Marzenixx, Kaja28 też mam ostatnio dużą ochotę na słodycze. Jadłabym na okrągło, ale powstrzymuję się trochę
Ja mogę mieć zgagę praktycznie po wszystkim, ostatnio nawet po mleku. Może chleb miał dużo zakwasu?
aninek całkiem możliwe, że się nie połapią jak to czytać, skoro mają już teraz takie problemy. Też planuję kupić od tego samego sprzedawcy jak najwięcej. Zawsze to mniej za transport wychodzi. Już chciałabym mieć kwestie tego kredytu załatwione w końcu. Ciągnie się to od końca sierpnia. Jakby nie było laktator wygląda dość specyficznie ;-) upatrzyłaś jakąś konkretną aukcję? Każde dziecko ma inne upodobania i może akurat mała polubi rożek ;-) Też się zastanawiam, czy kupować śpiworek. Nie zazdroszczę nie wyspania się. Dasz jakoś radę. Długo dziś pracujesz?
mamaaga4 biały śpiworek ładnie by kontrastował z czarnym wózkiem. Z drugiej strony jak msz tyle sadzy w okolicy, to musiałabyś ciągle go prać. Masz upatrzony jeszcze inny kolor? Śliczne są te ubranka z Next. Nawet nie wiedziałam, że jest taki aspirator jak katarek. Do jakich odkurzaczy nie można go stosować?
magda_z_uk powodzenia na badaniu. Nocny Marek jesteś. Ja nawet nie pamiętam, kiedy zasnęłam. Miałam wziąć wieczorem tabletki i dopiero jak się obudziłam o 3 nad ranem nadrabiałam. Ja bym wysłała maila do producenta. A co ;-) Skąd mają wiedzieć, że ludzie są czymś takim zainteresowni, jeśli nie będziemy tego zgłaszać. U mnie o dziwo dzidziuśw brzuchu mnie w nocy nie budzi. Skoro leżę tyle w łóżku, to w ciągu dnia może się wyszaleć
ada1989 może M ma gorszy dzień? Masz rację. W końcu nie jesteś jego matką, tylko sobą i nie daj się. Porozmawiajcie. Jak się popłaczesz, to będzie wiedział że Ci bardzo przykro.
Kropka87 to duży chłopak już. Ładne imiona wybraliście. Gdy będziesz mieć trochę czasu, to napisz coś więcej. Też czytałam, że teraz najwięcej się na wadze przybiera. Też się zastanawiam nad tym termometrem z Lidla, czy będzie dobry.
Januarka niby bzdura z tym nachylaniem, ale w końcu takie nachylanie z dużym brzuchem wcale nie jest łatwe. Może w ciągu dnia trochę odeśpisz to wczesne wstawanie? Też mnie zawsze przerażają te babcie w sklepach, w autobusach też. Pchają się jakby się paliło i nie zwracają uwagi na innych.
Czarni czekam na końcowe zdjęcia remontu :-)
green flower dobrze, że masz glukometr. Będzie łatwiej Ci wszystko sprawdzić.
Dorotqua rośnie kolejny duży chłopak
Takie zakupy dla maluszka to sama przyjemność. Jak dla mnie milej kupować stopniowo niż hurtem. W dodatku portfel też tak tego nie odczuje.
Alicja32 dziękuję za informację o Lidlu, jutro wysyłam męża na zakupy, by zobaczył
Marta87 powodzenia na wizycie. Też się zastanawiam jaki leżaczek jest dobry.
Jutro mam wizytę rano i już nie mogę się doczekać, czy poznam płeć maleństwa :-)