reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

ala pesele dzieci od 2000 roku mają taki początek: np. 12120100000 - czyli dzidziuś urodził się 01.01.2012 - miesiąc jest zawsze z 1 lub 2 na poczatku, nie tak jak jak u nas, jak np w lipcu urodzeni mają 8707....tylko 1217....a dzieci ur od pazdziernika do grudnia mają z 2 , czyli, np. 122002....czyli urodzone 02.10.2012...nie wiem czy zrozumiałaś bo trochę to pogmatwane;) ale starałam się;)

reklama
samopoczucie takie sobie własnie wstałam swoją drogą ostatnio dużo drzemek mam normalnie to bym cała noc nie spała gdybym w dzień usneła
Idę wziąć zaraz kąpiel zmyć to całe zło z siebie :-D Mam nadzieje że ona poprawi mi humor i wrócę trochę do formy

Hej mamuski
Od wczorajszej nocki naskrobalyscie 5 stron- kiedy ja to nadrobie:baffled::sorry2:
Dzis wpadam zlozyc Wam tylko zyczonka, bo nie mam ochoty i sil siedziec przed kompem. Wybaczcie;-) My nakupilismy sobie dobrego jedzonka, szampek sie chlodzi i juz czekamy na wieczor, niestety samotnie, ale jakos bardzo sie tym nie przejmuje:-DDamy rade! Oby do 2013!

Januarka
- Ogromne gratulacje z okazji narodzin synka, oby rosl zdrowy i silny, a Ty obys doszla do siebie jak najszybciej! Przeogromne usciski dla Was!
its_a_boy-4796.gif

Z okazji nadchodzacego 2013 Roku, zycze Wam dziewczynki, duzo szczescia, ciepla, udanego Sylwestra spedzonego w gronie najblizszych i wspanialej zabawy. Obyscie wszystkie smutki i trwogi pozostawily w starym roku, a ten Nadchodzacy byl najlepszym jaki przezylyscie. Oczywiscie dorzucam do tego jak najmniej bolu w czasie porodu i zdrowych, pieknych bobaskow!
newyear3.gif

hej dziewczyny ja tylko na sekundkę, daję znać że żyję :) już od wczoraj jesteśmy w domku w 3 :))))
Piotruś jest najukochańszym dzieciątkiem na świecie choć skubaniec potrafi pokazać ile siły ma w płucach.
Poród nieziemsko szybki, rano przyjechaliśmy na izbę przyjęć bo w nocy miałam skurcze, podpięli mnie pod ktg a tam po skurczach ani śladu. Lekarz mnie zbadał i stwierdził ze główka nisko, ale szyjka wysoko więc jeszcze duuuużo czasu. Po 2 godzinach wróciłam... i okazało się, że mam rozwarcie 8 cm... od chwili przyjęcia do urodzenia 40 min. Podobno rekord szpitala aleeee niestety bez znieczulenia bo było za późno...
piotrus.jpg

Najserdeczniejsze życzenia Szczęśliwego Nowego Roku :))))

Magda Ja przynajmniej jedną sprawę załatwiłam... właściwie to sprawę mojego :D wyrwaliśmy się do galerii oczywiście z kłótniami, że on nie będzie po sklepach chodził- o dziwo nie odpuszczał mnie na krok, ale nic nie znalazłam dla siebie, nawet głupiej torebki no nic:szok: co z tego, że ceny ok, ale nic nie było, a mój się tylko wkurzał, że czas zmarnowany... ale wiesz jak to facet- wyszliśmy ze sklepu i od razu humor mu powrócił :p Ja niestety odpłacam wyjście takim bólem miednicy, że brak słów- każdą kostkę i staw czuję :/ skurcze straszne nie chcą odpuścić i tak czekam aż się uspokoją, dobrze, że młoda daje znać o sobie, to tyle mniej stresu ;) ale poród to to jeszcze nie jest tak myślę :p Co do choroby- jest postęp- wydzielina z oskrzeli zaczęła się odrywać i już kaszel aż taki bolący nie jest ;) chociaż częściej i ze skurczami, ale mówię jakiś tam postęp jest i na szczęście bez gorączki dalej :) A Ty kochana miej wy****ni*zm na system, bo to brak słów jest... Wiesz jakby coś się komuś z ich kliki stało to by była tragedia, a Ty - jak Ci wyślą pieniądze to będziesz miała, a jak nie to najwyżej pod mostem wylądujesz, bo rachunków nie popłacisz... Także wiesz skupiamy się na zdrowiu dzieciątka i to mnie teraz trzyma :D Bo jak popatrzyłam jak się przepisy zmieniły to mam ochotę dawać dyla z Polski byle szybciej :/ Mojemu i mnie nic się nie należy tylko dlatego, że nie jesteśmy małżeństwem... ale to w ogóle nie chcę nikomu ciśnienia podnosić :/

Januarko Serdeczne gratulacje dla Was :) Obyście zdrowi byli :)

Magda przykro mi ze nie udalo ci sie zalatwic nic. Teraz pozostalo tylko sie wyluzowac i czekac na Nowy Rok :tak: bo nic wiecej sie nie da.

Indziorka moj tez zakupow nie lubi, zreszta ja jak mam cos dla siebie kupic to ide sama, wtedy ani ja ani on sie nie denerwujemy.

Domiska sliczny syneczek, GRATULACJE. Fajnie ze porod taki szybki byl. Kiedy nastepne? ;-)

Muuuuum to be my z mezem ostatnie 5 Sylwestrow spedzilismy w domu, nasz pierwszy Sylwester ja spedzilam w domu a on w Afganistanie na misji wiec odkad sie poznalismy to ani razu jeszcze nigdzie na Sylwka nie bylismy

Czarni ja tez przed chwila z drzemki sie obudzilam.. w sumie lepiej sie wcale nie czuje ale wiem ze sen to najlepsze lekarstwo. Mam nadzieje ze uda mi sie wykurowac do porodu

Wszystkim styczniówką w Nowym Roku!!!!!!!!!!

A...anioła stróża u boku
B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego
I.... i oprócz tego
J...jasności umysłu
K...kolorowych chwil
L...lotów wysokich