reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen nie wiem jak to było z gumkami 26 lat temu ale dzięki takiemu czemuś ja powstałam identycznie jak Marika opisała brat sie urodził i prawie zaraz ja powstałam mama sie dowiedziała jak była w 3msc trochę byłam szokiem

reklama
Anisen myśle że szansa jest ale niekoniecznie musieli cos sobie zmajstrowac, niech spokojnie zrobi test ciazowy i panikuje.

dziewczyny co do liszaja to nie pomoge bo mojemu antkowi tez cos sie zrobilo tak na zuchwie i nie wiem jest to krostkowate i takie żółtawe troszke, moze to od zapażenia bo to miejsce jest stale takie przyciśniete, no nie wiem

cze...

oj, wysiadam ja...totalnie! dziś wycie bez ustanku jednego, za to wielka chrypa. Niedługo dziecię nie będzie głosu z siebie dobywać:(
Ja również wyję. Krew leci. Krosty wszędzie. Do tego ucho napierdziela. ***** mać! tyle powiem...

a nie jeszcze tylko, że moja siostra jest w ciąży:) pierwszy raz! oby się udało, bo to dopiero 4 tydzień...

idę poczytać co u Was, może nawet odpiszę, jak mi dziady Duży i Mała nie powrócą ze spaceru za szybko...
ja pitolę wrócili, nie wierzę, no!

Na razie musi sie uzbroić w cierpliwość bo najwcześniej ze tydzień pewnie test by cos pokazał, a na betę teraz to chyba sie nie zdecyduje.
A swoja drogą to po cc tak szybko kolejna ciąz musi być jakimś zagrożeniem.
Inomama kciuki za szczęśliwe już 8 miesięcy siostry :) Super :))

Inomama dużo zdrówka dla Was !!

bez dziecka waże 78 a z dzieckiem 85 !! :szok: każdy mi mówi że duży ale nie za duży ? dobrze ze mnie nie komentuje nikt swoją drogą ...:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
inomama ale fajnie bedzie kolejny maly dzidulek w rodzinie:-) Gratulacje dla przyszlych rodzicow:-)

Ale mielismy dzisiaj maraton!! wysluchalam sie od meza , jaka ja jestem ciamajda...i mam lekkiego dola. A zaczelo sie od tego, ze pojecalismy rano na to usg bioderek i podchodze do rejestracji , pani prosi o skierowanie a ja wyciagam owszem ale informacje o skierowaniu, oczywiscie nas nie przyjeli, postawili warunek ze jak do 11.00 sie zglosimy ze skierowaniem to nas przyjma , wiec spowrotem do domu, szybko karmienie bo maly jzu zglodnial, darl sie wnieboglosy, pozniej do naszej przychodni po skierowanie no i tramwajem (maz musiał juz do pracy jechac)do tej przychodni na usg, zdazylismy tuz przed 11.00..usg ok.
Maz oczywiscie mnie zjechal ze nie patrze , ze nei przygotowana jade, a on tyle ma roboty w pracy i jest juz spozniony, ze nie umie jezdzic, dalby mi samochod i sama bym sobie zalatwila...(dopiero ucze sie jezdzic:baffled:).
Teraz jedziemy z niuniem po brata do szkoły. Wiec wpadamy dzis na karmienie tylko, obiadu nie ma dzis.:confused2:

reklama
Anisen ja podobie jak pustiszi jestem przykładem ze karmienie piersia nie jest antykoncepcją :(mama zaszła w ciążę ze mną jak siostra miała 3 miesiące !!!! Ale oczywiscie nie powiedziane ze koleżanka tez będzie !!!

dziewczyny mnie tez wnętrznosci bolą a nieraz tak mi sie tam przelewa jakbym znow w ciazy była !!!

inomama zdrówka !!! &&&& za siostrę :)

My wczoraj bioderka wszystko ok dzis szczepienie Oliwka dzielnie zniosła haha bym powiedziała ze zamiast zapłakac uśmiechała sie do pielęgniarki :) teraz mam nadzieje ze nie będzie gorączkowala i kurcze moja kluska waży 6.570 !!!

Sylka nie przejmuj sie !!!! Ja tez pojechałam na bioderka bez skierowania :) ale ze o 16 miałam wizytę a do 17 robili usg to bym nie zdąrzyla kolejny termin za 3 tyg wiec późno no to 100 zł zapłaciłam !!a dzis jeszcze lepiej kurde na szczepienie bez kasy !!!!! Portfel pusty jak bęben :-D Dobrze ze lekarz mnie zna wiec jutro mam jechać zapłacić :)

dziewczyny te które szczepią 6w1 ile placicie za to pierwsze szczepienie ???? Bo ja 240 zł ale przez ta aferę ze szczepionkami pani pokazała opakowanie kazała zobaczyć czy szczepionka cała czy jest numer serii i o dziwo paragon dostałam !!! Bo jak Julię szczepilam to ani razu nie było dowodu wpłaty

Ostatnia edycja:
Do góry