reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ja tak siedzę i myśle o tych świętach jakoś wcale nie czuje tego nastroju !! Moze dlatego ze żyje juz narodzinami coreczki !!! Moze jak pojadę w sobote po prezenty to cos mi sie udzieli z tych świat :)

ugotowalam rosół bo tak mnie naszlo i okazało sie ze nie mam makaronu hehe to sie najadłam zaraz pojadę do sklepu tylko muszę Julię do babci zaprowadzić ale oczywiscie ona nie chce z nią zostawac wiec będzie płacz !!!

A mi mamusia dzisiaj dostarczyła zupę pomidorową z ryżem w słoiku, jeszcze coś od wczoraj z mięska zostało.... Tylko kurcze to ja nie mam apetytu :( po urodzeniu będę płakać że bym zjadła a dzisiaj na wszystko długie zęby...

Ja tez zupke ugotowalam tym razem żurek ;)
zaczelam prasowac ciutke kilka rzczy jak mi nie strzeli w glowe cisnienie serducho nie zakołacze przydygalam sie okropnie jakby mi miala w glowie zyła peknac :szok: To sobie siedze odechcialo mi sie moze wieczorem sie skusze...

Dzisiaj moze jeszce wymyje i wygotuje butelki smoczki laktator

a pogoda śliczna u mnie 12* słoneczko ptaszki halasuja tylko ze muchy wstaly co chwile jakas menda wpada do mieszkania :/

Aaa i ja dzisiaj rocznicowo wkroczylismy w 37 tc juuupi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cleopatra uwierz mi ze ja ja biorę a raczej brałam wszedzie i zawsze bo ona nie chce z nikim zostawac !!! Problem polega na tym ze to niby tylko ubrać dziecko zapiąć w foteliku wypiąc itd ale dla mnie to okropny wysiłek i bez tego mam juz rozwarcie na prawie 2 cm szyjki brak i bolesne skurcze :( niechce przyspieszać porodu chociaz zaczęłam w sobote 37 tydz :(

Pustiszi ja dzis tez wyparzałam butelki smoczki i laktator chociaz zrobię to do porodu pewnie jeszcze kilka razy :)

Moj Robert mnie dzis rozbroił :) mówi ze po świętach moge rodzic tzn odrazu po Wigilii bo ma przymusowy urlop 2 tyg wiec muszę z tego skorzystać hehe porod na rzadanie !!!! :) oczywiscie żartował :) mówię skoro od soboty zaczynam 38 tydz to po Wigilii spalamy kalorie ( sex ) i moze to wzniesienie celibatu przyniesie efekty :) !!!

Dona-Gratuluje Antosia;)!!!!:szok:

witajcie;)

u Mnie malo by brakowalo a urodzilabym 13 w piatek...:szok::szok::-( skurcze dostalam i lekkiego krwawienia w czwartek w nocy...:( zostalam na wekend w szpitalu na obserwacji:) na szczescie SYNCIO nadal w brzuszku siedzi....oby do Nowego roku!!

Kochane moje!

Od kilku miesięcy jestem wciąż, każdego dnia z Wami!

Gratuluję Wam pięknych dzieciątek, tym z Was, które urodziły serdecznie gratuluję, a tym, które już nie mogą się doczekać przytulenia pociech życzę cierpliwości, spokoju i mocno trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania.
Ależ się cieszę razem z Wami!!
Ściskam Was wszystkie i Wasze maleństwa.
Ania.

PAnna nikt witamy i dziękujemy za miłe słowa!!! Ja osobiście tez często o Tobie myśle i o tym co u Ciebie słychać ;))) wierze ze niedługo i Ty będziesz sie cieszyła maluszkiem !!!! Ściskam gorąco :))

reklama
Aniu ja również mysle o Was .
Bardzo mocno tule i mam nadzieje ze za jakiś czas napiszesz do nas że jest z Wami zdrowe szczęśliwe maleństwo.

A ja mam cięzki dzień. glowa mnie bolała. połozyłam sie, zamknęłam na 5 minut oczy, dzieci siedziały klocki układały. Jak otworzyłam to sie okazalo ze tylko Kuba układa a Kinga mu włosy wycina ! Myslałam ze ją zastrzele. takie miał śliczne włoski mój blondyneczek. Przy okazji okazalo sie ze nożyczki do papieru całkiem nieźle tną

Do góry