reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ale slodziaki :tak:
A młody mi się pcha nadal ma boki... Kurcze może on zdezorientowany, którędy się wyłazi.... W desperacji można latarką poświecić to może zejdzie w dół....
Zaraz zrobię ogórkową i może za okna się wezmę...?

reklama
człowiek pójdzie spać, a tu się sypią na potęgę dzieciaki:tak:

Pustiszi: aaa chyba teraz u ciebie się zaczyna, jak czopka pożegnałaś - więc kciuki za ciebie żeby szybciutko poszło!
kaczuszka: nie wiem w życiu opryszczki nie miałam nigdzie:-p
kasieńka: kolki męczyły mnie z pierwszym - paskudztwo okropne - nospa mi pomagała, ale minimalnie - współczuję.
jusntynaj: ja mam termin z OM na 25 stycznia i mi się nie spieszy przynajmniej do 20 jeszcze chcę sobie w ciąży pochodzić, więc jak coś to możemy czekać razem - zawsze we dwie to raźniej ;-):-D:rofl2:
dona: super, że z małym wszystko dobrze!
Fifka: za udane wizyty u lekarza dziś!
delewarre: ała ale niefortunne z tym paluchem - neich się szybko goi!
siva: ty to pewnie też szybko polecisz, choć z suwaczka widze termin gdzieś koło mojego masz :tak:

no i zdróweńka dla Mikiego - wierzę, że wszystko będzie dobrze i maluszek raz dwa zwalczy to zapalenie płuc i będzie ślicznie oddychał bez wspomagaczy!

cleopatra: kciuki trzymam za poród - bo rozumiem, że wywołują u ciebie dziś?
blue: tulasek dla ciebie, bo taka przygnębiona jesteś, ale jeszcze nas zaskoczysz i nagle wyślesz smsa, że już po ;P
milusia: padłam z twojego tekstu, że twój już by w gaciach latał czy jakoś tak, a nie spał - mój też - więc Vingi chłop to musi mieć nerwy ze stali, że sobie jeszcze pospał :-D:rofl2:
sylka: oby jak najkrócej trzeba było ściągać - ale podtuczysz małego i wrócicie do samego cyca raz dwa:)

dzieciaczki w galerii cudne - każde inne i wszystkie są śliczne! aż się rozczuliłam!

AKUKU u mnie pokarm pojawil sie 3 dni po ale bylo go malo, dopiera 4 dnia juz z laktacja bylo lepiej
DIABLICA 3 Majcie sie, bede za was sie modlic
INOMAMA VINGA gratki
SYLKA 3 mam kciuki za cycowanie

Cześc

Sypie sie ;)
Ja bym chciał w piątek to wtedy w sobotę iniedziele mąz byłby z dziećmi bez wstrętnej teściowej ;) a w pon by nas wypisali ;)

Ja mam bocianek i z hippa al;e tą torebkową nie granulat. Bo ten granulat ma cukru w pierony !!

Dzis nie mam niani to pewnie nawet nie dam rady zajrzeć. Teraz mlace jedzą drugie śniadanie ( paprykę, ogórki i pomodorki ) a do tego malutkiego tosta z masełkiem to mam czas ;)

Wczoraj sie zdołowałam jak poprosiłam mamę o pomoc. Juz nie będę nigdy prosić !

Anisen matko ja ja prosze o to aby moje dziecko zjadlo takie drugie sniadanko jak ty opisujesz a nie tylko slysze haslo "nie mam na to ochoty", albo "bardzo lubie te male pomidorki"- ale mowi to tylko wtedy gdy ich nie ma, a tak normalnie zawsze slysze "jestem glodna na cos slodkiego" no szlag by cie trafil gdy siedzisz i prosisz ja aby ugryzla chlebka albo zjadla łyżkę zupy

Pustiszi nic się nie martw, o ile się nam tu za chwilę nie rozpakujesz to ja na 100% dotrzymam Ci przez weekend towarzystwa;-)

Diablica mam nadzieję, że Mikuś już się lepiej czuje...

Vinga, ale mnie zaskoczyłaś;-) Super, że Gabryś tak szybko się urodził - gratuluję:-D

Sylka, mam nadzieję, że szybko Wiktorek przybierze na wadze i mm już nie będzie potrzebne:tak:

Justyna, to Twój przynajmniej daje po sobie pokazać że przeżywa razem z Tobą a mój to taki kozak że jak niekiedy słucham "aaa, urodzić dziecko - raz dwa i po wszystkim" to aż mam ochotę go trochę przydusić... A jeśli nie będzie go przy porodzie i nie zobaczy tego na własne oczy to chyba zabiję jak usłyszę że co to takiego...

Hej kochane

Ale Wy jesteście ekspresy z tymi porodami:-D

Vinga , Inomama czad !

Nieustannie trzymam kciuki za Mikusia Diabliczki.

Ja ostro prasuje ubranka, dzisiaj przyszła pościel, już wstawiona:tak:, i ja się w końcu ruszyłam z przygotowaniami bo w porównaniu z Wami daleko za murzynami byłam:-D, zaraz zamówię cycniki na allegro:-D i chyba wszystko mam. Choć nie jeszcze łóżeczko nie przywiezione ze starego domu.

Miłego dnia laseczki

reklama
Jej jakie piękne i słodziutki te dzieciaczki w galerii ... też już mojego chcę :tak:

Worek się rozwiązał na dobre, fajnie, że niektóre tak z zaskoczenia bierze, ja mam termin na 21 i nic się nie dzieję, może z dwa razy dziennie poczuje ból jak na okres, ale to tak tylko chwilę i tyle, eh... widzę, że wszystkie już się nie mogą doczekać... ja z jednej strony chcę już, a z drugiej mam lęk jak to będzie, nie chodzi mi o sam poród, ale o życie po, czy dam radę, jako matka, no i czy zapewnimy mu wszystko czego potrzebuję.

Co do tego, że Vinga dała pospać mężowi, ja jak głośniej zrobię wdech lub wydech w łóżku to już się podnosi i się pyta co się dzieje ;-)

Diablica trzymam kciuki za Mikusia, będzie dobrze!!!

Do góry