reklama
Witam wszystkie styczniowe mamy a w szczególności te nierozpakowane Mój termin był na 21 styczeń i cisza...... zero skurczu i dzidzia nadal bardzo wysoko. wiec wywołanie na 31.01.
Justynaj rozumiem twoje poddenerwowanie czekaniem
Dziewczyny mam takie pytanie- czy któraś z was miała taki ból w kroku , coś jak by mocne zakwasy?. oczywiście nie robiłam nic co mogło by je spowodowac, wrecz przeciwnie. Ale cięzko mi czasem przez to chodzić a szczególnie sie podnieść. Czy powinnam się tym jakoś martwić?
Justynaj rozumiem twoje poddenerwowanie czekaniem
Dziewczyny mam takie pytanie- czy któraś z was miała taki ból w kroku , coś jak by mocne zakwasy?. oczywiście nie robiłam nic co mogło by je spowodowac, wrecz przeciwnie. Ale cięzko mi czasem przez to chodzić a szczególnie sie podnieść. Czy powinnam się tym jakoś martwić?
malinka1984
Fanka BB :)
Pustiszi, nie martw się nie ty jedna - ja wczoraj pół wieczoru przepłakałam...
u nas noce nienajgorsze, mały budzi się 22, potem 1-2 i 5-6, na szczęście szybko usypia ostatnio
mam pytanie - od kiedy zamierzacie wkładać dzieci do leżaczków?
u nas noce nienajgorsze, mały budzi się 22, potem 1-2 i 5-6, na szczęście szybko usypia ostatnio
mam pytanie - od kiedy zamierzacie wkładać dzieci do leżaczków?
P
Pustiszi
Gość
Malinka zgadzam sie nie ja jedna oj napewno nie ale ja jak mi dziecko płakalo wychodziłam do drugiego pokoju dziękuje Bogu ze mam wspaniałego męża i trzymał to wszystko w "kupie" a dzieciaka wkładam ale dosłownie na góra 15 min na dzien poki co
Mogę sie o cos zapytać bo mi dzisiaj mija 2 tydzień po urodzeniu i ciagle krwawie myślicie ze jak jeszcze ten tydzień będzie czerwony to iść do gginki ??
Mogę sie o cos zapytać bo mi dzisiaj mija 2 tydzień po urodzeniu i ciagle krwawie myślicie ze jak jeszcze ten tydzień będzie czerwony to iść do gginki ??
malinka1984
Pustiszi, u mnie też mąż ogarnia jak ja mam kryzys, ale będzie z nami tylko do środy a potem nie wiem, jak sama dam radę :/
i ja też ciągle krwawię więc chyba to normalne...
i ja też ciągle krwawię więc chyba to normalne...
Dziewczyny normalne jeszcze z tym oczyszczaniem . Ja tez przechodzilam kryzys jak mi sie zastoj zrobil i nie moglam sciagac pokarmu z jednej piersi; a raczej sciagalam max po 20ml. a w drugiej tez nie wiele wiecej.... i maly poplakiwal bo jesc chcial. ciezko bylo/ zreszta nadal nie mam zbyt wiele tego pokarmu , sciagam ile moge zeby cos rozbujac. Ale z dwoch piersi 50ml czy 60 to chyba nie ma szalu . A Filipek wazy 5180g to i zjesc potrzebuje .
dona_76
malinka, pustiszi mi 2 tygodnie po czyszczeniu cos tam jeszcze leci, czasem wiecej czasem mniej ale na pewno nie jest to krew tylko takie brudne uplawy, a co do leżaczków to mój czesto w ciagu dnia lezy sobie i spi w lezaczku ale przeciez tam plecy ma w jednej plaszczyznie z główka wiec nie ma mowy o jakims wykrzywieniu kręgosłupa, a tylko cialo jest ulozone pod innym kontem.. a dlaczego wy nie dajecie do leżaczków, bo zastanawiam sie o co chodzi?
kamag chyba juz kiedys cie witalam ale jezeli sie myle to witam teraz. za pewno niedlugo tez sie rozpakujesz. ja mialam rozpakowac sie 8,01 a dzisiaj moj synek ma juz 6 tygodni. co do bolu w kroku to ci nie pomoge bo nie miewalam
dziewczyny ale moj suwaczek cos oklamuje bo powinno byc 1 miesiac i 2 tygodnie a wskazuje 1miesiac 1 tydzien i 4 dni, ciekawe dlaczego
kamag chyba juz kiedys cie witalam ale jezeli sie myle to witam teraz. za pewno niedlugo tez sie rozpakujesz. ja mialam rozpakowac sie 8,01 a dzisiaj moj synek ma juz 6 tygodni. co do bolu w kroku to ci nie pomoge bo nie miewalam
dziewczyny ale moj suwaczek cos oklamuje bo powinno byc 1 miesiac i 2 tygodnie a wskazuje 1miesiac 1 tydzien i 4 dni, ciekawe dlaczego
Ostatnia edycja:
justynaj
Pustiszi to mnie sie wczoraj emocje zebraly i ryczalam caly wieczor i pol nocy jeszcze dzis mam oczy spuchniete ale ja jeszcze przed porodem;-)
Kamag to zycze Ci bys juz niedlugo urodzila jeszcze przd wywolaniem.ja mam wizyte na 31.01 i ustalenie wywolania ale tez nadzieja ze cos sie wczesniej ruszy;-)
Kamag to zycze Ci bys juz niedlugo urodzila jeszcze przd wywolaniem.ja mam wizyte na 31.01 i ustalenie wywolania ale tez nadzieja ze cos sie wczesniej ruszy;-)
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
hejka
nie jestem w stanie nawet podczytywać... czekam na jutro jak na zbawienie, bo weekend m na uczelni, a ja z 3 dzieciaczków, obolała i zmęczona. nawał jeszcze mnie dobija.
pozdrowionka
nie jestem w stanie nawet podczytywać... czekam na jutro jak na zbawienie, bo weekend m na uczelni, a ja z 3 dzieciaczków, obolała i zmęczona. nawał jeszcze mnie dobija.
pozdrowionka
reklama
P
Pustiszi
Gość
Och jest to obciążenie dla nas podejrzewam ze jakbym nie musiała po 18h wyjść ze szpitala tylko leżała z małym to bym jakos sie bardziej do nowej sytuacji nastawila a tak to po 10 dniach po porodzie dotarło do mnie ze mam dziecko i może bym do cholery pomału wzięła sie w garść !!
Ja w tym lezaczku to mam małego trochę za bardzo zgietego podkładam pod pupe kocyk ale i tak i tak o siedzi poczekam z miesiąc zeby mógł sie dłużej bujac a napewno ją i tak wykorzysta do granic możliwości
Ja w tym lezaczku to mam małego trochę za bardzo zgietego podkładam pod pupe kocyk ale i tak i tak o siedzi poczekam z miesiąc zeby mógł sie dłużej bujac a napewno ją i tak wykorzysta do granic możliwości
Załączniki