Wiecie ja to zauważyłam ze moge usypiac Oliwie na rożne sposoby a i tak sie po kilkunastu minutach obudzi ! Najlepiej jest wieczorem Julia zasypia około 21 wtedy kłade Oliwie koło siebie na lużku tak zeby widziała moja twarz i po około 40 min ona zasnie bez płaczu troche sie wierci ale z każda chwila ma coraz mniejsze oczka
wczoraj zasneła tak o 22 przekładam ja do łużeczka i spała do 4 rano zjadla mleko znow ja kłade koło siebie 30 min i spała wiec znowu do łużeczka i tak do 8 pospala
oczywiscie wszystko jest takie proste jak nic jej nie dolega i brzuszek nie dokucza bo jesli tylko baki ja męczą to nie jest juz tak kolorowo
teraz śpi od 10 czyli 3 godz ale leży w bujaczku bo Julia rozrabia cigle wali zabawkami wiec jak tylko zaczyna sie wiercic to troszke pobujam ja i dalej śpi
za to wczoraj porażka przez cały dzien 3 drzemki po około 15 min brzuch twardy jak kamień miała nic nie pomagało ani masaże ani leżenie na brzuszku ani woda koprowa !!! Dopiero wieczorem po długiej ciepłej kąpieli jakos sie wyprukała tylko musiałam jej nóżki do brzuszka przyciskac .
oczywiscie wszystko jest takie proste jak nic jej nie dolega i brzuszek nie dokucza bo jesli tylko baki ja męczą to nie jest juz tak kolorowo