Indziorka skoro urodziny w przyszłym tygodniu, to muszą być w tedy same przyjemności
ZDRÓWKA!!
Mila83 też nie mam teraz głowy do nauki. Z drugiej strony jeśli trzeba, to też się inaczej do tego podchodzi.
Czarni na kiedy planujecie przeprowadzkę?
ada1989 musimy być dobrej myśli, że wszystko z dzieckiem jest dobrze. Mimo to ja przed wizytą zawsze mam ogromny stres, czy wszystko będzie w porządku. Szwagier jak znajdzie jakąś pracę,to pewnie będzie chciał się wyprowadzić. Przez tyle miesięcy Konrad na pewno się zakoleguje
Teściowa miły prezent zrobiła
mi niestety rodzinka żadnych prezentów nie robi. Może w październiku się rozkręcą jak będę płeć już znała.
magda_z_uk mąż pomoże skompletować wyprawkę. Też jestem przerażona wyprawkę. Wszystko się może zdarzyć a ja praktycznie oprócz wózka nic nie mam. W przyszły weekend chyba wyślę męża na drobne zakupy. Lepiej teraz przeleżeć te 3 miesiące niż pół roku potem. Odpoczywaj jak najwięcej. Spacery mam częste do wc. Z domu nie wychodzę, ponieważ mieszkam na 5 piętrze bez windy w starej kamienicy z wysokimi mieszkaniami. Ja mam trochę inną sytuację. Korzystam z okazji i uczę mojego męża trochę odpowiedzialności ;-) Gdybym zaczęła przy nim coś robić usiadłby na laurach. Wczoraj na przykład zrobiłam sobie porządek w ubraniach. Całą szafę na łóżko dałam i przeglądałam, co wyrzucić. Wzięłam się też za robienie na drutach. Czeka mnie niedługo przeprowadzka, więc bawię się w dekoratora na komputerze. Najlepiej znaleźć sobie jakieś zajęcia. Na początku łatwo nie było. Lubię mieć porządek i najchętniej całe mieszkanie bym wysprzątała.
Afja-Anetka na ps3 nigdy nie grałam. Też może spróbuję, skoro fajna
nie zazdroszę remontu.
Gosia może warto poduszkę ciążową kupić, skoro tak boli. Też mam czasami kłucia po bokach, ale są do wytrzymania. Mężczyźnie nie zdają sobie sprawy jak ciężko jest czasami podczas ciąży. Gosia nie kracz z tym porodem.
biłkabdg powodzenia na usg. O 5 śpię zawsze w najlepsze
udanych zakupów, pochwal się potem, co upolowałaś.
januarka to dobrze, że z większości rzeczy nie musisz rezygnować. Nutella bardzo słodka jest, może też miała wpływ. Śliczne jest to łóżeczko. Zastanówcie się jeszcze, czy bardziej nie będzie się opłacać samo turystyczne. Może masz już skurcze przepowiadające? Na tym etapie to jest całkiem normalne. Pewnie maluch chciał sobie po prostu poszaleć. Ustaw sobie alarm w telefonie.
Alicja32 na katar bardzo mi pomagała woda morska. Może inhalacje sobie zrobisz? Tak jak dziewczyny pisały na przeziębienie miód, czosnek, cebula. Zdrówka.
Green flower powodzenia na badaniach.
domiska1 rób po prostu wszystko trochę wolniej.
-caroline- też jak nigdy nie mogę się świąt doczekać
za rok na pewno będzie inaczej. Też na pewno nie opuszczę Was, nawet gdybym miała urodzić w grudniu lub w lutym. Miło się pisze
To jest łóżeczko, które rośnie razem z dzieckiem?
mamaaga4 może trochę więcej odpoczywaj? Lepiej dmuchać na zimne. Długo miałaś skurcze?
m@linka teraz w Poznaniu same remonty są, więc jeżdżenie po mieście nie jest miłe. Też czuję buszowanie po coraz większym obszarze w brzuchu. Rosną nam dzieci
aninek szef jednak zauważył? To już tylko miesiąc pracy został :-) odpoczniesz sobie. Nna razie nawet nie chcę myśleć o porodzie. Inni dają radę, to czemu my nie mamy. Liczę na to, że nie będę mieć wielkoluda
niebieska81 może rodzice nie czują takiej więzi przez to, że się wcześnie usamodzielniłaś? Nie smuć się i dużo zdrówka.
natal84 koła w wózku uzależnione są od tego, gdzie będziesz wózkiem jeździć. Na śnieg są lepsze pompowane. Wózek z piankowymi kołami jest lżejszy. Też jestem ciekawa jak jest z tymi materacami w łóżeczku. W Polsce zazwyczaj do łóżeczek dają materac gryka-kokos.
Maluch dziś kopie jak najęty, zwłaszcza pęcherz sobie upatrzył. Wczoraj dostałam od koleżanki parę ubrań ciążowych a do maluszka dwie butelki lovi podobno nie używane i podgrzewacz do nich. Zastanawiam się, czy nie dokupić do nich nowych smoczków. Częściowo trochę pożółkły.