reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
januarka Patiinka gratulacje dla was, niech maluszki chowają sie zdrowe i rosna duże!!!:-):-)buziaki dla was i duzo siły!!!

A wam chciałam życzyć wszystkiego co najlepsze w nowym 2013 roku, dużo miłości, szybkich i bezbolesnych porodów, zdrówka, szczęścia, wszystkiego co najlepsze od całej naszej rodzinki!!!!!!!!!:-)

Cholerka, dopiero co wczoraj żeśmy się zastanawiały wieczorem co z Patinką. Wiedziałam:rofl2:

Czarni dzięki za info:-)

Patinka mega gratulacje! Niech się synuś zdrowo chowa. Odpoczywajcie sobie teraz:-):-)

Shining-baby-boy-graphic.gif

Dziewczyny, jak tak popatrzeć, to sami chłopcy póki co się rodzą. Aż się normalnie boję, że mój Marcel też zechce zaraz się wydostać:szok::-) Dziewczynki bardziej rozsądne;-) Wiedzą, co je czeka, więc po co mają się pchać:-D

Domiska piękny synuś! Te oczka....cudowne:-) Gratuluje szybkiego porodu!

Indziorka
mądrze piszesz. Oni mają wszystko gdzieś. Co ich obchodzę ja jedna? A dla mnie to mega problem, zwłaszcza na tym etapie ciąży....No cóż, tak jak Emilia pisze....nic więcej nie poradzę. Muszę czekać. Staram się wyłączyć do środy to umartwianie. Kiepsko mi idzie, ale może dam radę:sorry2: Tobie też życzę, byś umiała chociaż na tę końcówkę odciąć się od tych wszystkich zmartwień. Nasze maluszki zasługują na spokój:tak: Chrzanić resztę:-p Dobrze, że samopoczucie już deczko lepsze. Niech ten Nowy Rok będzie rokiem bez tych wszystkich choróbsk!!!:-)

Emilia mąż zakręcił mi pyszne ciasto, więc chyba jednak uda mi się wyluzować:-D Ale masz rację. Nic więcej nie zrobię. Byle do środy;-)

Januarka, Patinka, wielkie gratulacje dziewczyny!!! Super że macie już maluszki przy sobie :)

Domiska, sliczny synus!

Dziewczyny wpadam złożyć Wam noworoczne życzenia. u mnie ostatnie nocki też dosyć ciężkie, ale może też dlatego, że się stresowałam żeby dotrwać do stycznia. a dziś już rozluźniam nogi i może będzie lepiej ;)

A więc kochane, życzę Wam w Nowym Roku wszystkiego naj naj najlepszego, lekkich porodów, zdrowych maluszków i samej pozytywnej energii na każdy dzień. Żeby wszystko układało Wam się tak jak sobie to wymarzycie.

Kochane moje, wpadam na chwilkę dać znać, że jeszcze jestem w dwupaku, ale strasznie zmęczona, bo skurcze nie dają spokoju. Od soboty robią mi ktg, we środę mam kolejne i do tego usg. Mam nadzieję, że niedługo urodzę, bo jadę na przeciwbólach.

Życzę Wam zdrówka i spełnienia marzeń w Nowym Roku, a przede wszystkim lekkich porodów i zdrowych maluszków!

happy-new-year.jpg

reklama
januarka, patinka serdeczne gratulacje dla Was i zdrówka dla Waszych maluszków:tak:

a dla Was wszystkich dziewczynki, w Nowym Roku dużo zdrówka, samych radości, lekkich porodów, zdrowych dzieciaczków i wszystkiego o czym tylko marzycie!!!:-)

trzymajcie się cieplutko, niedługo 2013;-) Ja mam jakieś bóle jak na okres od wczoraj, ale póki co nic więcej, więc mam nadzieję że jeszcze chwilę wytrzymamy;-)buziaki

Do góry