reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen no niźle hehe mała fryzjerka :)

Anbas tez mnie trapia takie myśli !!!! W środku az mnie skręca czy wszystko z mała dobrze i wogóle nawet bardziej myśle i przeżywam jej zdrowie niż strach przed porodem :(

reklama
Hej, u mnie jakos leci, skurcze sa, ale na pewno nie porodowe. Raz bola mocniej, a raz sstylko nieprzyjemne... ja musze wytrwac do swiat hehe.

Odezwe sie pozniej.

Aa i czuje ze mleko sie produkuje , takie mrowienie w cycach..hehe

Magsus no to rzeczywiście ciężko, ale może kilka razy jak zostanie z babcią to wyrośnie z tego albo się nauczy że nie trzeba płakać; mama wróci:tak:

Tymbareczka to miałaś ciężki piątek 13-stego:no:

Panna nikt fajnie że o nas pamiętasz i do nas zaglądasz. Pozdrowionka przesyłam:-)

Inomama to czekamy na efekt plakatu mamy i Kajtka - no i 5 albo 6 za niego:happy:

Donka brawo dla Ciebie i synka! niby wcześniaczek a jak sobie radzi.

Anisen no nie jest tak źle z tymi włoskami. Fryzjerka nie zdążyła zbyt wielu szkód narobić

Akuku nie wiem jak to czuć z tę produkcję mleka ale za to mam tak wrażliwe brodawki że nawet jak mi ubranie się po nich przesunie to wyjść z siebie można

Ostatnia edycja:
Ahoj!
Za chwilę Was nadrobię, albo jak się położę do łóżka i odpisze, bo teraz póki co z Mariuszem siedzimy na maszynami i szyjemy, haftujemy i co bądź :) Zamówienia znów się sypią jedno za drugim, naprawdę na porodówkę pójdę z maszyną :)
Ahaa i nadal jestem w dwupaku, nic się nie dzieje, cisza na morzu totalna ; o

Wiolka
- haha sprytna Amelka : )) może chodziło jej o to, że widziała mikołaja i cholercia nie wie gzie te prezenty zostawił, może Ty mamo wiesz? : ))))

Anisen - jaaj, śliczne te Twoje dzieci!

Anbas - Bandytka siedzi na pupie swej, która z dnia na dzień coraz bardziej się rozchodzi na boki z tego nicnierobienia, a raczej z robienia, ale w domu tylko :) Do szpitala jeszcze niett :D

Dziękujemy :*

A ja własnie załapałam doła. okazało sie ze mój brat nie przyjedzie na święta tak jak miał w planach, mama też nie, wogóle nikt nie przyjedzie. Zawsze to my jeździliśmy a w tym roku jak mamy taką sytuacje to nikt do nas nie ruszy :( Przyznam ze mnie zabolało.

A wymyślili sobie ze przyjadą po nowym roku w jakiś weekend. I jak mamę uswiadomiłam ze to moze być już po porodzie i wtedy maja sie wstrzymać ze 2 tygodnie to na mnie nafuczała . eh szkoda gadać :(

Elema mi tu polozna mowila ze jak mam co 10 minut i wiecej niz 10 to dzwonic na porodowke i oni powiedza co robic, mi wczoraj kazali przyjechac... nie wiem jak w pl jest, czy sie dzwoni czy jedzie... mozesz pojechac i zobaczyc na jakiej sile sa...albo wez ciepla kompiel i jak przejda to dobrze a jak nie to pojedz sprawdzic...

reklama
Elma ja tez uważam ze lepiej jechać !!! Miałam co 15 min przez półtorej godziny i pojechałam tylko mnie odszedł kawałek czopu i to mnie przestraszyło !!! I tak jak pisze anisen jeszcze za wcześnie wiec lepiej wyciszyć i nie ryzykować !!! Trzymam &&&&&& jedz i sprawdź !!!

anisen współczuje !!! :( a najgorsze ze jak człowiek upomni ze moze być juz dzidzia a wtedy wy nie chcecie gości to jeszcze pretensje !!!

Ostatnia edycja:
Do góry