reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Ale slodziaki :tak:
A młody mi się pcha nadal ma boki... Kurcze może on zdezorientowany, którędy się wyłazi.... W desperacji można latarką poświecić to może zejdzie w dół....
Zaraz zrobię ogórkową i może za okna się wezmę...?

reklama
człowiek pójdzie spać, a tu się sypią na potęgę dzieciaki:tak:

Pustiszi: aaa chyba teraz u ciebie się zaczyna, jak czopka pożegnałaś - więc kciuki za ciebie żeby szybciutko poszło!
kaczuszka: nie wiem w życiu opryszczki nie miałam nigdzie:-p
kasieńka: kolki męczyły mnie z pierwszym - paskudztwo okropne - nospa mi pomagała, ale minimalnie - współczuję.
jusntynaj: ja mam termin z OM na 25 stycznia i mi się nie spieszy przynajmniej do 20 jeszcze chcę sobie w ciąży pochodzić, więc jak coś to możemy czekać razem - zawsze we dwie to raźniej ;-):-D:rofl2:
dona: super, że z małym wszystko dobrze!
Fifka: za udane wizyty u lekarza dziś!
delewarre: ała ale niefortunne z tym paluchem - neich się szybko goi!
siva: ty to pewnie też szybko polecisz, choć z suwaczka widze termin gdzieś koło mojego masz :tak:

no i zdróweńka dla Mikiego - wierzę, że wszystko będzie dobrze i maluszek raz dwa zwalczy to zapalenie płuc i będzie ślicznie oddychał bez wspomagaczy!

cleopatra: kciuki trzymam za poród - bo rozumiem, że wywołują u ciebie dziś?
blue: tulasek dla ciebie, bo taka przygnębiona jesteś, ale jeszcze nas zaskoczysz i nagle wyślesz smsa, że już po ;P
milusia: padłam z twojego tekstu, że twój już by w gaciach latał czy jakoś tak, a nie spał - mój też - więc Vingi chłop to musi mieć nerwy ze stali, że sobie jeszcze pospał :-D:rofl2:
sylka: oby jak najkrócej trzeba było ściągać - ale podtuczysz małego i wrócicie do samego cyca raz dwa:)

dzieciaczki w galerii cudne - każde inne i wszystkie są śliczne! aż się rozczuliłam!

AKUKU u mnie pokarm pojawil sie 3 dni po ale bylo go malo, dopiera 4 dnia juz z laktacja bylo lepiej
DIABLICA 3 Majcie sie, bede za was sie modlic
INOMAMA VINGA gratki
SYLKA 3 mam kciuki za cycowanie

Cześc

Sypie sie ;)
Ja bym chciał w piątek to wtedy w sobotę iniedziele mąz byłby z dziećmi bez wstrętnej teściowej ;) a w pon by nas wypisali ;)

Ja mam bocianek i z hippa al;e tą torebkową nie granulat. Bo ten granulat ma cukru w pierony !!

Dzis nie mam niani to pewnie nawet nie dam rady zajrzeć. Teraz mlace jedzą drugie śniadanie ( paprykę, ogórki i pomodorki ) a do tego malutkiego tosta z masełkiem to mam czas ;)

Wczoraj sie zdołowałam jak poprosiłam mamę o pomoc. Juz nie będę nigdy prosić !

Anisen matko ja ja prosze o to aby moje dziecko zjadlo takie drugie sniadanko jak ty opisujesz a nie tylko slysze haslo "nie mam na to ochoty", albo "bardzo lubie te male pomidorki"- ale mowi to tylko wtedy gdy ich nie ma, a tak normalnie zawsze slysze "jestem glodna na cos slodkiego" no szlag by cie trafil gdy siedzisz i prosisz ja aby ugryzla chlebka albo zjadla łyżkę zupy

Pustiszi nic się nie martw, o ile się nam tu za chwilę nie rozpakujesz to ja na 100% dotrzymam Ci przez weekend towarzystwa;-)

Diablica mam nadzieję, że Mikuś już się lepiej czuje...

Vinga, ale mnie zaskoczyłaś;-) Super, że Gabryś tak szybko się urodził - gratuluję:-D

Sylka, mam nadzieję, że szybko Wiktorek przybierze na wadze i mm już nie będzie potrzebne:tak:

Justyna, to Twój przynajmniej daje po sobie pokazać że przeżywa razem z Tobą a mój to taki kozak że jak niekiedy słucham "aaa, urodzić dziecko - raz dwa i po wszystkim" to aż mam ochotę go trochę przydusić... A jeśli nie będzie go przy porodzie i nie zobaczy tego na własne oczy to chyba zabiję jak usłyszę że co to takiego...

Hej kochane

Ale Wy jesteście ekspresy z tymi porodami:-D

Vinga , Inomama czad !

Nieustannie trzymam kciuki za Mikusia Diabliczki.

Ja ostro prasuje ubranka, dzisiaj przyszła pościel, już wstawiona:tak:, i ja się w końcu ruszyłam z przygotowaniami bo w porównaniu z Wami daleko za murzynami byłam:-D, zaraz zamówię cycniki na allegro:-D i chyba wszystko mam. Choć nie jeszcze łóżeczko nie przywiezione ze starego domu.

Miłego dnia laseczki

reklama
Jej jakie piękne i słodziutki te dzieciaczki w galerii ... też już mojego chcę :tak:

Worek się rozwiązał na dobre, fajnie, że niektóre tak z zaskoczenia bierze, ja mam termin na 21 i nic się nie dzieję, może z dwa razy dziennie poczuje ból jak na okres, ale to tak tylko chwilę i tyle, eh... widzę, że wszystkie już się nie mogą doczekać... ja z jednej strony chcę już, a z drugiej mam lęk jak to będzie, nie chodzi mi o sam poród, ale o życie po, czy dam radę, jako matka, no i czy zapewnimy mu wszystko czego potrzebuję.

Co do tego, że Vinga dała pospać mężowi, ja jak głośniej zrobię wdech lub wydech w łóżku to już się podnosi i się pyta co się dzieje ;-)

Diablica trzymam kciuki za Mikusia, będzie dobrze!!!

Do góry