Sylka no wlasnie pamietam jak mialo być pierwsze ważenie nasz Kni to po tygodniu przyszlo jej 200g mimo że jadla jak jadla czyli 60ml max,także tego...nie wiem już nie nadążam za moją niunią.
No dziś to ona kapryśna w jedzeniu jak nic,może też dzien taki.
Co do usmiechow to chyba już na tym etapie nasze dzieciaczki usmiechaja sie świadomie c'nie??
Fifka oj tam skleroza,tyle tego jest że się nie dziwię, co komu odpisac itd ;-)
Cleopatra też zauwazylam że Kinia libi bardziej lewy bok niż prawy ,ale staram się też wlasnie ja na zmiane klaść na jednym i drugim boku, a na brzuszku się tak sfuczy ,że musi leżeć,tylko na chwilę ja kladziemy bo zaraz prycha ze zlosci ,przebiera nókami nerwowotak samo nie lubi jak się ja pionizuje żeby sie jej odbiło,zaraz fuczy
No dziś to ona kapryśna w jedzeniu jak nic,może też dzien taki.
Co do usmiechow to chyba już na tym etapie nasze dzieciaczki usmiechaja sie świadomie c'nie??
Fifka oj tam skleroza,tyle tego jest że się nie dziwię, co komu odpisac itd ;-)
Cleopatra też zauwazylam że Kinia libi bardziej lewy bok niż prawy ,ale staram się też wlasnie ja na zmiane klaść na jednym i drugim boku, a na brzuszku się tak sfuczy ,że musi leżeć,tylko na chwilę ja kladziemy bo zaraz prycha ze zlosci ,przebiera nókami nerwowotak samo nie lubi jak się ja pionizuje żeby sie jej odbiło,zaraz fuczy