reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Emilia Wiesz mój sobie zdaje sprawę z tego w jakim ja stanie jestem... na zakupy nawet spożywcze jest dosyć uczulony :p a tym bardziej jak ma gorszy dzień ;)

Magda Dlatego USA(wdech wydech;) co innego nam zostaje jak nie pogodzić się z tym, że pewnych rzeczy nie przeskoczysz ;) Znaczy powiem tak- wszystko mnie boli jak nie wiem co, ale psychiki nie poddaje tylko cieszę się z tego, że młoda kopie i już będzie zaraz styczeń i już coraz bliżej do spotkania z nią ;) nie wiem co mi się w głowie podziało, że taki pozytyw w sumie mam w umyśle :D Damy radę, bo my twarde kobiety jesteśmy i tyle :p Obyś wiesz, jak 2 pójdziesz się coś dowiedzieć, to żebyś tam nie urodziła :D Masakra sypiemy się strasznie... a tu stycznia jeszcze nie ma :p

Patinka Serdeczne gratulacje malutkiego członka rodziny ;) Wiesz, to co pękło to się zrośnie ;) Najważniejsze, że jesteście już razem i zdrowi :)

reklama
Januarko, Patinko wielkie gratulacje mamuski. No to trochę nas grudniowek styczniowek jest.
Niecierpliwie te nasze forumowe chlopaki, za dwie godzinki będą rok starsze od styczniowych dziewuszek:-) chcą mieć większe szanse u nich chyba, żeby nie bylo ze z gowniazami się nie zadaja ;-).
Wszystkim mamusiom rozpakowanym i w dwupaku życzę zdrowia dla maluszkow i samych pięknych chwil z naszymi sloneczkami w nowym roku.
Mama i slodko śpiący Emilek

reklama
Do góry