reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Putiszi trzymam kciuki...
Tymbareczka... To chyba tak normalnie, ja z soboty na niedzielę przecierpałam pół nocy i rano przeszło :baffled:
Teraz mam plan jak mnie dopadnie to zaczynam chodzić nawet w nocy plus głaskanie brzucha i może się uda :confused:

witam ;**

Pustiszi boże biedny malutki ;((( trzymamm za was kciuki zeby szybko to cholerstwo przeszlo ;( ;***!! duzzo sil dla cb ;**!!!

Antinetko trzymam kciuki za cb za jutrzejszy twoj najwazniejszy dzien i zeby mautka bez komplikacji przyszla na swiat nie bój sie ;***buziaki dla was ;***

tymbareczko to moze przepowiadające ale to moze znaczyc ze juz niedlugo ;*** pamietaj ze skurczy porodowych nie przegapisz , jesli cichna i oslabiaja przy zmianie pozycji ,po kąpeili to znaczy ze to jeszcze nie to ale ciesz sie ze sa skurcze macica sie przygotowuje i znaczy ze cos sie rusza to naprawde moze byc lada moment , pamietam ze vinge chyba w dzien po poludniu meczyly skurcze ,przeszly a po 22 pisala ze znow skurcze , po 2 w nocy ze ma pasma krwi w sluzie a po 5 Gabrys byl na swiecie ;)

diablica dalsze kciuki za was ;*******

Ja tak na szybciutko;);) generalnie poród ekspres,przyjeli mnie o 7.30 na oddzial a o 9 Maly byl juz na świecie...;);)
Jest strasznie spokojny,jak mi go przynoszą to spi,ostatnio przespal pr:/ mnie 3h..a ja tylko patrzylam na niego...cycowanie go nie bardzo interesuje ale dalam mu dzis odpocząć i nie chcialam męczyć..kutro bierzemy sie do roboty;);no i ja wlasnie wstalam,wzielam prysznic...kosmiczny bol ale ciesze sie ze mam to za sobą jiz...jutro juz będzie laywiek;);)
Tymczasem idę spać ;););)

Pustiszi duzo zdrowka i siły dla Was,szkoda że tak sie malutki musi męczyć,ale jest teraz pod dobrą opieką,musi byc dobrze,ściskam mocno i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ikasia wczorj o tej porze zajadałas lody z mężem,full relaks a dziś już masz maleństwo przy sobie,gratulacje ogromne :)
Tymbareczka no to w takim razie straszaki,jak mnie nad ranem,jak zaczelam chodzic itp to skurcze nic a nic nie rozkrecaly sie,moze i dla mnie nadzieja,że jak cos zaczyna sie dziac to będą i wszystko anturalnie przebiegnie i bede wiedziec że to to jest to.

dobrze że nie da sie teg przeoczyć itp że sie ropozna

Kurde ale mam spuchniete stopy,caly dzien a na wieczor masakra az palcami u stop nie potrafie ruszyć.
Kurde to tak ma być??nie wiemczy robic badanie na mocz...

nisia spokojnie bo zwariujesz z tymi wynikami ja z luska wszystko ok a stopy od rana do nastepnego rana czyli ciagle napuchniete do granic mozliwosci ;OO:tak:

ikasiu super ;**

Ikasia - gratuluje! Poród faktycznie ekspres, chyba tylko pozazdrościć? :) Buziaki!

Antinetka - kciuki i powodzenia!!! :)

Pustiszi - za Was bardzo mocno kciuki zaciśnięte! Wszystko będzie dobrze, trzymajcie się tam!

Choćbym chciała - nie nadrobię Was za nic w świecie :( Może jutro się coś uda. Mamy zamówień a zamówień - to nie jest narzekanie! Do teraz z Mariuszem pracowaliśmy. Ugh! Padam na twarz ale musiałam do Was zajrzeć.

Kajtula jest tak grzeczny i tak kochany! Ugh! Masakrycznie.

Idę przewinąć jeszcze młodego, nakarmić i spaaaać!

Dobranoc!

reklama
Pustiszi trzymam kciuki kochana,niech malutki szybciutko zdrowieje!!!!

Bandytko ale Wy pracusie jestescie:-)

Ikasia no super jaki szybki porod cholera tez bym tak chciala:-) za ile sie takie kupuje?:-D

A ja dziewczyny znow walcze z bezsennoscia...masakra, znow jutro bede musiala odsypiac i tak na okraglo...
Chyba juz chce urodzic,bo to juz wcale smieszne nie jest, w dodatku te niespokojne nogi...nic ponarzekalam troche

Spijcie sobie smacznie

Do góry