Ania moj je tak samo od jakiegos czasu od90-120, w dzien tak co 2,5h,ostatnie karmienie o 20.00 i pozniej w nocy kolo 3.00 sie znow budzi na jedzenie. a butelki tez mamyz TT i caly czas smoczek 1, kupilam 2 ale jeszcze nie zmienilam, z tej 1 ssie, 2 jest od 3 + wiec wymienie i zobaczymy czy nie bedzie sie dlawil.
Wlasnie wypil 100, 70 mojego i 30 mm.
A chcialam sie pochwalic, ze 2 h temu zostałam ciocią, męza siostra urodzila synka 3750, 2 dni temu odszedl jej czop, dzisiaj rano o 9.00 sie zaczelo o 15.00 mały Tomus przyszedl na swiat:-)
Marika jak synek?, teraz wszedzie te jelitowki szaleja. Wiem ze wazne jest zeby pił tak jak anbas pisala co 5 min po troche wody. Orsalit zeby sie nie odwodnic , a na biegunke czarne jagody tez sa dobre.
Wlasnie wypil 100, 70 mojego i 30 mm.
A chcialam sie pochwalic, ze 2 h temu zostałam ciocią, męza siostra urodzila synka 3750, 2 dni temu odszedl jej czop, dzisiaj rano o 9.00 sie zaczelo o 15.00 mały Tomus przyszedl na swiat:-)
Marika jak synek?, teraz wszedzie te jelitowki szaleja. Wiem ze wazne jest zeby pił tak jak anbas pisala co 5 min po troche wody. Orsalit zeby sie nie odwodnic , a na biegunke czarne jagody tez sa dobre.
Ostatnia edycja: