Józefina
Zaciekawiona BB
Dzień dobry
przecież ja płonę z zazdrości ;-)
no to ja tak się męczę już 2tyg. ale dziś sukces, pierwszy ciepły posiłek od nie pamiętam kiedy, niemal w całości
o :-) my też niedawno się przenieśliśmy
co do alkoholu, do końca pierwszego trymestru nie zdecydowałabym się, ale później mogłabym rozważyć odrobinę wina, carmi to dla mnie nie alkohol, czekoladki mają więcej, ale nie ciągnie mnie, a każda ma swój rozum i sama wiec czego powinna unikać i co może szkodzić dzidzi :-)
iga gratuluję :-) i trzymam kciuki za wizytę.
ja już widziałam serduszko, na pierwszej wizycie, teraz tylko muszę dać się pokłóć a nienawidzę igieł
a pogoda to sobie robi żarty
witam nowe styczniówki
współczuje mdłości, ja zero i jem jak głupia co się nawinie
przecież ja płonę z zazdrości ;-)
Ja nie wymiotuję wogóle, ale czasami jak mnie zmuli, to chyba wolałabym sobie tak pożądnie rzy.... niż się tak męczyć
no to ja tak się męczę już 2tyg. ale dziś sukces, pierwszy ciepły posiłek od nie pamiętam kiedy, niemal w całości
Dzień dobry
Nie było mnie kilka dni. Jestem w trakcie przeprowadzki i stąd ta nieobecność. Ciesze się strasznie bo to nasz wyśniony, wymarzony domek, ale roboty póki co full. .
o :-) my też niedawno się przenieśliśmy
co do alkoholu, do końca pierwszego trymestru nie zdecydowałabym się, ale później mogłabym rozważyć odrobinę wina, carmi to dla mnie nie alkohol, czekoladki mają więcej, ale nie ciągnie mnie, a każda ma swój rozum i sama wiec czego powinna unikać i co może szkodzić dzidzi :-)
iga gratuluję :-) i trzymam kciuki za wizytę.
ja już widziałam serduszko, na pierwszej wizycie, teraz tylko muszę dać się pokłóć a nienawidzę igieł
a pogoda to sobie robi żarty