reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen, Blue, Nisiao, Kaha, Tinaja tak jak Kaczuszka prosze o zabranie ze sobą :) 3mam za Was bardzo mocno kciuki !!!

Kaczuszka nie zostaniesz sama może się umówimy np. na jutro? i w końcu obie urodziły:-)

Akuku dobrze, że z Alexem już lepiej.

reklama
Iwusia to może dziś, albo środę... Jutro dzień babci i moja wkurzająca teściowa by mnie tylko wkurzała. Zresztą wczoraj mi znowu narobiła przykrości i zepsuła dzień.... Kurde jak ja jej niecierpię. Wredna stara baba.

Blue nisiao kaha tina kciuki za wywolanoe.

Anisen wody z zaskoczenie jak u nnie .kciuki trzymam I iby szybko poszlo

Anisen &&&&& ;) pewnie już po ...

Aniia - cudowne zdjęcia :) Natalka taka kruszynka jak Calineczka :)

JesCze raz za wszystkie oczekujące mamy zaciskam kciuki !!!!

Anisen a wczoraj tak sobie wlasnie myslalam o Tobie, czy sie niedlugo rozpakujesz:-) trzymam mocno kciuki, ale Ci zazdroszcze ze juz bedziesz po:tak: co ja bym dala.
dziewczyny zabierzcie mnie tez ze soba na porodowke. Juz teraz to sobie naprawde mysle,ze zostane tu sama, a cala reszte przeniosa na Dzieci urodzone w styczniu 2014...:szok: Dzisiaj postanowilam duzo chodzic.ile tylko sie da.powoli, nie zeby jakos tam biegac, bo nie dam rady, ale chodzic chodzic.wiem,ze ostatnio to pomoglo, bo mialam ciagle skurcze i wtedy szyjka dojrzewa i jest szansa zeby moze te wody odeszly albo co;-)

Nasze styczniowe dzieciaczki sa po prostu przeslodziutkie, najchetniej ogladalabym caly dzien:-)

Milego dzionka dziewczynki, trzymam kciuki za porody.dzis fajna data 20.01 podoba mi sie:-) buziaki dla Was

Akuku bardzo mi przykro i zal was, bo trudna sytuacje macie, oby Aleksowi jak najszybciej sie poprawilo

Blue, Nisiao powodzenia dzisiaj w szpitalu

Magnus biedna ty, moj przynajmniej nie wisi stale na cycu i od dwoch dni lepiej spi

Ikasia skora na moim brzuchu tez byla jak worek ale juz jest lepiej

Anisen trzymam kciuki za lekki porod

a moj maly cos znowu steka i serki wypluwa:( a dopiero cieszylam sie ze lepiej spal

Dobry:)
ale dziś nam się posypie maluszków - cudownie!!!

magsus: jak już się ureguluje wsio - tzn. mała będzie więcej zjadała na raz i większe przerwy będą to docenisz cycola. Zawsze ciepłe mleko pod ręką, co przy drugim dziecku pewnie zbawienie, bo oszczędza ci czas na robienie mm i wszędzie, gdzie nie wyjdziesz mleko masz ze sobą sterylne i świeżutkie i możesz czas Julii poświęcać zamiast stać i sterylizować butelki - ale fakt - początki to mega ciężkie są :)
ikasia: będzie lepiej z brzuchem - na razie za krótko i ty jeszcze CC to wolniej będzie wracał do swojego wyglądu, ale galareta ci nie zostanie - spokojnie ;-)
Anisen: no ciekawa jestem czy już po...
Aniia: śliczniutka masz córeczkę - taka filigranowa:tak:
Akuku: dobrze, że z Alexem lepiej!
justynaj: zaczynam mieć podobnie do ciebie - godzinę wczoraj zasypiałam mimo, że na zegarku 1 w nocy, a ja zwykle 23 śpię... organizm mis ię przygotowuje na nocki nieprzespane czy co?:-D
kaczuszka: hahah mam tak samo - nie rodzę do 23.01 - jutro moje imieniny i święto babci, więc mowy nie ma, a 22 święto dziadka, więc do 23 siedzę na tyłku i nic nie robię żeby porodu nie wywołać w tym czasie ;-)a potem biorę się za porządki i męża :-D

blue, nisiao, kaha, tina: trzymam kciuki!

JUSTYNAJ AGAGSM ja tez spać nei moge tylko siedze i czytam książki po nocach przedwczoraj o 2 oglądałam porodówkę na TLC a co

ANISEN mam nadziej że juz tulisz maleństwo

reklama
Olich, haha, ja też zawsze w nocy oglądam porodówkę - przynajmniej mąż mi nie marudzi, że znowu porody oglądam. Ja w nocy nie śpię, ale rano trochę odsypiam - właśnie wstałam :-)

No dziewczyny już może po porodach - zaglądam co chwilę czy jakaś wiadomość się pokazała.

Do góry