reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
inomama :-(

ja dziś pracowicie rano na zakończeniu kursu od dziś mówcie mi pani od seksu( wychowanie do życia w rodzinie skończyłam)
potem na festyn po starsze dziecię bo z babcią na rajd poszli. temperatura dzisiaj letnia, słońce tak grzało, że szok...

a jutro urodziny ojczulka, znowu się objem i brzusio będzie jak w 6 miesiącu:-)

wszystkim słonecznej pogody i pogody ducha życzę

a ja jestem zestresowana bo pol roku temu w tym mniej wiecej czasie poronilam i bylam na zabiegu. a w piatek mialam taki napiety brzuch a wczoraj jakies nitki brazu mi sie pojawily i teraz biegam co chwila do ubikacji i ogladam wkladke. mam takie mocno zółte uplaty ale chyba to nie jest braz, jezu normalnie mam schize. a na dodatek mam polipa na szyjce macicy i lekarka ostnio mi powiedziala ze on moze podkrwawiac, no i skad ja mam wiedziec jak takie cos sie pojawi czy to polip czy cos gorszego? a moja tekarka do 17 ma urlop, bo tak bym pojechala do szpitala zeby zrobila usg, chociaz z drugiej strony przez tego polipa lepiej zbyt czesto tam nie grzebac zeby go nie naurszyc.

Witam dziewczyny :)
Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko i mogę do Was dołączyć :-)
Mam termin na 5 styczen, i jestem w 10 tygodniu. Mam juz w domu synka , który w pazdierniku bedzie miał 5 urodziny :) .
Nie zdążyłam przesledzić jeszcze wątku by Was troche poznac, ale nadrobie

Inomama przykro mi, wiem co możesz przeżywać, mój dziadek zmarł 2 tyg temu.

Nie pisałam wczoraj bo od rana plamilam i nie miałam nastroju na cokolwiek, przelezalam cały dzień, dziś tez będę leżeć. Waham się czy jechać na IP, ale wiem ze nic wiecej poza tym, co już biorę mi nie pomogą i każą leżeć a w sumie co ma być to będzie i wole spokojnie w domu z rodzina pobyć niż się denerwować o nich w szpitalu.

Inomama przykro mi, wiem co możesz przeżywać, mój dziadek zmarł 2 tyg temu.

Nie pisałam wczoraj bo od rana plamilam i nie miałam nastroju na cokolwiek, przelezalam cały dzień, dziś tez będę leżeć. Waham się czy jechać na IP, ale wiem ze nic wiecej poza tym, co już biorę mi nie pomogą i każą leżeć a w sumie co ma być to będzie i wole spokojnie w domu z rodzina pobyć niż się denerwować o nich w szpitalu.

ja dzisiaj sie czujesz? plamisz dalej? wiem co czujesz bo u mnie tez wczoraj sie pojawilo

u mnie na razie ok, plecy mnie bola tzn tak jakby krzyz w dole i czasem podbrzusze, ale jestem cala zestresowana i tez leżę

reklama
Do góry