człowiek pójdzie spać, a tu się sypią na potęgę dzieciaki
Pustiszi: aaa chyba teraz u ciebie się zaczyna, jak czopka pożegnałaś - więc kciuki za ciebie żeby szybciutko poszło!
kaczuszka: nie wiem w życiu opryszczki nie miałam nigdzie
kasieńka: kolki męczyły mnie z pierwszym - paskudztwo okropne - nospa mi pomagała, ale minimalnie - współczuję.
jusntynaj: ja mam termin z OM na 25 stycznia i mi się nie spieszy przynajmniej do 20 jeszcze chcę sobie w ciąży pochodzić, więc jak coś to możemy czekać razem - zawsze we dwie to raźniej ;-)
dona: super, że z małym wszystko dobrze!
Fifka: za udane wizyty u lekarza dziś!
delewarre: ała ale niefortunne z tym paluchem - neich się szybko goi!
siva: ty to pewnie też szybko polecisz, choć z suwaczka widze termin gdzieś koło mojego masz
no i zdróweńka dla Mikiego - wierzę, że wszystko będzie dobrze i maluszek raz dwa zwalczy to zapalenie płuc i będzie ślicznie oddychał bez wspomagaczy!
cleopatra: kciuki trzymam za poród - bo rozumiem, że wywołują u ciebie dziś?
blue: tulasek dla ciebie, bo taka przygnębiona jesteś, ale jeszcze nas zaskoczysz i nagle wyślesz smsa, że już po ;P
milusia: padłam z twojego tekstu, że twój już by w gaciach latał czy jakoś tak, a nie spał - mój też - więc Vingi chłop to musi mieć nerwy ze stali, że sobie jeszcze pospał
sylka: oby jak najkrócej trzeba było ściągać - ale podtuczysz małego i wrócicie do samego cyca raz dwa
dzieciaczki w galerii cudne - każde inne i wszystkie są śliczne! aż się rozczuliłam!