reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku, ja też pryszczata :-) a u mnie pryszcze to rzadkość była nawet w okresie dojrzewania. A tu dzisiaj nawet na czubku nosa mi się zrobił taki ogromny. Każdy w pracy się pyta co mi się dzieje, ale się jeszcze nikomu nie przyznałam ;-)Hihi, może faktycznie dziewczynka, bo z Mikołajem takich problemów nie miałam.

panna.nikt, nie martw się, wszystko będzie dobrze. Wierzę, że to tylko chwilowy kryzys.

reklama
Akuku - witaj w takim razie :)

ja byłam okropnie wysypana na twarzy, rękach i dekolcie w poprzedniej ciaży - i jest Kingusia :). W tej ciąży mam tak samo, syf na syfie! twarz mam okropną.. ciekawe kto tam rośnie ;)

ja mam syfa jednego, ale za to dużego. I też dziś na całego dół. I chyba poproszę męża, zebyśmy na jaki ostry dyżur pojechali wieczorem, bo wczoraj 2 razy upławy takie ni to brązowe ni to...na pewno nie białe. A dziś też. i już strach wielki.

I ze stresu nagle wymiotować się chce, tak jak nigdy nie znalałam tego uczucia, to teraz....także panna nikt wiem, przez co przechodzisz i ściskam tym mocniej!!!

Katherine, dziewczyny dziękuje Wam bardz. Mam wizyty co miesiąc więc nie robię ciśnienia co tydzień :) a 2 lata wydają się szmatem czasu i mój wiek nie sprzyja czekaniu.
Byłam u mojej zaprzyjaznionej internistki dała mi zwolnienie za 2 tyg więc wrócę do pracy po 12 tc :) zrobiła mi usg i pokazała bijace serduszko żebym spała w nocy przed wizyta jutro.
Jade już do domku odpoczywać.
Jeszcze raz dziękuje Wam.

panna.nikt - No to bardzo sie ciesze ze sie chociaz troche uspokoilas :) Jedz, odpoczywaj i mysl o przyjemnych rzeczach :) Bedzie ok :)

Panna.nikt milo slyszec,ze wszystko ok u Ciebie:-)mowilam Ci, ze bedzie dobrze.

dziewczyny ja z kolei nie mam sie jakos super:baffled:ale juz szczegolow nie bede pisac,ogolnie jestem przybita. Mam zachcianki na rozne dziwne rzeczy,wlasnie zjadlam makaron z parmezanem i pietruszka,wczoraj tylko tolerowalam pomidorowa. Nakupilam poza tym owocow,rabarbar i kompot bede gotowac.
a co do pryszczy to ja mialam tylko przed okresem, ktory nigdy sie nie pojawil, a jak tylko zrbilam test to pryszcze znikly czyli jakies 2 tyg.temu;-)to co bedzie chlopiec czy dziewczynka?

Ja tez sie pryszczata zrobilam...uuughhh :baffled: najwiecej na skroniach mam. Jak jakas malolata ;p hihih. Poprzednio bylam "piekna i gladka" :-D i jest synus...Zobaczymy co tym razem :)
A co do zachcianek...to myslalam ze wczoraj umre jesli nie zjem slatki z pomidorow z cebulka i smietana. No tak mi sie chcialo ze masakra. otwieram lodowe a tam ani jednego malego pomidorka :angry: Maz wszystkie wyjadl :angry: Z zalu sobie zrobilam wersje z ogorka zielonego...hihihihi

reklama
czesc dziewczyny, no to mi sie wczoraj pojawily niezle mdlosci 2 razy wymiotowalam, okropny byl wczorajszy dzien, dzisiaj dalej mnie mdli ale juz bez wymiotow. Cere mam srednia , na samym poczatku mialam mnostwo syfkow, teraz juz lepiej.

Do góry