reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Bandytka a po jedzeniu ...beka? :eek:
Ja aby się chłopakom odbiło to trzymałam chłopców w pionie i po pupce klepałam. Często kładłam na pleckach i masowałam plecki ( nie po jedzeniu tylko jak odpoczywali)
Dziewczyny trzymam kciuki.

reklama
Kasia i cleopatra kciuki za was kochane i zazdraszczam ;*******

ciekawe co u akuku ;(******!

a mnie dzisiaj znów pzeczyscilo dokumentnie skurcze byly ale za krótkie, nieregularne i sie wyciszaly i wracaly i wkolko o zgrozo czy nie mogły by mi pojsc wody wkoncu tak jak akuku ;( jestem juz z kazdym dniem bardziej roztrzesiona czuje sie oszukana :O jak by mi dziecka brzuch nie chcial oddac ;( luske juz mialam przy sobie na 10 dni przed terminem a teraz co jaja jakies??? o co chodzi ;O 8 dni to 15 a ja siedze i mucze ;O

bandytka ta ja mialam jak z kranu mala nie nadazala lykac pokarmu i zanim sie najadla czasem juz chlusnela i sie krztusila co ja sie mialam szok ;( napoczatku wgl cycka nie umiala lapac a jak umiala to nie nadazala ;( ja mialam ogrom pokarmu ;Osciagalam po calej nuteleczce z jednej piersi taki nawal ;O ale polozna powiedziala ze moge sciagac tylko do 50 ml z piersi bo inaczej mi taki nawal zostanie i bede jak krowka dojna ;O bozia dala tyle pokarmu jak bym czworaki miala a nei jedno ;D :)

wiecie co oszaleje czuje takie napiecie ze nic sie nie dzieje ..... wrrr jeszcze maks. 15 dni i mi wywolaja jak by sie maly nie chcial ewakuowac ale tak sie dluzy to ;O

Kasia, Cleo powodzenia kochane :* &&& żeby szybko Wam poszło :)

wysłałam numer telefonu do tych które prosiły, jak któraś z Was chciałaby jeszcze kontakt to proszę się nie wstydzić tylko pisać :)

ja oficjalnie wracam na łono forum, czytałam Was przez weekend ale już pisać nie dałam rady. Młody strasznie mamusiny się zrobił, z babcią nie chciał siedzieć tylko mama mama...

wiadomo co z Akuku czy przeoczyłam coś?

Cześć dziewczyny,

żałuję, że dotarłam na to forum praktycznie na finiszu - mam termin na 28.01, ewentualnie początek lutego... Praktycznie cała ciąża była dla mnie trudnym czasem a na koniec jeszcze, dzień przed wigilią narzeczony zerwał ze mną przez telefon, wyjechałem do rodziny z kilkoma rzeczami w walizkę na parę dni a dowiedziałam się, że nie mam do czego i po co wracać. Praktycznie całe moje życie rozsypało się, zamiast pakować torbę do szpitala siedzę codziennie i płaczę. A miało być tak pięknie...

Mam do Was pytanie: czy któraś z Was odczuwała lub odczuwa pod koniec ciąży kłujący ból brzucha? Mnie dziś taki ból obudził nad ranem, próbowałam spokojnie leżeć i spokojnie oddychać tym bardziej, że właściwie nie mogłam się ruszyć ani zmienić pozycji. Trwało to ok 1.5h, później jeszcze zasnęłam i przez cały dzień spokój. Miała któraś z Was podobnie? nie wiem, czy mam się tym przejmować czy tak po prostu jest pod koniec ciąży...

Blue - upss! No to sobie zonk zrobiłam, bo raz dziennie po karmieniu też ściągam z jednej piersi po... butelce ;/ Przed chwilą ściągnęłam. Ugh a potem się dziwię, że mi piersi chcą eksplodować. Od dzisiaj max 50ml bo sobie krzywdę zrobię ;p

Bandytko czyli robisz nadprodukcję ;) cycki myślą, że Kajtek chce więcej mleka heh

Lili witaj na forum, u nas możesz się spokojnie wygadać. kłucia brzucha nie miałam ale różne rzeczy mogą dolegać pod koniec ciąży ...

Lili, witaj! Przykre, co piszesz - wiem co czujesz... A kłucie może być z nerwów - ja jak się dowiedziałam o wyczynach mojego m to kilka dni myślałam, że urodzę (kłucie też było, więc to pewnie z nerwów u Ciebie). Przytulam mocno - myśl o sobie i dziecku!

Ostatnia edycja:
reklama
Lili bardzo mi przykro kochana. Strasznie smutne to co Cię spotkało. mam tylko nadzieję że nie jesteś sama z tym wszystkim i masz kogoś na kogo możesz liczyć. Ściskam Cię mocno i pisz do nas jeśli masz czas i chęci :)

Akuku. Nieustannie kciuki zaciśnięte

Kasia, Cleopatra mocne kciuki za Was również. jutro ważny dzień. nasze myśli z Wami:)

Magsus nawet nie wiesz jak cieszę się z Tobą z tego że w domku jesteś i tulisz starszą córeczkę. Świetnie rozumiem ub tęsknotę. i też płakałam jak bóbr jak po szpitalu ujrzałam Martynkę. Teraz odpocznij kochana

Do góry