reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

witam ;*

Jej naprawde to najgorsze co moze sie stac ;( zostalo tylko wspolczuc ;(( biedna dziewczynka ;( nawet nie chcem myslec co musi przezywac jej mama ;((
pustiszi, diablica magsus mam nadzieje ze u was lepiej ;****! :(

Nisia dzis twoj termin ;* a jutro moj i tez sie nic nie dzieje ;) tak dla pocieszenia ;*
Kasienko to chyba dobrze ale dlaczego chyba??

fifka kurde nie wiem jak pomuc ale to i tak musi byc słodkie widziec jak brat chce braciszkiem sie opiekowac ;) wiem wiem męczące ;* ciekawa jestem jak moja luska zareaguje na malego ;O:tak:

No u mnie tylko jakies dziwne bóle brzucha w nocy ale to dobrze macica cwiczy ;) a przecierz kiedys wkoncu urodze nie?:) wczoraj czytalam duzo na internewcie i dziewczyny pisza ze u wiekszosci to sie nawet nie zapowiadalo, swietnie sie czuly a tu nagle wody albo skurcze i poród ;0 wiec chyba nie bede sie tak denerwowac moze mnei zlapac w kazdej chwili mam nadzieje ;D

Antinetko trzymam kciuki za dzisiejsze cc ;***** moze juz po??

Ostatnia edycja:
reklama
straszne ...
[*]

Blue to dlatego ze odszedl tylko kawalek :| ja tez jestem ciekawa reakcji Nikosia :) a to ta sama roznica :)

Fifka starszy brat przejal sie rola ... ale teraz trzeba wymyslec jak nie zrazic go do braciszka przez zakazy

Blue, jeszcze nie... dziś po południu mam się stawić w szpitalu, a Lenkę wypakują jutro. Oby tylko z rana, bo już i tak mam nerwa na maksa, więc im szybciej tym lepiej dla mnie.
A może któraś z was też chce mieć dzieciaczka z 15.01 i do mnie dołączy? ;-)

Antietka​ ja jestem chetna na 15 :) gotowa od 00:00 :p

nie chce dzisiaj a dzisiaj urodziny mojego chrzesniaka :) bo ja jakos tak mam ze nie chcialabym rodzic w niczyje urodziny ani np w dzien babci czy dziadka ... tak jak nie chcialam zeby Nikos sie urodzil w dzien taty :) niech kazdy ma swoje swieto :)

Ostatnia edycja:
Blue, to dawaj, zabieram cię ze sobą, przynajmniej będzie mi raźniej w twoim towarzystwie :) No i ty już wiesz, o co kaman, więc to też in plus dla mnie :D

u lutówek rzeczywiście tragedia :no:

Kasieńka
ja też właśnie nie chciałabym, żeby się urodził w Dzień Babci, choć taki mam termin, choć wszyscy mówią, że tak fajnie, a ja uważam niech ma swój wyjątkowy dzień, ciekawe tylko kiedy będzie chciał mieć ten dzień :-D bo na razie mu się nie spieszy...

Fifka to mały przejął się rolą starszego brata, pewnie jeszcze będziesz musiała się natłumaczyć, ja pamiętam jak moja siostrzenica ze swoją małą siostrą to głaskała z uśmiechem, ale czasem podczas tego głaskania, tak niby przypadkiem jej się mocniej 'pogłaskało' a też miała niecałe dwa latka... no i dobrze, że z piersią lepiej

nisiao, blue to Wy już macie termin, ja dokładnie za tydzień , a też już się strasznie niecierpliwię, w ogólę Wam się nie dziwię

ja też mogę jutro z Tobą się zabrać Antinetka :-)

bluelovi

no widzisz nic i nic.
ta noc o dziwno była taka jakas przespana,rano po wpisie na bb jeszcze poszlam spać i do 10.30 bez problemu i jeszcze bym spała dalej.

Organizm zbiera siły :)
Zjadlam sniadanie mala coś leniwa...
W nocy jak sie budze jestem już erwowa że lapie sie za brzuch i wyczuwam czy mala sie rusza.....

Dziewczyny straszna ta wiadomość o tej dziewczynie z lutowek,waga nieprdopodobna jak na ten wczesny etap.Jak to przeczytałam to aż mnie ścislo ,straszna wiadomość.......

Ja mogę dzis rodzic jutro,ale już nie chce dluzej czekać,na wieczor wczoraj mialam znowu takie skurcze,czyli jak na @ ae jak wstalam żeby iść do kapieli,minely.Czyli straszaki?

no to dziewczyny przydałoby się zowu w wiekszej grupie iść na porodowkę:)
Ja to chce dziś albo jutro ,ale wolalabym nie w nocy-bo mąż na nocce :/

Ostatnia edycja:
reklama
Kuzwa!!! Pisałam tyle i mi sie wszystko skasowało!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: A ze mam nasttrój depresyjny bardzo bardzo to zaraz sie poplacze!!!!!!!! ;/

Do góry