Bandytka, bardzo się cieszę, że dajecie sobie radę bez pomocy rodzinki - mocno trzymam kciuki, by dalej Wam tak dobrze szło
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurczę, myślałam że położna na każdą wizytę się umawia;-) Dobrze że akurat wszystko było pięknie
A odnośnie tego Linomagu to od początku używasz tylko tego, czy z sudocremu też korzystasz? Jestem ciekawa czy masz jakieś porównanie;-) A z tą salsą super - fajnie że jesteś tak pozytywnie naładowana
Vinga, udało się naprawić tą pralkę? Nie wiem jaki masz model, ale przerabiałam ostatnio to samo - w gorenje jest z przodu takie białe kółko o średnicy 10 cm, odkręca się je i tak jest jakaś pompka/filtr - u mnie się okazało, że po prostu pralka wciągnęła jakąś małą skarpetkę i tam się ona zatrzymała... Po wyciągnięciu już wszystko śmiga, tylko trzeba coś podstawić bo trochę wody się z tej pompki wylewa
Inomama, super filmik
Przynajmniej wiesz, że uczniowie fajnie Cię wspominają
I przetłumacz Laurce by się sprężała i faktycznie była terminowym styczniówiątkiem;-) A co do tego wkładania pod materac, nam położna w szkole rodzenia mówiła, że wystarczy ta mini-podusia, która jest w tych zestawach bobasowych pościeli. Ona jest taka cieniutka, że spokojnie wystarczy
No i wkłada się ją pod materac, a nie tak jak normalnie, więc jakiś tam spadek jest
Cleopatra, mam nadzieję, że w końcu coś ruszy
Salli, ja nawet nie słyszałam o takim podciśnieniowym pobieraniu krwi, do nas takie cuda nie dotarły;-) A Vinga baaardzo ładnie i mądrze Ci napisała - też jestem pewna, że świetnie sobie z Oliwką poradzisz
Jejku, a już jutro ją przytulisz szczęściaro!
Mocno trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A mała Cię tak dziś kopie, żeby się z brzuszkiem jakoś pożegnać, skoro już jutro ma być po jego drugiej stronie;-)
Agagsm jak nie lubisz pisać na dotykowym tablecie to może coś tego typu rozwiązałoby sprawę? Kupiłam siostrze pod choinkę i (przynajmniej na tyle, ile ona korzysta) jest zadowolona;-)
ETUI KLAWIATURA POKROWIEC TABLET 7'' USB RYSIK (3857593871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Monika 9, i jak tam?
Tina, ale Ci zazdroszczę, że coś zaczyna się dziać... U mnie taka cisza że nawet się nie łudzę, że nagle coś mnie ruszy
Antinetka nie martw się, może po prostu masz gorszy dzień, ale jutro na pewno będzie lepiej - jeszcze tylko tydzień i zobaczysz, że zapomnisz o kiepskim nastroju, bo będziesz miała przy sobie swój mały-wielki skarb
Delewarre, ale masz agenta
Super sposób na oszczędzanie
Justyna, mam nadzieję, że pościel zdąży dojść - ja już mam właściwie wszystko, jeszcze jeden komplet moja mama szyje i chyba ma z tego duuużo radochy
Będzie na różowo w pingwinki;-)
Mirka, a więc jeżeli chcesz już rodzić, to tego Ci życzę
Ja dziś w ramach ostatnich porządków przed urodzeniem dzidzi (na co się w sumie póki co wcale nie zanosi, ale co mi tam;-)) wybrałam się do kosmetyczki przynajmniej na hennę - niby nic, ale przynajmniej wyszłam do ludzi, no i dodatkowo lubię tą babeczkę bo jest baaardzo sympatyczna
W pracy jak przyniosłam L4 to wszyscy byli zdziwieni, że ja jeszcze w dwupaku, no ale cóż...
Byłam jeszcze w US złożyć wniosek o to zaświadczenie do becikowego, ale jak zobaczyłam jaka jest kolejka i postałam w niej 5 minut to stwierdziłam że nie ma co liczyć na czyjąś uprzejmość, przeszłam do budynku obok w którym jest poczta i wysłałam wnioski, a co