januarka
Fanka BB :)
Ja w zlym humorze zmykam dzisiaj, duzo by opowiadac, ale ja niestety jak niektorzy tymczasowo musze mieszkac z siostra z ktora sie nienawidze bo niestety ona nadal u rodzicow mieszka rowniez :/ Tak mnie dzisiaj wpienila, ze sie wystraszylam, byly krzykli wrzaski itp, az malucha przez pol dnia nie czulam Dopiero teraz zaczol kopac uffffff Bardzo chcialabym sie wyprowadzic przed narodzinami malego, ale niestety chyba nie zdazymy Ja tesciowa mam za granica praktycznie widzimy sie znia tylko raz w roku i jest wporzadku kobieta, ale moja siostra zastepuje mi tesciowa taka najgorsza jaka sobie mozecie wyobrazic, 25 latka bez faceta na garnuszku rodzicow,ktorej wydaje sie ze wszystkie madrosci i rozumy pozjadala bo studiuje zaocznie i jej psiapsiola w ciazy byla i mogla wszystko i nic ja nie bolalo do tego smrod perfum i papierosow jej nie przeszkadzal to ja wymyslam:/ Pinda wylewa na siebie cale butelki przy mnie, kaszle i kicha nie zatykajac buzi tak specjalnie kolo mnie zeby sie posmiac jak sie od niej odsowam zeby sie nie zarazic :/, ona sama dzieci niema wiec niema zielonego pojecia ze kazda ciaza jest inna i to nie tylko rosnacy szczesliwie bezbolesnie brzuszek :/ eh szkoda wiecej pisac na ten temat niemam nerwow Tak wiec zmykam i nie wiem czy dzisiaj tu jeszcze zajrze bo az mnie zawroty glowy z nerwow dopadly, tak mozliwe ze poloze sie wczesniej spac przyjemnego wieczoru mamusie