reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Jej Diabliczki wiadomość mnie przygnębiła:zawstydzona/y::-( mam nadzieję że szybko u nich nastąpi poprawa

No i ta nasza Inomama szalejąca na porodówce:sorry::eek: :szok:
wow za dużo emocji na jeden dzień...
Idę spać,bliźniaki tak śmiesznie wyglądają-cali we fioletowe kropki:-D
rano maszynka w ruch i na króciutko włoski tniemy bo na główce najwięcej tego dziadostwa:crazy:

Weszłam zobaczyć czy są jakieś wieści od Diabliczki cały dzień o nich myślę. Dobrze że stan stabilny kamień z serca. Trzymajcie się kochani.

A ja nadal w dwupacku. Dostałam kroplówkę i rozwarcie tylko na palec, a skurcze jakby ktoś wyłączył. Za to teraz jakby nerka zaczęła mnie boleć, ale pielęgniarka twierdzi że mi się tam wszystko rozwiera i mnie ciągnie. No nie wiem ale boli a na ktg skurczy brak. Jutro albo pojutrze znów kroplówka. Nie wiem jak ja urodzę jak to moje dziecko ma ze 4kg jak się dowiedziałam.

kciuki za wszystkie rodzące i gratulacje wszystkim mamusiom.

Cleopatra dasz radę :)
Ja już w wagę na USG nie wierzę, miałam robione w poniedziałek przed porodem i mała miała mieć 2700, prawda jednak okazała się inna.

Justynaj, współczuję palca, właśnie dzisiaj zrobiłam sobie to samo! Kurier przywiózł mi paczkę a ja chciałam nożem taśmę przeciąć i wbiłam sobie ostrze częściowo pod paznokieć - krew się lała :tak:

Dzieci się rodzą, mi się też chce a ja stoję w miejscu. Też już bym chciała !!!! A już myślałam, że mi czop zaczął odchodzić, ale tak jednorazowo się pokazało i już więcej nie i doopa :confused2: Nawet Mikołaj już do mnie mówi, że bym już urodziła, bo on chce sobie z wózkiem pochodzić :-)
Skubaniec chyba karierę aktorską zacznie bo dostał następną rolę w jakimś przedstawieniu - tym razem będzie wilkiem. Właśnie szperam po allegro i szukam jakiegoś przebrania.

Inomama my tu czekamy na wieści :-)
Milusia, buziole przesyłam
Vinga, dzisiaj dzień obfity w narodziny to może i Ty się załapiesz :)
Akuku, Emilek przesłodki :-)
kaczuszka, ja nie miałam w ogóle w życiu nigdy to nie wiem ...
Diablica, cały czas trzymamy kciuki
Cleopatra kciuki żeby się w końcu rozkręciło

Szalony dzień dzisiaj :-)

Ja też nie śpię, to wszystko przez to spanie w dzień...

kurczę, nie sądziłam, że z Diablicy Mikim aż tak źle... trzymam mocno kciuki!

Inomama, pewnie już tulisz Laurkę :*

Milusia, niefajnie z tą ospą i przymusową rozłąką z chłopcami...

to która następna? Vinga, Cleopatra, Monika?

reklama
cóż wygląda na to że ja następna (oczywiście po Inomamie ;)
ciągle skurcze, nieregularne, za to coraz bardziej bolesne... szyjka się chyba nieźle rozwiera bo śluz z pasmami krwi leci. także to chyba już.
mąż poinformowany ale pozwoliłam mu jeszcze pospać ;) lecę pod prysznic i chyba się shaftuję :sorry: trzymajcie kciuki kochane

Ostatnia edycja:
Do góry