reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

delewarre, olich: hahah mój też brzęczy jak widzi, ze porodówkę oglądam, bo mówi, że jego drażnią te porody, jak sami rodzić będziemy za chwilę, więc sobie zazwyczaj nagrywam i oglądam jak go nie ma :-D:-D

reklama
Kaczuszka Agagsm ja tez nie rodze 21 22 chocbym miala sobie na te dwa dni zawiazac ... albo dzisiaj albo od 23 ...

jakies wiesci od dziewuszek dziesiejszych ??

Inomama - pięknie to opisałaś, naprawdę dzielna byłaś na to co Cię tam na porodówce spotkało. Laurka na pewno zdrowa i duża rosnąć będzie, mimo tego że musieli jej pomóc w wyjściu.

Ja też namiętnie porodówkę oglądam - mój się nie buntuje tylko ogląda ze mną i przytula jak się rozklejam ;)

inomama: kochana - twój opis porodu jest pierwszym w wątku, przy którym się popłakałam - wszystkie są takie radosne, miłe i szybkie - a twój rozkłada na łopatki, wzrusza do szpiku kości :zawstydzona/y: Te przeżycia i emocje, które wciąż są w tobie i w każdym słowie, które napisałaś mnie powalają...

Dzielna babeczka z ciebie i wiem, ze wszystko w główką Laurki będzie na pewno dobrze!

Inomama mnie też łza pojawiła się w oku cczytajac twoj opis porodu. mam nadzije ze z Laurka będzie wszystko dobrze. zastanawiam sie tylko dlaczego przez usg nie sprawdzili ulozenia malej w brzuszku i nie zrobili szybciej cc tylko stosowali ten odkurzacz?

Dziewczyny super Wasze wspomnienia... Inomama będzie dobrze.

A ja teraz siedzę i się śmieję jak głupia. Kaha napisła na szpitalnym że porodówki przepełnione,bo niedawno pełnia była. Więc sobie myślę, następna pełnia księżyca moja.... Patrzę do kalendarza faz księżyca, a tam kolejna pełnia 15 luty.... Jak tak dalej będzie to faktycznie do walentynek dociągnę....

Akuku jak tam synek? A może mama zmieni męża w szpitalu na trochę?

reklama
Do góry