reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
MArzenix u mnie standardowo, maz mnie strasznie zaraz po polnocy zdenerwowal wiec weszlismy w Nowy Rok mega pokloceni. Niewiem dlaczego on nie potrafi sobie wbic w ten durny leb ze kobieta w ciazy jest emocjonalnie rozstrojona, zwlaszcza teraz gdzie coraz blizej porod itd i on potrafi mi moje "humory" wytykac i byc mega chamski. Ehhh przykro mi jest ze on taki niewyrozumialy..

MIlusia pewnie krzyczała równo z wystrzałami hahaha :-D
Emilia eh faceci, faktycznie mało są wyrozumiali , zwłaszcza pod koniec ciąży, szkoda ze pokłóceni weszliście w nowy rok no ale zycze szybkiego pogodzenia :tak:

a u mnie śmiechowo było wczoraj, leżymy z małżem przy kominku, objadam się czekoladowymi kulkami i nagle czuje ze mi mokro się robi pod tyłkiem, ale dosłownie az mnie zatkało , czuje ze coraz bardziej mokro sie robi, więc konsternacja, myślę se wody mi odchodzą jak nic!!:szok: wkładam rękę a tam pod dupą rozplaszczone 4 czekoladowe kulki :-D:-D
takim oto sposobem siedzieliśmy w sylwestra w samych majtkach :-D ale co sie usmiałam to moje :-)

witam się stycznióweczki :)

Patinka, Milusia - gratulacje! :)

Marzenix - hahha, ale się uśmiałam:p słodkie te Twoje wody;)

Emilia - przykro mi,że tak zaczęliście nowy rok...mam nadzieję,a właściwie jestem pewna,że to tylko chwilowe i zaraz będzie wszystko ok. :) a faceci niektórzy faktycznie nie rozumieją w ogóle kobiet...

Czarni - nadal w dwupaku?? :)

a u mnie sylwester minął bardzo miło:) przyszli przyjaciele z ogromną ilością pysznego jedzonka:) pogadaliśmy do północy, potem na balkonie oglądaliśmy fajerwerki i puszczaliśmy zimne ognie;), potem zaczęli grać w gry planszowe, ale ja już odpuściłam ;) o 2.35 poszłam się położyć, z zamiarem wstania zaraz, bo Mała strasznie się wierciła, ale obudziłam się jak akuart wychodzili przed 6.00;P więc nawet się nie zdążyłam pożegnać;) pospałam do 10, posprzątałam i teraz czekam aż mąż się obudzi;) a pewnie to chwile potrwa;)

to co która następna? teraz już możemy rodzić bez stresu;P

A my mieliśmy wczoraj Sylwestra z Dwójką i Polsatem ale był to jeden z lepszych Sylwestrów! Grunt to dobre nastawienie!Były śpiewy tańce, gry planszowe, szampan pikolo! Super! Sąsiad nam puszczał takie piękne fajerwerki! Hania ma super energię w sobie! No i przed 1 szą było już po sylwestrze!
Znajomi nas zapraszali, ale dobrze, że nie poszliśmy bo w domu chociaż jak mnie plecy rozbolały, czy skurczybyki łapały to mogłam poleżeć.
Pozdrawiam Was dziewczyny i mykam, bo mały imprezowicz wstał :-)

A tak swoją drogą to ok 22 odetchnęłam, bo nawet jakby coś się zaczęło dziać to przed dwunastą by się nie skończyło. Ale i tak nie chciałabym, żeby cokolwiek się zaczęło ponieważ mój P był po spożyciu alkoholu, a porodu i nietrzeźwego męża ze mną bym nie zniesła :):-) ale całe szczęście obeszło się bez rodzenia w tę noc :):-D:-)

Witam się w Nowym Roku:)

Szok!!:-) Wchodzę beztrosko na bb, a tu takie info:)

Patinka i Milusia -najserdeczniejsze gratulacje:) Oby Wam Maluszki rosły zdrowo i radośnie:) :-)

Patinka - rzutem na taśmę ale z fajerwerkami wpuściłaś Boryska w Nowy Rok:) Rewelacja:)

Emilia - mam nadzieję, ze nastąpiło już zawieszenie broni:)

Jak to dobrze było puścić nogi po północy:) Jaka ulga:) Tak jak mi wszyscy wróżyli, ze urodze przed Nowym Rokiem, tak teraz słyszę, że przenoszę tę ciążę:)
Sylwestra spędziliśmy jednak u Szwagrów i było wesoło:) Taka spontaniczna decyzja. My sami i oni sami z synkiem, wiec na co się oglądać:) W drodze do nich Tymek się tak ożywił, ze szok! I tak aż do 2 w nocy buszował ile wlazło:)

Nie wiem jak u Was, ale pogoda w Bydzia city wymarzona na spacer i grzech nie skorzystać. Chyba się pokulamy trochę po okolicy:) Wam też życzę miłego dzionka:)

Hej dziewczynki:-)
Ja tu wchodze sprawdzic jak wam Sylwester minal a tu takie NEWsy:-D

Patinka, Milusia- gratuluje Wam z calego serduszka synkow- oby rosli zdrowo, a wy szysbciutko doszly do siebie!!!

Sami chlopcy Nam sie rodza jak na razie, dziewuszkom sie tak nie spieszy na ten swiat, a slyszalam ze to odwrotnie- raczej chlopaczki sa leniwi i siedza dluzej
:-D

Po tych przezyciach chcialam sie w koncu przywitac z Wami dziewczynki w Nowym Roku
;-)Ciekawe, ktora nastepna...

Mam nadzieje, ze kazda z Was przezyla tego Sylwestra jak sobie marzyla:happy: My jak juz pisalam bylismy sami, ale powiem Wam ze takiego Sylwka to jeszcze nie mialam- chyba najlepszy jaki byl. Poogladalismy troche tv, potanczylismy, posmialismy sie i pogadalismy sobie tak od serducha z moim M. Oczywiscie wzielo nas na piekne wspominki i o 12 z szampanem w reku zyczylismy sobie jeszcze duzo takich lat spedzonych razem i w milosci. Niby nic szczegolnego, ale dla mnie to wiele znaczy. Teraz czekamy tylko na naszego synka, ktorego brakuje nam do pelni szczescia:laugh2:

I teraz, mimo iz z powrotem mam jakies dziwne mdlosci a glowa mi peka(normalnie jakbym miala kaca) i boje sie ze wirus powrocil to usmiecham sie pelna geba:laugh2:i przesylam Wam dziewczynki troche pozytywnej energii XXX a slonko pieknie swieci na dworze...

Milego dnia dziewczynki!!!!!!

reklama
Witam się noworocznie :-)

Milusia83 szok, właśnie się zastanawiałam czy grudniowi czy już styczniowi będziecie.
Ale emocje musiały być na sali - jednym słowem nie zapomniany sylwester !

My sylwester z polsatem, tvp2 i parą znajomych ... Adaś przespał północ - choć resztę nocy już nie ;)

Do góry