Witam dziewczynki ;**
anisen wspołczuje smutne kurde ze mama z bratem nie chca przyjechac nie przejmuj sie moze jeszcze zmienia zdanie ? ;*** a córeczke masz sliczna i talenciara niezla
a kuba nie mial nic przeciwko ;D?? wsumie to u chłopcow nie ma takiego problemu bo mozna maszynka na krótko przejechac pozniej z jak by tak kuba kinie obstrzygl ;D???
akuku kochana uspokój sie z ta robota ;** jeszcze do swiat niech dzidzia wytrzyma w brzuszku ;* kurcze u cb te skurcze tak czesto bierzesz cos nospe doraznie??? a jak bylas na ip to masz rozwarcie? a szyjka jak??
tymbareczko dobrze ze wszystko wporzadku i wrocilas z synkiem w dwupacku , powiedzieli skad te krwawienie??? mamy termin na ten sam dzien
bandytka u cb dalej nic?? czop nie odszedl tez?;O prosze sie codziennie minimum raz meldowac na forum zzebym wiedziala co jest ;* a wzielas czyjs nr do telefonu zeby dac znac?
Panna nikt miło cie widziec dziekujemy za ciepłe clowa i dla cb wszystkiego dobrego ;******!
Vinga kurcze wspolczuje nie wiem jak boli spojenie ale to pewnei nic fajnego ;OO ;*** i dziekuje ze dostarczas swiezych info ;* i pilnuj sie odpoczywaj bo jak pojdziesz rodzic to kto nam bedzie na biezaco informowal o dziewczynach ???
;**
cleopatra ty juz tak blisko terminu ;DD ajajaj ;D
Elama dawaj znac jak wrocisz z ip a napewno wrócisz ;( bo sie nerwuje ;(
fifka kochana spokojnie to napewno tylko formalnosci i nie zadreczaj sie robilas co moglas ;********!!!!
dziewczyny ale ten antos dony to maly smerfik cudny ;D czekam na wiecej zdjec i info ;D
ciekawe jak u sylki dzis ani jednej wiadomosci :O?
A u mnie dzis jak co dzien jutro przyjezdza siostra m z holanfi to nie bede tak sama siedziec ;D nieliczac corki która jest najkochansza na swiecie ciagle wszystkim sprzedaje buziaki jest taka kochana i coraz madrzejsza kurde ale to leci
ja juz pozatym mam wszystko gotowe nawet juz łozeczko ubralam tesciowa sie smieje ze moze bede rodzic jak juz tak wije i wije D
ale nie nie dam sie przed siwetami juz czuje te lenistwo i objadanie sie barszczykiem i uszkami AAAAAAAAAA ;D tymbardziej ze jestesmy goszczeni cale siweta wiec super a ciezarnej to juz nawet nie beda kazali wyniesc po sobie talerza wiec bomba ;DDDD tylke ludzi do zajmowania sie cora wiec nawet nei mysle rodzic przed wigilia ani w wigilie ;D aaaaa no i juz tylko 8 dni do bezpiecznego terminu wow ;D