reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Witam sie i ja cieżko cieżko
Po porannych bólach płaczu dospaniu teraz leze malutki znowu zwariował ... Wydaje mi sie ze on chce uciec ale nie wie jak bo wszystko go trzyma !!
Nie robię ruchów większych bo zapaskudze wszystko tak mi niedobrze :(

Dona - ano kupiłam fiolet zeby coś tam było ale wiadomo ze jak tylko w szpitalu albo Polożna powie mi co to kupię nie znam poprostu nazwy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cze!

dziś dla odmiany też do szpitala idziemy...teraz ze Zdzisławem Sośnickim - wizyta u anestezjologa przed narkozą - az mi niedobrze ze stresu, a co bedzie 15??????? dlatego też gin wczoraj zaproponował dopiero 20, a nie wcześniej, no bo jak ja mam przy dziecku jednym, jak drugie bedę rodzić, nie?

Garsonizda mnie dziś uradował od rana, drzwi do sypialni nie stanowilły problemu, walnął łbem, wlazł i pomrukując z dzika rozkoszą, walnął sie mi na szyję jako szalik/lis robiąć - cudna pobudka:)

Pustiszi - mi też z Wami dobrze:) żebyśmy tylko dalej trwały i żeby udało nam się spotkac kiedyś - ale fajnie byłoby....mój mąż też myślał, ze o to chodzi z książką i jeszcze wybierał jaką...żeby temat odpowiedni był:)

Jaguś - hehe, trzeba sobie radzić:) chciałaś osobiście, a że się nie udało...:) chyle czoła przed postem - elaborat normalnie!!!:)

Kaha - ale głupia baba! no są takie przesądy, są, ale kurde - durne!!!!

Miejskibandyta - niech Kajkowski śpi, skoro taka Jego wola, Ty bedziesz miała czas na biznes:)

ja też o tym zapaleniu wszystko już chyba poczytałam, co tylko w necie jest...będzie dobrze Diablica - naprawdę!!!!

Salli - niezmiennie kciukasy zaciśnięte!

Vinga, Bluelovi - no nareszcie ktoś tak ma, jak ja! ja te kostki strzelające tak często słyszę, ze szok! na szczęście maż też, bo już myślałam, ze bardziej psychiczna jestem niż początkowo sądziłam

Justynaj, Kaczuszka, Siva - zdrówka dla Waszych dZieci dużo, Wy sie tylko nie rozchorujcie!

Siva - no to dobrze, ze rocznica nie skończyła się stresem - ciesze się bardzo! bardzo pozdrowienie ginów się mi podOBA!:)

Ania - fajny opis....dzielna jesteś kobitko!

hej z rana

Jeju nie mogę rodzić przez najbliższych pare dni:wściekła/y:!! Dzieciaki mi się rozchorowały na dobre...(mąż też+ nasze bolące zęby wczoraj robione...):wściekła/y: Bliźniaki 39gorączki...super tylko rodzić:eek: aż jeden dzień były w przedszkolu:wściekła/y:
Na 16 ja do gina a mąż z nimi do pediatry..oby tylko bez szpitala i u mnie i u nich....(!)szlak by to trafił!

Temat pępuszka widze:u nas fiolet spirytusowy,taki jak pokazała Pustiszi(pani w aptece powiedziała ze najlepszy) przy chłopcach też stosowałam i super

Do pupki dla mnie sudocrem to była porażka bo strasznie ciężko to później "odskrobać z dziecka"nawet po kąpieli jeszcze pełno tego było, za to linomag super,a najlepsze to tak jak Fifka pisała mąka ziemniaczana!!!!!!!!:-)chyba lepszego produktu nie ma:rofl2:

Ja tez bardzo przejęłam się wieściami o Mikołajku Diabliczki,ale wiem że wszystko będzie dobrze!NAjważjesze ze tak szybko zdiagnozowali go i dostaje odpowiednie leki,czekamy na informacje:tak:

Jak będe miała chwilkę to poczytam opis dorodu Ani,bo z chorymi dziećmi +mąż to:no:

Ania
super ze mała tak przybiera, a skąd mogą być te kolki? może coś zjadasz czego ona nie toleruje?przykładaj jej ciepłą pieluszkę do brzuszka:tak:

No i..
Sali Kochana już pewnie Oliwcia gdzieś tak się przemyka na świat,strasznie czekamy na wieści, szybkiego powrotu do formy:-)
Kaha ja już wszystkim mówie że jak by tak przestrzegac przesądów to człek by z domu się nie ruszył:eek:

witam ;***

no 8 piekna data co ja bym dala zeby dzis urodzic ;) ja z córą jestesmy z 10 ona czerwiec ja grudzien a moj M 8 marca wiec fajnie by bylo jak by maly byl z 8 stycznia ;) no ale hm ;D

sali pewnie juz po wszystkim? :) czekam na wiesci ;*

milusia ale sie porobilo oby twoi mezczyzni szybko wyzdrowieli ;*** trzymaj sie kochana ;*!!!!
delewarre to super ciesz sie ze syn lubi czytac to chyba zadkie u chłopców?:*

Justynaj dla was tez zdrowia ;*****!

i wgl dla wszystkich zdrowia ;*****

inomama smieszny dzwiek nie? jak bym nie wiedziala ze to nie mozliwe to bym pomyslala ze maly strzela koscmi ;D
siva kochana ja tez bylam na pedicure i zrobilam sobie french zelem pod lampa i swietnie sie trzyma a jak wyglada!!! Namawiam ;****!! a szpital niech sie smoknie jak powiedza zeby zmyc to powiem ze to nie lakier i nie dam rady :) ale u mnie sie nie czepia pozatym maja jeszcze dlonie nie?:)

wiolka - nie martw się ja mam tak jak ty. Liczę na to, że to przyjdzie nagle...że nagle zaleją mnie wody i pojadę do szpitala :p
Na kiedy masz termin>??

reklama
Do góry