reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

a tak poza seksem...to wszystko jest powiazane..mysle ze wy nie znacie swoich potrzeb. On sobie mysli co ta baba ma za problemy , nic jej nie pasuje czego ona odemnie chce , a ty myslisz - on mnie nie rozumie, zero wsparcia, ciagle ze wszystkim sama...Nie chce się mądrzyć więc jeśli chcesz pogadać to na priv zapraszam..chetnie cos doradze juz parę lat pracuje z takimi sprawami:)

reklama
Cześć dziewczyny :)

Witam piąteczkowo :)
Dzisiaj pobudka normalnie, bo o godz. 9 :)
Wkońcu pospałam. Jakie plany na weekend mają mamy z brzuszkami?
Ja wczoraj spotkałam się z 2 znajomymi z czasów liceum.
Jedna z nich też z brzuszkiem :) temin ma na: 30października.
I brzucholek już spory ma :D

Dla synusia kupiłam w h&m czapeczkę z uszkami i butki - bialuchne.
Śliczny komplecik :)
Teraz czeka zakup rożka :)
Myślę o takim: ROŻEK niemowlęcy 100% bawełna krateczka KOLORY (2606590172) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kolorek: beż :)

Pozdrówki i czekam na info co u was udało się upolować na zakupkach dla maluszków.

Martinek na pewno masz dużo racji.
z partnerem życiowym trzeba się po prostu zaprzyjaźnić i poznać wzajemne oczekiwania a jak do tego dojdzie miłość i seks to trwały związek murowany. Choć dojście do takiego etapu nie jest proste, warto się starać. Myślę ze w naszym społeczeństwie za rzadko w relacjach z drugim człowiekiem używamy empatii

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilkę. Tyle naprodukowałyście że nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć.

Powiem tylko jedno ja jako mężątka z 20 letnim stażem, że wzloty i upadki to chyba norma. Nie ma idealnego związku bez kłótni czy wzajemnej walki o swoje. Takie jest życie. Mąż i żona to osobne jednostki mimo że tworzą parę, trzeba się dotrzeć i iść na kompromis to podstawa. Nie ma rzeczy nie do rozwiązania, trzeba tylko chcieć. Głowy do góry będzie dobrze:-):-):-) W końcu wybraliśmy sobie się nawzajem, coś nas w tej drugiej osobie zainteresowało i pociągało że jesteśmy razem, trzeba tylko o tym pamiętać. Problem czasami jest taki, że my kobiety na początku w związku bierzemy wszystkie obowiązki na siebie. Przychodzi później kryzys, mamy tego dosyć chcemy pomocy ze strony męża i ...dupa. Bo dla niego nagły przypłw "naszych" obowiązków to kara. Wtedy bunt jest z dwóch stron. No i niestety trzeba się dogadać. A problemy są wszędzie, większe, mniejsze, takie jest życie.

Pozdrawiam i głowy do góry, będzie dobrze. Oprócz śmierci wszystko można cofnąć, załatwić i uzgodnić:-)

AAA.... i chciałam wam powiedzieć że chłopcy aż tak u styczniówek nie rządzą. Wg zestawienia Marzenixx jest 16 chłopców i 13 dziewczynek, więc prawie po równo.:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry