reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Jej Diabliczki wiadomość mnie przygnębiła:zawstydzona/y::-( mam nadzieję że szybko u nich nastąpi poprawa

No i ta nasza Inomama szalejąca na porodówce:sorry::eek: :szok:
wow za dużo emocji na jeden dzień...
Idę spać,bliźniaki tak śmiesznie wyglądają-cali we fioletowe kropki:-D
rano maszynka w ruch i na króciutko włoski tniemy bo na główce najwięcej tego dziadostwa:crazy:

Weszłam zobaczyć czy są jakieś wieści od Diabliczki cały dzień o nich myślę. Dobrze że stan stabilny kamień z serca. Trzymajcie się kochani.

A ja nadal w dwupacku. Dostałam kroplówkę i rozwarcie tylko na palec, a skurcze jakby ktoś wyłączył. Za to teraz jakby nerka zaczęła mnie boleć, ale pielęgniarka twierdzi że mi się tam wszystko rozwiera i mnie ciągnie. No nie wiem ale boli a na ktg skurczy brak. Jutro albo pojutrze znów kroplówka. Nie wiem jak ja urodzę jak to moje dziecko ma ze 4kg jak się dowiedziałam.

kciuki za wszystkie rodzące i gratulacje wszystkim mamusiom.

Cleopatra dasz radę :)
Ja już w wagę na USG nie wierzę, miałam robione w poniedziałek przed porodem i mała miała mieć 2700, prawda jednak okazała się inna.

Justynaj, współczuję palca, właśnie dzisiaj zrobiłam sobie to samo! Kurier przywiózł mi paczkę a ja chciałam nożem taśmę przeciąć i wbiłam sobie ostrze częściowo pod paznokieć - krew się lała :tak:

Dzieci się rodzą, mi się też chce a ja stoję w miejscu. Też już bym chciała !!!! A już myślałam, że mi czop zaczął odchodzić, ale tak jednorazowo się pokazało i już więcej nie i doopa :confused2: Nawet Mikołaj już do mnie mówi, że bym już urodziła, bo on chce sobie z wózkiem pochodzić :-)
Skubaniec chyba karierę aktorską zacznie bo dostał następną rolę w jakimś przedstawieniu - tym razem będzie wilkiem. Właśnie szperam po allegro i szukam jakiegoś przebrania.

Inomama my tu czekamy na wieści :-)
Milusia, buziole przesyłam
Vinga, dzisiaj dzień obfity w narodziny to może i Ty się załapiesz :)
Akuku, Emilek przesłodki :-)
kaczuszka, ja nie miałam w ogóle w życiu nigdy to nie wiem ...
Diablica, cały czas trzymamy kciuki
Cleopatra kciuki żeby się w końcu rozkręciło

Szalony dzień dzisiaj :-)

Ja też nie śpię, to wszystko przez to spanie w dzień...

kurczę, nie sądziłam, że z Diablicy Mikim aż tak źle... trzymam mocno kciuki!

Inomama, pewnie już tulisz Laurkę :*

Milusia, niefajnie z tą ospą i przymusową rozłąką z chłopcami...

to która następna? Vinga, Cleopatra, Monika?

reklama
cóż wygląda na to że ja następna (oczywiście po Inomamie ;)
ciągle skurcze, nieregularne, za to coraz bardziej bolesne... szyjka się chyba nieźle rozwiera bo śluz z pasmami krwi leci. także to chyba już.
mąż poinformowany ale pozwoliłam mu jeszcze pospać ;) lecę pod prysznic i chyba się shaftuję :sorry: trzymajcie kciuki kochane

Ostatnia edycja:
Do góry