reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

ja znów odpadam. Niedawno wróciliśmy , zmęczona.
Zaraz doczytam kto jeszcze prócz Akuku :)

Szczerze trochę sie boje bo ponad 4 kg klocka urodzić sn będzie cięzko bardzo ! Jesli mu główka przekroczy 10 cm obwodu będą decydować o cc ale teraz czekamy na naturalny. martwi mnie tylko lozysko 3 stopnia. Mam liczyć ruchy i jakby było dużo mniej jechać na ktg.

spróbuje Was nadrobić jak dzieci zasną :*

reklama
To się posypało dzisiaj dzieciaczkami:-) Jeszcze raz tutaj gratulacje :) A Akuku to mi się nawet dzisiaj śniła właśnie, że urodziła chłopca - tylko że od razu takiego półrocznego :tak:Trzymam kciuki za resztę :-)

inomama,
no cudownie :-), pamiątka fajna. Hehe, ciekawe czy ten tata też fajny :-D

Mirka, Lana
, witajcie ponownie :)
Bandytka, zazdroszczę optymizmu :tak: ja to dzisiaj wypruta jak dętka :)

Moje dziecię dzisiaj wyrwało sobie górną jedynkę -krew się lała, co prawda ruszała mu się ale jeszcze nie aż tak bardzo. Na moje pytanie po co rwał, to mi odpowiedział, że kasy potrzebował, bo zbiera na książkę o Mikołajku ;-):-D

No pięknie coraz wiecej nas :) kurcze ja chyba tez wrócę dzis do szpitala narazie jestem na tel z położna ze mam blisko to każe mi jeszcze czekać ide prysznic wziasc i zobaczę skurcze co 15 min coraz bardziej boli przy nich krzyż wiec moze ???? Ja nie nastawiam sie bo moja córka lubi mi płatac figle !! Śmieje sie z mojego R bo juz trzęsie porami hehe

a ja jakaś poddenerwowana jestem, mały dziś taki spokojny czasem mi się tylko napnie mało co się rusza.... moja macica chyba się przebudziła czasem mnie tak dołem coś zaboli, coś zakuje... oj jak ja chce rodzić

Anisen - będzie dobrze.Nie martw się tym łożyskiem. Jakby przed 34 tygodniem było 3go stopnia to wtedy można się martwić. A tak jesteś już wysoko, więc będzie ok. Moja koleżanka tez miała łożysko 3-go stopnia (tak jej powiedział na wizycie) i za parę dni urodziła :)

reklama
Anisen, ponad 4 kg to spory malec :) a z tym porodem to nigdy niewiadomo, moze byc naprawde szybko nawet jeśli dziecko jest wysoko - zwłaszcza, jak nie jest to pierwszy porod.

delewarre - ja tez uwielbialam ksiazki o Mikolajku, warte są zęba :) mojemu synkowi tez planuje je czytac jak podrosnie :)

Mi nastrój tez sie zmienia jak na rollercoasterze, raz euforia, raz dół totalny, chyba hormonalna hustawka ;)

Do góry