reklama
cleopatra1
Fanka BB :)
Magsus no to rzeczywiście ciężko, ale może kilka razy jak zostanie z babcią to wyrośnie z tego albo się nauczy że nie trzeba płakać; mama wróci
Tymbareczka to miałaś ciężki piątek 13-stego
Panna nikt fajnie że o nas pamiętasz i do nas zaglądasz. Pozdrowionka przesyłam:-)
Inomama to czekamy na efekt plakatu mamy i Kajtka - no i 5 albo 6 za niego
Donka brawo dla Ciebie i synka! niby wcześniaczek a jak sobie radzi.
Anisen no nie jest tak źle z tymi włoskami. Fryzjerka nie zdążyła zbyt wielu szkód narobić
Akuku nie wiem jak to czuć z tę produkcję mleka ale za to mam tak wrażliwe brodawki że nawet jak mi ubranie się po nich przesunie to wyjść z siebie można
Tymbareczka to miałaś ciężki piątek 13-stego
Panna nikt fajnie że o nas pamiętasz i do nas zaglądasz. Pozdrowionka przesyłam:-)
Inomama to czekamy na efekt plakatu mamy i Kajtka - no i 5 albo 6 za niego
Donka brawo dla Ciebie i synka! niby wcześniaczek a jak sobie radzi.
Anisen no nie jest tak źle z tymi włoskami. Fryzjerka nie zdążyła zbyt wielu szkód narobić
Akuku nie wiem jak to czuć z tę produkcję mleka ale za to mam tak wrażliwe brodawki że nawet jak mi ubranie się po nich przesunie to wyjść z siebie można
Calineczka001
panna.nikt witaj Kochana!!!! Buziaczki dla Ciebie ;-)
Anisen hehehehe ja tak kiedyś sobie z grzywką zrobiłam,a dzieciaki Twoje faktycznie śliczne są
nie szaleć dziewczyny - trzymać się!!!
widziałyście to http://www.tvn24.pl/katowice,51/w-o..._type_map=["og.recommends"]&action_ref_map=[] ciary przechodzą.......
Anisen hehehehe ja tak kiedyś sobie z grzywką zrobiłam,a dzieciaki Twoje faktycznie śliczne są
nie szaleć dziewczyny - trzymać się!!!
widziałyście to http://www.tvn24.pl/katowice,51/w-o..._type_map=["og.recommends"]&action_ref_map=[] ciary przechodzą.......
Ostatnia edycja:
miejskibandyta
Ahoj!
Za chwilę Was nadrobię, albo jak się położę do łóżka i odpisze, bo teraz póki co z Mariuszem siedzimy na maszynami i szyjemy, haftujemy i co bądź Zamówienia znów się sypią jedno za drugim, naprawdę na porodówkę pójdę z maszyną
Ahaa i nadal jestem w dwupaku, nic się nie dzieje, cisza na morzu totalna ; o
Wiolka - haha sprytna Amelka : )) może chodziło jej o to, że widziała mikołaja i cholercia nie wie gzie te prezenty zostawił, może Ty mamo wiesz? : ))))
Anisen - jaaj, śliczne te Twoje dzieci!
Anbas - Bandytka siedzi na pupie swej, która z dnia na dzień coraz bardziej się rozchodzi na boki z tego nicnierobienia, a raczej z robienia, ale w domu tylko Do szpitala jeszcze niett
Za chwilę Was nadrobię, albo jak się położę do łóżka i odpisze, bo teraz póki co z Mariuszem siedzimy na maszynami i szyjemy, haftujemy i co bądź Zamówienia znów się sypią jedno za drugim, naprawdę na porodówkę pójdę z maszyną
Ahaa i nadal jestem w dwupaku, nic się nie dzieje, cisza na morzu totalna ; o
Wiolka - haha sprytna Amelka : )) może chodziło jej o to, że widziała mikołaja i cholercia nie wie gzie te prezenty zostawił, może Ty mamo wiesz? : ))))
Anisen - jaaj, śliczne te Twoje dzieci!
Anbas - Bandytka siedzi na pupie swej, która z dnia na dzień coraz bardziej się rozchodzi na boki z tego nicnierobienia, a raczej z robienia, ale w domu tylko Do szpitala jeszcze niett
Anisen
kochamy Cię mocno
Dziękujemy :*
A ja własnie załapałam doła. okazało sie ze mój brat nie przyjedzie na święta tak jak miał w planach, mama też nie, wogóle nikt nie przyjedzie. Zawsze to my jeździliśmy a w tym roku jak mamy taką sytuacje to nikt do nas nie ruszy Przyznam ze mnie zabolało.
A wymyślili sobie ze przyjadą po nowym roku w jakiś weekend. I jak mamę uswiadomiłam ze to moze być już po porodzie i wtedy maja sie wstrzymać ze 2 tygodnie to na mnie nafuczała . eh szkoda gadać
A ja własnie załapałam doła. okazało sie ze mój brat nie przyjedzie na święta tak jak miał w planach, mama też nie, wogóle nikt nie przyjedzie. Zawsze to my jeździliśmy a w tym roku jak mamy taką sytuacje to nikt do nas nie ruszy Przyznam ze mnie zabolało.
A wymyślili sobie ze przyjadą po nowym roku w jakiś weekend. I jak mamę uswiadomiłam ze to moze być już po porodzie i wtedy maja sie wstrzymać ze 2 tygodnie to na mnie nafuczała . eh szkoda gadać
Akuku
Elema mi tu polozna mowila ze jak mam co 10 minut i wiecej niz 10 to dzwonic na porodowke i oni powiedza co robic, mi wczoraj kazali przyjechac... nie wiem jak w pl jest, czy sie dzwoni czy jedzie... mozesz pojechac i zobaczyc na jakiej sile sa...albo wez ciepla kompiel i jak przejda to dobrze a jak nie to pojedz sprawdzic...
Anisen
kochamy Cię mocno
Elama jechać. Jeszcze nie za późno by wyciszyć, a to dopiero 35 tydzień
reklama
Elma ja tez uważam ze lepiej jechać !!! Miałam co 15 min przez półtorej godziny i pojechałam tylko mnie odszedł kawałek czopu i to mnie przestraszyło !!! I tak jak pisze anisen jeszcze za wcześnie wiec lepiej wyciszyć i nie ryzykować !!! Trzymam &&&&&& jedz i sprawdź !!!
anisen współczuje !!! a najgorsze ze jak człowiek upomni ze moze być juz dzidzia a wtedy wy nie chcecie gości to jeszcze pretensje !!!
anisen współczuje !!! a najgorsze ze jak człowiek upomni ze moze być juz dzidzia a wtedy wy nie chcecie gości to jeszcze pretensje !!!
Ostatnia edycja: