reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku wiem, ze tragedii nie ma ale w środku nocy nie chciał spać..a to do niego nie podobne, więc trochę się zaczęłam martwić alezobaczymy jaka dzisiejsza noc będzie
Fifka-współczuje plesniawek,
Milusia-ciekawe co Ci dolega, ale nerki Cię nie bolą?
Olich- mi też się nic nie chcę, coś wtym jest im więcej obowiązków tym więcej czasu się na to znajduje
Magsus- to się masz ztymidziewczynami swoimi
Myślałam,że mój będzie odsypiał nieprzespaną noc a tu nic..dziwnie ciekawe kiedy padnie

reklama
dziewczyny mam do Was pytanie, czy siuśki Waszych pociech też zaczęły mieć intensywniejszy zapach? ja właśnie zzwróciłam na to uwagę, a może od więcej sika dlatego bardziej czuć?

hej dziewczyny!:-)

u nas noc przespana jak zawsze:-p choc wczoraj młody przespal prawie caly dzien to balam sie ze w nocy bedzie aktywny,ale nie- spał od 21 do 5 rano z jedna pobudka, no ale juz o 5 trzeba bylo mlodego zabawiac i przed 8 zasnal dalej:-)

Kochane mam pytanie: Czy wasze dzieciaczki tez tak duuuuzo siusiaja w nocy?:szok:

no kurcze, Arek mi pampersa rozm. 3 przesikuje, body, pajaca i jeszcze koldra czasami mokra...kurcze o 5-6 juz trzeba go calego przebrac... w dzien jest normalnie, a noc to kurcze"potop":-p

Akuku wiem, ze tragedii nie ma ale w środku nocy nie chciał spać..a to do niego nie podobne, więc trochę się zaczęłam martwić alezobaczymy jaka dzisiejsza noc będzie
Fifka-współczuje plesniawek,
Milusia-ciekawe co Ci dolega, ale nerki Cię nie bolą?
Olich- mi też się nic nie chcę, coś wtym jest im więcej obowiązków tym więcej czasu się na to znajduje
Magsus- to się masz ztymidziewczynami swoimi
Myślałam,że mój będzie odsypiał nieprzespaną noc a tu nic..dziwnie ciekawe kiedy padnie
w chwili obecnej nie,ale jestem po 2 operacjach już,wię muszę uważać...:-(

Kasia moja w nocy bardzo mało obi siku-raz tylko,za to wieczorem co pół godz trzeba zminiać pampersa,zmieniacie po każdym siku?bo my niestety tak,nawet jak troszeczkę jest to królewnie przeszkadza:-D

Ostatnia edycja:
Jutro idziemy do laboratorium z malcem i sobie muszę zrobić morfologię i tarczycę. Mam problemy skórne mimo że prawie całą ciążę było ok i to bez żadnych tabletek. Jak byłam z wojtusiem w szpitalu to jedna pani doktor poradziła żeby zrobić sobie wyniki hormonów na te problemy skórne i teraz zastanawiam się jakich?

Robiła któraś z was takie badania? Może mi doradzicie?

reklama
Milusia ja zmieniam pampersa rano ok. 7 potem ok 13-14 potem ok 18 przed kapiela chyba ze zrobi kupke...ale on tylko ptzy kupie prosi o zmiane.pieluhe ma cala noc. Oszczedny ten moj synalek. I czyscioch ba ani nie ulewa ani nie przesikuje..zdarzylo sie ze dwa razy przey pampersach 2...

Papagu u nas siuski smierdza po nocy ale pieluche ma 12 godzin..

Jejku ale mnie na spanie wzielo a za pol g. Musze wychodzic.

Do góry