku tydzień to strasznie długo chociaż ponoć to indywidualna sprawa. U nas kupka jest co posiłek. A pomagałaś mu jakoś?

A ja później wpadłam na to, że mogło jej jednak mleczko nie smakować bo się głupia rzodkiewek nażarłam, nie pomyślałam w ogóle. Ale już je ładnie, kamień z serca :)

Marika, biedna ta Twoja maleńka :( dużo zdrówka życzymy

Fifka gratuluję ząbeczka :)

Kurcze w tym tyg szczepienie mamy, znowu będzie ryk niesamowity

Wow fofka gratuluje zabka!!!

Emka troszke mu nozki pougibalam..ale to tobikam juz kilka dni ... no i trzymalam go pleckami do mojego boku wiec robil kupke wiszac ... przynajmniej nie wyszło hora hehe

Marika biedna Laurcia... nie dziwie sie ze rozpaczasz...

A ja wlasnie scuagam mleko i ogladam nowy program ktory prowadzi ewka ... tytul ewolucja na tvn style chyba. Bo ja ogladam na net vod .

Aa i zaczelam szykowac figurki do torta dla Alexa juz prawie skonczylam zygzaka mcquina :):) a tort bedzie zajebiaszczy ;)

Cześć! I po świętach ;) Marika, biedna Laurka i Ty biedna powodu wyjazdu męża. Fifka, gratki ząbka :) Akuku, a Tobie gratki kupy :)))
Dobra lecę się ubrać i śniadanie robić póki Szefowa spokojna w łóżeczku. Starsza nocowala u dziadkow i wraca pod wieczór, więc dziś jesteśmy we dwie.

Fifka dzięki,dziś jedziemy (bo ja do urologa)to pewnie wpadnę na szaleństwo sklepowe:-D na handlowej byliśmy już parę razy,ale ceny mają dość wysokie,i niby to hurtownia...gratulujemy ząbka:-)a powiedz mi czy ta Upalna daleko jest od Skłodowskiej?

Marika strasznuie Ci współczuję wyjazdu męża...wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko...Zdrówka dla Lenki

Akuku
u nas też problem był z kupami,ale wczoraj sama z siebie zrobiła...

Milusia nie :-) Nawet całkiem blisko! Dosłownie kilka ulic dalej :-) Jeśli chcesz jekieś tanie ciuszki polecam Auchan na produkcyjnej - na hali jest pełno ładnych ciuszków albo jedźcie do galerii Antoniuk w budynku jazz bud. Tam jest Pepco :-) maja swietne i tanie ciuszki!

Siva u nas na razie zawsze długi rekaw ale jedna warstwa. Adrian to zmarźlak... zaraz jest lodowaty...

Dzieki :-) wczoraj palcem wyczułam tego zabka i stukałam łyżeczka :-) jeszcze prawie go nie widac, ale jest!

I pojechal maz :(

Teraz karmie Laure i jedziemy na zastrzyk i do kontroli. Starszy syn i pies u babci. Pewnie laura dostanie jeszcze recepte na 4 zastrzyki, tak zeby bylo 7 dni
SIVA Laura mocno pocic sie zaczela to czesto zakladam jej bod z krotkim. A jak do foteluka samochodowego to na to dresik polarowy cienki a i tak jest spocona na karku

reklama
Moj nie skonczony zygzag ..brakuje kilku detali... ale troche mi nie wyszedl wiec chyba sprobuje dzis zrobic jeszcze raz ;)

Załączniki

• 1398148650228.jpg
    1398148650228.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 1398148681227.jpg
    1398148681227.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 57
Do góry