reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Miejski Bandyta uwielbiam Cię :):tak:Twoje opisy itp sa pelne optymizmu :)
cleopatra kurde no to kciukasy ogromne ato który tydzien że na wywolanie???no nic to czekam na wiesci powodzenia :tak:
Kasia Ty też ??rany ale sie sypie,zresztą nie dziwne ilez mozna :tak: rowniez kciuki&&&&&&&&&&&
Kaha u mnie nadal cisza i tez tylko biały śluz ,zero podbarwienia,czasem mam taką przejszysta galaretkę,strzępek na bielixnie.Nic wiecej.

W srode mam wizyte to sie dowiem jak wyglada tam sprawa

Ostatnia edycja:
reklama
a ja tez moge prosic czyjs numer :) ?? tylko orange bo ja nigdy na koncie nic nie mam a do orange mam za darmo :p

Akuku co sie wyklulo? :)

Kasia Cleopatra​ oby bylo szybko i jak najmniej bolesnie !!!

AKUKU już???

BANDYTA ja stawałam nad zlewem i upuszczałam troszku pokarmu, bo w pierwszym tygodniu też by mnie rozerwało, na co mój mąż z oburzeniem,że dziecku żarełko marnuje

Mój mąż w ogóle ewenement beztroski... na porodówkę zakupił mi sok POMARAŃCZOWY.... a po powrocie ugotował zupę z fasolką, dzięki że szparagową.

Co do diet ja się jak widać u góry nie za bardzo przejmowałam, a moje kochane dziecię nigdy kolki nie miało a i długo potem wsuwał wszystko co tylko dostał dopiero jakis rok temu zaczął sobie wybrzydzać że tego czy tamtego nie lubi....

Wy sie tu rozpakowujecie a mi ponad trzy tygodnie do terminu.( o czym nieustannie mi mama przypomina). Ja jej że już bym w sumie mogła a ona że mam jeszcze miesiąc...zaraz do marca tak dociągne.

reklama
Kasia, Cleopatra - powodzenia!!! czekamy na wieści, tylko i wyłącznie dobre :) Myślami jestem z Wami :*

Fifka - hmm hmm nie wiem co by mogło z jedzenia zaszkodzić. Podejrzewam, że to właśnie to, że Kajtula tak łapczywie je. Zachłystuje się wręcz.

Do góry