reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hahahahahahahahahahahahaha Sali to ciaza jak nic...ja ostatnio w śnie byłam lesbijką i mi sie to baaardzo podobało hehe i mojemu powiedziałam bo jest na wyjeździe...więc napisalam zeby szybko wracał bo ja już tu z tęsknoty orientacje zmieniam hehe

reklama
Ja niedawno we śnie byłam molestowana przez jakąś kobietę :D która obiecywała mi wprowadzić mnie w świat sexu (we śnie byłam dziewicą ^^) Kurcze, skąd się to bierze?
Jakoś zawsze miałam bujną wyobraźnię, od wieków pisałam opowiadania erotyczne i to bez owijania w bawełnę, ale sny zazwyczaj dochodziły do pewnej granicy i ginęły... a teraz niemal co noc... i to takie, że się budzę...
I nie wynika to z tego, że facet z powodu ciąży stracił zainteresowanie, czy ja boję się sexu żeby coś się nie stało... bo nie. Mimo Fasolki nic się nie zmieniło (a jak się ma dość świeży związek i napalonego młodzieniaszka w łóżku to też inaczej to wszystko wygląda niż np po 6 czy 10 latach znajomości i wspólnego życia :-p)

Oj, ja tez mam dziwaczne sny, erotyczne tez sie zdarzaja. Ale w kazdym snie pamietamm o tym, ze jestem w ciazy. I w kazdym jest jakis element, ze czegos nie zrobie, np.nie napije sie alkoholu, bo pamietam o malenstwu. Nawet jak snil mi sie seks, to kazalam, zeby byl ostrozny, bo przeciez jest maluszek, wiec zeby mu nie zaszkodzic. Niestety czasem mi sie tez sni, ze zaczynam plamic. Pewnie sie tego podswiadomie po prostu obawiam.

Inomama ja tez tak mam z brzuchem:-)nawet jak nie jestem w ciazy;-)

a sny to rzeczywiscie macie dziewczyny. Mnie sie w poprzednich ciazach snilo,ze rodzilam.zawsze chlopczyk byl i zawsze nic ni bolalo:-)bo jak w snie moze bolec?:-D
a dzis we snie odwiedzila mnie moja ciocia,ktora zmarla pare lat temu.moze dlatego,ze tesknie za nia bardzo.obudzilam sie bardzo szczesliwa:-)

Diablica dzięki :) Ech, w sumie można przyjąć, że moja pierwsza ciąża może być rozpatrywana jako ciąża odbywająca się po cesarskim cięciu... bo miałam poważną operację brzuszną (guz i c.pozamaciczna) i jestem rozchlastana od pępka w dół (starym cięciem cc). Dobrze wiedzieć, bo zawczasu będę mogła przedyskutować sprawę z ginem :)

Inomama, nie zauważyłam, ale zwrócę uwagę. Tak na mój rozum to może tak być, bo po całym dniu jedzenia, zbierania gazów itd jesteśmy ciut opuchnięte ;) a po nocy, jak już układ trawienny poradzi sobie z całym zapasem jedzonka i się uspokoi, brzuszek staje się mniejszy :) Ale popatrzę i dam znać ;)

reklama
Do góry