reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Dona , mój Zuziak jak leży na brzuszku tez za bardzo nie chce głowki podnoscić, marudzi strasznie i wytrzymuje w tej pozycji kilka minut ale jak lezy czy to w bujaczku czy na nas to głowke tak śmiesznie do siadu podnosi. A jeśli chodzi o jedzenie to różnie ale ostatnio 150 ml wypija na raz

reklama
Hej mam nowy tel i tylko chce sprawdzic czy teraz mogę więcej zdjęć wysyłać.

Załączniki

• 1396549675311.jpg
    1396549675311.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 45
  • 1396549696592.jpg
    1396549696592.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 43
  • 1396549741001.jpg
    1396549741001.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 1396549756452.jpg
    1396549756452.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 42
Oj widzę że nie tylko u nas się choróbsko przypałętało... :(
ZDRÓWKA, ZDRÓWKA, ZDRÓWKA dla Was :****

Marika mam nadzieję że z synkiem już ok ;*
Akuku ale masz fajne chłopaki :)

U nas Zosiak na brzuszku to głowę trzyma wysoko, ładnie i się rozgląda na boki :) A jak jest w leżaczku czy na pół siedząco to ciągnie głowkę :) Śmieszna jets jak chce jej dać butlę to wtedy tak ciągnie do smoka :p

Nisiao głowa do góry jesteś wspaniałą mamą i nie daj sobie wmówić że jest inaczej :*

Jakiś czas temu pisałam Wam że starma się ją przeciągać z jedzeniem i się udało, tak jak zjadała po 30-60ml co godz tak teraz mamy jak w zegarku 3,5-4h po 120 ml :) Po nocy od 20 dp 6 rano jest 150ml i po 2h znów 120ml :) Więc było warto troszkę ją pozabawiać (oczywiście nie było to tak drastycznie bo zaczeliśmy od przerw 2h, 2,5h itd...:)

Ainsen fajnie że już chrzciny zaplanowane :) i chyba się cieszysz że teściowa jest zajęta? :p

Synek pospal. Bylismy u rodzinnej. Okazalo sie ze zle iz podalam Taninal bo przy wirusowkach nie blokuje sie wyproznien bo brxuszek bedzie puchl tylko a nie pomoze.
Mamy smecte, nawadniajace orsalit lub acidolac, probiotyk, glukoza i ma duxo pic. No i w razie czego skierowanie do szpitala. Synek nie chce jesc ale pije po trochu i najwazniejsze juz nie wymiotowal, biegunki tez nie mial.
A jesc to mam daeac jakis paluszek chrupek wafelek ryzowy. Juz poszedl spac, mam nadzieje ze noc bedzie spokojna

A te testy to 80 alergenow za 59zl. Taka okazja sie nie powtorzy

Dziś jakby lepiej z tym smoczkiem z większym przeplywem, jak na 4 karmienia zjadła 550, przed nami jeszcze jedno więc mam nadzieję, że chociaż 120 wypije. Aha i jeszcze teraz zjadła 170, ale nie odbijałam jej w trakcie karmienia tym razem, myślałam że jej się uleje, ale nic nie było.

Marika jeszcze raz zdrówka dla synka.

Elama to nie jestem sama widzę, może na tym etapie dzieci tak mają?

Dziewczyny te co karmia MM. Moj starszak tez byl ns MM. On jak mial pol roczku to zjadal 6x150ml wiec spokojnie a wazyl 8200g. I pamietam ze tez bylo trzeba go przeglodzic zeby wypil cala porcje. Jak dawalam ciut za wczesnie to nie wypijal. Tak damo jak niechcacy przerywalo sie karmienie to juz nie jadl wiecej

Laura przewrocila sie z brzuszka na plecy. Ale ciesza te nowe umiejetnosci

Wychwalając dziecko wczoraj zapeszylam dzisiejsza noc od 3 z nim siedzę nosz by te pierdziawki juz sie kiedyś skończyły :/

reklama
Pustyszi a moj spal do 1.30 karmienie i już został z nami... nie wiem od czego zalezy to czy śpi cala noc ciurkiem czy pol nocy... zaczęłam go znowu myć co 2 dzień ..muszę sprawdzić czy to nie od tego bo wczoraj go nie myłam. ..

Ale mam gardlo zawalone ;/

Milego dnia ;)

Do góry