reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Czesc, my dopiero dzisiaj wychodzimy do domku!!, W koncu po miesiacu tutaj, az ciezko uwierzyc , ze jeszcze jest inne niz szpitalne zycie. Przetrzymali nas dobe dluzej, bo malemy po 2 dobach spadla waga ponizej normy, ale odbil, zoltaczi nie ma, ja juz karmie tylko piersia, mysle ze sobie poradzimy w domku. Pozdrawiam cieplutko, czas zaczac ormalne zycie :):):)

reklama
sylka szybkiego powrotu do codzienności

Dziewczyny chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w tym roku !!! Dużo zdrowia dla Was i Maluszków :tak:

spadam dalej sie pakować.... jutro na Łódź...

miejski Kajtek śliczny a fotka przy karmieniu wzruszająca

Ostatnia edycja:
A czemu maja cie zostawic???:D

Sylka jak dobrze ze wychodzisz do domku wymeczylas sie biedna :****!!!!

Ej dzis pierwszzydzien styczniowek a mamy juz szczesliwa 7 na swiecie ;DDD jak to jest :D

ja to tak patrze na nasza liste i teraz termin zbliza sie cleopatrze, blance , anbas hihihi :tak:no to która? pewnie jak zwykle najmniej spodziewana osóbka ;D

No wiecie co kobieta chyba potracona przez samochod 9msc ciazy noworodek walczy o zycie matka umarla a miala 2 promile nosz kur****** i teraz przepraszam ze tak napisze i co to za zycie by mialo to dzieciatko z taka matka sie pytam ??? Az mi serducho zaczelo szybciej walic

Pustiszi o jej...są matki i matki,niestety....a jak 3mies dziecko walczy pobite w szpitalu?Ludzie nie mają serca

Ej mamy tylko 2 dziewczynki,trzeba troszkę dorównać, babeczki wyskakiwać:-D

Calineczka i zostajesz już w Łodzi do porodu?
Sylka witaj w domu:-)Wiem jak to jest,bo jak wyjechałam do szpitala 5maja to wróciłam 15 czerwca,..,ciężko się odnaleść,ale najważniejsze że z malutkim juz ok

Ja ma termin na 13 ale urodze pewnie po z tydzien bede jak Bandytka laktatorem z nudow sie szarpac heh :) obojetnie niech bedzie zdrowy a ja juz jak tyle wytrzymalam to i jeszcze 2 tyg. Pociagne....

Ja tam zamierzam ciagle tu zagladac i sie udzielac pisac bo niedoswiadczona ja aaaaaa i ja wogole to mamprosbe jakby tak mozna bylo w jedzonkach dla dzieciaczkow tak zrobic moze dzial samych przepisow bo wiecie co w postach bedzie ciezko sie ogarnac albo chyba ze bede sobie kopiowala do worda :)

a i jeszcze mam zyczenie zeby mi sie cycki w koncu odbarwily bo ja mam cale cyck brazowe nie brodawki tylko nie wiem czy tak powinno byc ale moze po porodzie zmienia kolor jak normalna skora bo troche glupio ...

Najlepsze życzenia kochane stycznióweczki na cały 2014 rok! Szybkich porodów i wiele pociechy z naszych skarbów i rodzin!

Calineczka: zostajesz już do porodu?
Bandytka: Kajtula przystojniak mały - uroczy!
sylka: nareszcie do domu:) super!
dona: spróbuj nie izolować w dzień małego od hałasów, żeby wiedział, ze to dzień i nie dawaj mu spać więcej niż 3h - spróbuj ponosić go, pokazywać mu dom czy jakąś aktywność minimalną w dzień wprowadzić, żeby się przestawił i spał w nocy, a w dzień ciut mniej :tak:

o ja sie martwilam ze urodze zbyt wczesnie, a w piatek zaczynam 39 tc... i co? Maluch mnie tylko straszy skurczami..

Nisiao a ten ruch galaretkowaty to pofobny jest jakby dziedcko oddychalo?? Bo ja ostatnio cod takiego czuje i nie wiem co to.

M zabral chlopcow na spacer, a ja z mama rozebralysmy choinke i ja poodkurzalam a mama pomyla podlogi... mam tak czysciutko ze dzidzius moze sie rodzic hehe.
M zaczal rok kolejnym obiciem, gdzies sie poslizgnal na spacerze i zbil se nerki i reke... oczywiscievprzeciwbolowego nie wezmie tylko bedzie stekal kilka dni...

No ja tez musze sie zabrsc za jakies wywolywanie hehe, bo mam juz dosc, wszystkie kosci strzykaja brr...

Ooo 2 skurcz po 5 minutach trwaja minute...pewnie pomecza kilka godzin i mina ehh.

Tak sobie mysle ze bede miala wydatkow... swieta ur. Dzidzi w styczniu, tesciu w styczniu, Viki w lutym, mama w lutym, m w marcu, brat w marcu, drugi brat w maju, tesciowa w maju.. potem Alex w lipcu, bratanek w sierpniu, ja we wrzesniu, i jeszcze druga bratowa w ciazy ..wczoraj sie dowiedzialam.

reklama
Akuku trzymam kciuki, by juz szybciutko sie zaczelo u Ciebie:-)

A ja dziewczyny bylam jakas taka umeczona po tym Sylwku wczoraj, ze sie poryczalam w lozku przy moim, sie juz martwil co sie ze mna dzieje, czy mnie cos boli.a mnie bolalo juz wszystko, jakis totalny kryzys wczoraj, chyba nie moge sie przeslilac.nawet z tego wysilku nie moglam juz zasnac bedac na maksa zmeczona o 2 godzinie.

i ten Nowy Rok jakos tak niemilymi wiadomosciami mi sie zaczal, mojej kolezanki mama, ktora ma raka miala pogorszenie,a druga, ktora niedawno zaszla w ciaze dostala wczoraj plamienia, pojechali do szpitala zrobili usg, a tam dziecka nie ma w brzuchu.10 tydzien.koszmar jakis i niedowierzanie.
i jakos mi sie udzielil do poludnia taki humor,jeszcze na dyzur do szpitala prawie jechalismy bo mala ma prawie 39 goraczki,ale zadzwonilam i poniewaz jest przeziebiona, to stwierdzili ze to napewno infekcja wirusowa, wiec juz nie chcielismy jej meczyc po szpitalach dzisiaj i dalismy szanse i jakos sie troche poprawilo, rysowala przed chwila, teraz oglada bajke, wiec nie lezy i placze tylko mimo temperatury jest lepiej, wiec jutro z nia do swojego lekarza pojde, by ja ogladnal dokladnie.

Napiszcie dziewczyny cos wesolego,fajnie byloby cos pozytywnego uslyszec:-) juz mi sie humor poprawil jak zobaczylam,ze mamy 1 styczniowego malucha:-) Marika sie spisalas na medal:-)

Do góry