Kaja28
Fanka BB :)
Ech....Widzę niektóre z nas nie mają łatwo. Brak wsparcia od najbliższej osoby boli najbardziej. Ale jeśli coś ma się zmienić to tylko teraz, bo potem będzie za późno. Kropka musisz porozmawiać z mężem, tylko spokojnie i bez nerwów. Wytłumaczyć mu co Ci nie odpowiada i przedstawić swoje argumenty. Kłótnie są bez sensu i nic nie dają. Zobaczysz, na pewno się dogadacie i wszystko zacznie się układać. Tego Ci życzę.
Elisse Długo Cie nie widziałam. Wszystko u Ciebie ok?
Magda Trzymaj się i nie poddawaj. Nie wolno odpuszczać nieuczciwym ludziom, którzy chcą coś ugrać naszym kosztem. Życzę Ci wytrwałości i cierpliwości. W końcu dopniesz swego.
Deszczyk Powodzenia na wizycie. Napisz koniecznie jak poszło.
Ja dziś byłam u fryzjerki. Wreszcie mam porządek na głowie. Takiej fryzury jak teraz jeszcze nie miałam na głowie, ale w sumie jest ok. Od jutra do pon lub wtorku jestem bez netu, także życzę Wam przede wszystkim poprawy nastroju i rozwiązania wszystkich problemów, a także udanego weekendu
Elisse Długo Cie nie widziałam. Wszystko u Ciebie ok?
Magda Trzymaj się i nie poddawaj. Nie wolno odpuszczać nieuczciwym ludziom, którzy chcą coś ugrać naszym kosztem. Życzę Ci wytrwałości i cierpliwości. W końcu dopniesz swego.
Deszczyk Powodzenia na wizycie. Napisz koniecznie jak poszło.
Ja dziś byłam u fryzjerki. Wreszcie mam porządek na głowie. Takiej fryzury jak teraz jeszcze nie miałam na głowie, ale w sumie jest ok. Od jutra do pon lub wtorku jestem bez netu, także życzę Wam przede wszystkim poprawy nastroju i rozwiązania wszystkich problemów, a także udanego weekendu