reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Pustiszi (oj trudny masz ten nick, muszę kilka razy sprawdzać czy dobrze napisałam) ja dziś obiadek na szybko robię, makaron z truskawkami:) makaronik już ugotowany, jeszcze tylko zblenderować truskawki trzeba :) i gotowe. Intruz bardzo fajna książka, teraz film wyszedł na jej podstawie ale nie umywa się do książki
Anisen, to może coś z "dekoracji domu" tu wybór jest duży :) coś pamiątkowego na półkę?

reklama
Dziewczyny, mnie pewnie przez weekend nie będzie ;) Jedziemy do moich rodziców pobyczyć się wsród sadów :) I nie wiem czy będę miała wenę żeby kompa odpalać.
Więc póki co, miłego weekendu życzę, bawcie się wspaniale, czujcie się jeszcze lepiej :)
Zdrówka :)

Anisen -tak myślałam właśnie z tą wróżką...:) ale ponieważ ja mam z tym narąbane i czary odprawiam sobie, to...:)
a może karnet do siłowni/basenu albo kina/teatru?

Salli - wybycz się za wszystkie czasy:)

ja w 1/4 Cyganeczka, więc wiesz...:) uroki, klątwy, tarot, te sprawy, hehe

chodzę co jakichś czas, ale traktuję jako wizytę podbudowującą, bo zawsze wychodzę zadowolona i mam powera na następny miesiąc wielkiego. I tak, sprawdziło się nieraz. Ale czy wierzę? w Boga można wierzyć, a w karty...

Anisen, to ci wywróżyła przyszłość. chyba dobrze że się nie sprawdziło

mi męża cyganka wywróżyła ale wcale ją o to nie prosiłam. po prostu krzyczała za mną na ulicy, że cytuję "blondyna mam w sercu". powtórzyło się to na studiach (inna cyganka, inne miejsce), tak samo zobaczyła mnie i to samo wykrzyczała :p a blondyni nie w moim typie więc po mnie to spłynęło... no a teraz, mój mąż.. 100% blondyn hehe więc jednak poleciałam na platynę :-)

reklama
hej, dziewczyny

tak czytam Was i widzę,że wiekszość z Was ma już duże doświadczenie... Wczoraj zamiast oglądać film do północy z tych nerw, powinnam zalogowac sie na formum i pogadać z Wami :) bo na USG byłam i nic... A raczej wiecej niż ostatnio ale głównego gościa, tam gdzie widac go ju być powinno, nie widać... Według nich to 6 tydzień, ja czuję,że ta moja ciąża jest o tydzień młodsza. To znaczy, że nie skończył się szósty tydzień, tylko szósty się dopiero zaczyna. Tak bardzo chciałabym,zeby było wszystko w porządku :sorry: za tydzień kolejne USG, pójdę i zobaczymy. A jak to było? Kiedy na USG zobaczyłyście swoje Kruszynki?

Do góry