reklama
milusia21
Fanka BB :)
Jej Diabliczki wiadomość mnie przygnębiła:-( mam nadzieję że szybko u nich nastąpi poprawa
No i ta nasza Inomama szalejąca na porodówce
wow za dużo emocji na jeden dzień...
Idę spać,bliźniaki tak śmiesznie wyglądają-cali we fioletowe kropki
rano maszynka w ruch i na króciutko włoski tniemy bo na główce najwięcej tego dziadostwa
No i ta nasza Inomama szalejąca na porodówce
wow za dużo emocji na jeden dzień...
Idę spać,bliźniaki tak śmiesznie wyglądają-cali we fioletowe kropki
rano maszynka w ruch i na króciutko włoski tniemy bo na główce najwięcej tego dziadostwa
cleopatra1
A ja nadal w dwupacku. Dostałam kroplówkę i rozwarcie tylko na palec, a skurcze jakby ktoś wyłączył. Za to teraz jakby nerka zaczęła mnie boleć, ale pielęgniarka twierdzi że mi się tam wszystko rozwiera i mnie ciągnie. No nie wiem ale boli a na ktg skurczy brak. Jutro albo pojutrze znów kroplówka. Nie wiem jak ja urodzę jak to moje dziecko ma ze 4kg jak się dowiedziałam.
kciuki za wszystkie rodzące i gratulacje wszystkim mamusiom.
kciuki za wszystkie rodzące i gratulacje wszystkim mamusiom.
delewarre
Justynaj, współczuję palca, właśnie dzisiaj zrobiłam sobie to samo! Kurier przywiózł mi paczkę a ja chciałam nożem taśmę przeciąć i wbiłam sobie ostrze częściowo pod paznokieć - krew się lała
Dzieci się rodzą, mi się też chce a ja stoję w miejscu. Też już bym chciała !!!! A już myślałam, że mi czop zaczął odchodzić, ale tak jednorazowo się pokazało i już więcej nie i doopa Nawet Mikołaj już do mnie mówi, że bym już urodziła, bo on chce sobie z wózkiem pochodzić :-)
Skubaniec chyba karierę aktorską zacznie bo dostał następną rolę w jakimś przedstawieniu - tym razem będzie wilkiem. Właśnie szperam po allegro i szukam jakiegoś przebrania.
Inomama my tu czekamy na wieści :-)
Milusia, buziole przesyłam
Vinga, dzisiaj dzień obfity w narodziny to może i Ty się załapiesz
Akuku, Emilek przesłodki :-)
kaczuszka, ja nie miałam w ogóle w życiu nigdy to nie wiem ...
Diablica, cały czas trzymamy kciuki
Cleopatra kciuki żeby się w końcu rozkręciło
Szalony dzień dzisiaj :-)
Dzieci się rodzą, mi się też chce a ja stoję w miejscu. Też już bym chciała !!!! A już myślałam, że mi czop zaczął odchodzić, ale tak jednorazowo się pokazało i już więcej nie i doopa Nawet Mikołaj już do mnie mówi, że bym już urodziła, bo on chce sobie z wózkiem pochodzić :-)
Skubaniec chyba karierę aktorską zacznie bo dostał następną rolę w jakimś przedstawieniu - tym razem będzie wilkiem. Właśnie szperam po allegro i szukam jakiegoś przebrania.
Inomama my tu czekamy na wieści :-)
Milusia, buziole przesyłam
Vinga, dzisiaj dzień obfity w narodziny to może i Ty się załapiesz
Akuku, Emilek przesłodki :-)
kaczuszka, ja nie miałam w ogóle w życiu nigdy to nie wiem ...
Diablica, cały czas trzymamy kciuki
Cleopatra kciuki żeby się w końcu rozkręciło
Szalony dzień dzisiaj :-)
P
Pustiszi
Gość
Jeny nie zasnę no tak mnie NAPIERDZIELA głowa i to prawa strona za dużo dzisiaj emocji czy co ?? Mecze sie okrutnie ...
malinka1984
Ja też nie śpię, to wszystko przez to spanie w dzień...
kurczę, nie sądziłam, że z Diablicy Mikim aż tak źle... trzymam mocno kciuki!
Inomama, pewnie już tulisz Laurkę :*
Milusia, niefajnie z tą ospą i przymusową rozłąką z chłopcami...
to która następna? Vinga, Cleopatra, Monika?
kurczę, nie sądziłam, że z Diablicy Mikim aż tak źle... trzymam mocno kciuki!
Inomama, pewnie już tulisz Laurkę :*
Milusia, niefajnie z tą ospą i przymusową rozłąką z chłopcami...
to która następna? Vinga, Cleopatra, Monika?
reklama
vinga89
mamusia syneczków
cóż wygląda na to że ja następna (oczywiście po Inomamie
ciągle skurcze, nieregularne, za to coraz bardziej bolesne... szyjka się chyba nieźle rozwiera bo śluz z pasmami krwi leci. także to chyba już.
mąż poinformowany ale pozwoliłam mu jeszcze pospać lecę pod prysznic i chyba się shaftuję trzymajcie kciuki kochane
ciągle skurcze, nieregularne, za to coraz bardziej bolesne... szyjka się chyba nieźle rozwiera bo śluz z pasmami krwi leci. także to chyba już.
mąż poinformowany ale pozwoliłam mu jeszcze pospać lecę pod prysznic i chyba się shaftuję trzymajcie kciuki kochane
Ostatnia edycja: