reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
MArzenix u mnie standardowo, maz mnie strasznie zaraz po polnocy zdenerwowal wiec weszlismy w Nowy Rok mega pokloceni. Niewiem dlaczego on nie potrafi sobie wbic w ten durny leb ze kobieta w ciazy jest emocjonalnie rozstrojona, zwlaszcza teraz gdzie coraz blizej porod itd i on potrafi mi moje "humory" wytykac i byc mega chamski. Ehhh przykro mi jest ze on taki niewyrozumialy..

MIlusia pewnie krzyczała równo z wystrzałami hahaha :-D
Emilia eh faceci, faktycznie mało są wyrozumiali , zwłaszcza pod koniec ciąży, szkoda ze pokłóceni weszliście w nowy rok no ale zycze szybkiego pogodzenia :tak:

a u mnie śmiechowo było wczoraj, leżymy z małżem przy kominku, objadam się czekoladowymi kulkami i nagle czuje ze mi mokro się robi pod tyłkiem, ale dosłownie az mnie zatkało , czuje ze coraz bardziej mokro sie robi, więc konsternacja, myślę se wody mi odchodzą jak nic!!:szok: wkładam rękę a tam pod dupą rozplaszczone 4 czekoladowe kulki :-D:-D
takim oto sposobem siedzieliśmy w sylwestra w samych majtkach :-D ale co sie usmiałam to moje :-)

witam się stycznióweczki :)

Patinka, Milusia - gratulacje! :)

Marzenix - hahha, ale się uśmiałam:p słodkie te Twoje wody;)

Emilia - przykro mi,że tak zaczęliście nowy rok...mam nadzieję,a właściwie jestem pewna,że to tylko chwilowe i zaraz będzie wszystko ok. :) a faceci niektórzy faktycznie nie rozumieją w ogóle kobiet...

Czarni - nadal w dwupaku?? :)

a u mnie sylwester minął bardzo miło:) przyszli przyjaciele z ogromną ilością pysznego jedzonka:) pogadaliśmy do północy, potem na balkonie oglądaliśmy fajerwerki i puszczaliśmy zimne ognie;), potem zaczęli grać w gry planszowe, ale ja już odpuściłam ;) o 2.35 poszłam się położyć, z zamiarem wstania zaraz, bo Mała strasznie się wierciła, ale obudziłam się jak akuart wychodzili przed 6.00;P więc nawet się nie zdążyłam pożegnać;) pospałam do 10, posprzątałam i teraz czekam aż mąż się obudzi;) a pewnie to chwile potrwa;)

to co która następna? teraz już możemy rodzić bez stresu;P

A my mieliśmy wczoraj Sylwestra z Dwójką i Polsatem ale był to jeden z lepszych Sylwestrów! Grunt to dobre nastawienie!Były śpiewy tańce, gry planszowe, szampan pikolo! Super! Sąsiad nam puszczał takie piękne fajerwerki! Hania ma super energię w sobie! No i przed 1 szą było już po sylwestrze!
Znajomi nas zapraszali, ale dobrze, że nie poszliśmy bo w domu chociaż jak mnie plecy rozbolały, czy skurczybyki łapały to mogłam poleżeć.
Pozdrawiam Was dziewczyny i mykam, bo mały imprezowicz wstał :-)

A tak swoją drogą to ok 22 odetchnęłam, bo nawet jakby coś się zaczęło dziać to przed dwunastą by się nie skończyło. Ale i tak nie chciałabym, żeby cokolwiek się zaczęło ponieważ mój P był po spożyciu alkoholu, a porodu i nietrzeźwego męża ze mną bym nie zniesła :):-) ale całe szczęście obeszło się bez rodzenia w tę noc :):-D:-)

Witam się w Nowym Roku:)

Szok!!:-) Wchodzę beztrosko na bb, a tu takie info:)

Patinka i Milusia -najserdeczniejsze gratulacje:) Oby Wam Maluszki rosły zdrowo i radośnie:) :-)

Patinka - rzutem na taśmę ale z fajerwerkami wpuściłaś Boryska w Nowy Rok:) Rewelacja:)

Emilia - mam nadzieję, ze nastąpiło już zawieszenie broni:)

Jak to dobrze było puścić nogi po północy:) Jaka ulga:) Tak jak mi wszyscy wróżyli, ze urodze przed Nowym Rokiem, tak teraz słyszę, że przenoszę tę ciążę:)
Sylwestra spędziliśmy jednak u Szwagrów i było wesoło:) Taka spontaniczna decyzja. My sami i oni sami z synkiem, wiec na co się oglądać:) W drodze do nich Tymek się tak ożywił, ze szok! I tak aż do 2 w nocy buszował ile wlazło:)

Nie wiem jak u Was, ale pogoda w Bydzia city wymarzona na spacer i grzech nie skorzystać. Chyba się pokulamy trochę po okolicy:) Wam też życzę miłego dzionka:)

Hej dziewczynki:-)
Ja tu wchodze sprawdzic jak wam Sylwester minal a tu takie NEWsy:-D

Patinka, Milusia- gratuluje Wam z calego serduszka synkow- oby rosli zdrowo, a wy szysbciutko doszly do siebie!!!

Sami chlopcy Nam sie rodza jak na razie, dziewuszkom sie tak nie spieszy na ten swiat, a slyszalam ze to odwrotnie- raczej chlopaczki sa leniwi i siedza dluzej
:-D

Po tych przezyciach chcialam sie w koncu przywitac z Wami dziewczynki w Nowym Roku
;-)Ciekawe, ktora nastepna...

Mam nadzieje, ze kazda z Was przezyla tego Sylwestra jak sobie marzyla:happy: My jak juz pisalam bylismy sami, ale powiem Wam ze takiego Sylwka to jeszcze nie mialam- chyba najlepszy jaki byl. Poogladalismy troche tv, potanczylismy, posmialismy sie i pogadalismy sobie tak od serducha z moim M. Oczywiscie wzielo nas na piekne wspominki i o 12 z szampanem w reku zyczylismy sobie jeszcze duzo takich lat spedzonych razem i w milosci. Niby nic szczegolnego, ale dla mnie to wiele znaczy. Teraz czekamy tylko na naszego synka, ktorego brakuje nam do pelni szczescia:laugh2:

I teraz, mimo iz z powrotem mam jakies dziwne mdlosci a glowa mi peka(normalnie jakbym miala kaca) i boje sie ze wirus powrocil to usmiecham sie pelna geba:laugh2:i przesylam Wam dziewczynki troche pozytywnej energii XXX a slonko pieknie swieci na dworze...

Milego dnia dziewczynki!!!!!!

reklama
Witam się noworocznie :-)

Milusia83 szok, właśnie się zastanawiałam czy grudniowi czy już styczniowi będziecie.
Ale emocje musiały być na sali - jednym słowem nie zapomniany sylwester !

My sylwester z polsatem, tvp2 i parą znajomych ... Adaś przespał północ - choć resztę nocy już nie ;)

Do góry