Akuku
Fanka BB :)
Siva ja podobnie do Ciebie dzisiaj. O 8.30 mialam juz przygotowany obiad I posprzatne..chlopcow juz mialam gotowych do szkoly. Jak wrocilam to tylko odkurzylam I poprasowalam jedno pranie wiec jestem na bierzaco. Obiad juz sie gotuje a ja teraz mam chwilke... chcialam porobic ozdoby na tort dla m ale spac jeszcze nie poszedl... no I mni ejuz dzis wkurzyl...bo niby Emis ladnie spal a mnie bezsennosc dopadla w nocy I teraz maly marudzil wiec stwierdzilam ze pojde z nim na dwor..ale sie uspokoil woec postanowilam zostac I odpoczac sobie bo jak odbiore chlopcow to jeszcze na spacer pojdziemy zeby m mial dluzej cisze...a on do mnie ze mam sie zdecydowac czy ide ..jakby mu to cos mialo zmienic.mon I tak zaraz idzie spac. A teraz sie relaksuje przed tv...szkoda ze ja nie m czasu na relaks...no I powiedzialam mu co mysle..a on do mie z tekstem ze mam sie nie wyzywac na nim jak sie nie wyspalam bo moglam spac skoro maly spal... powiedzialam mu ze dzieci uciszac nie bede I jak bedzie niewyspany to tez mu powiem ze mogl spac...nie musi sie dziecmi zajmowac..a ja musze w dzien I w nocy. Emil spal ale za to Viki do mnie przyszedl.
Wkurza mnie to ze m niby rozumie ze duzo robie...ale w ciagu sekundy o tym zapomina a mnoe szlag trafia..bo bie mam czasu siku zrobic ..a jak juz ide to mam towarzystwo...albo zeby sie umyc musze sie nakombinowac a on nie ... ahh wygadalam sie wam troche.
Wkurza mnie to ze m niby rozumie ze duzo robie...ale w ciagu sekundy o tym zapomina a mnoe szlag trafia..bo bie mam czasu siku zrobic ..a jak juz ide to mam towarzystwo...albo zeby sie umyc musze sie nakombinowac a on nie ... ahh wygadalam sie wam troche.